Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieOrdonita.pl
Wysoka jakość i bardzo dobre pakowanie
Mimo niedociągnięć w komunikatach na stronie, kontakt z firmą bezproblemowy. Wysoka jakość i bardzo dobre pakowanie produktów. Jestem bardzo zadowolony z regałów, polecam.
Odpowiedź ze sklepu Ordonita.pl
Dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę. Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania.
Odpowiedź ze sklepu Ordonita.pl
Dziękujemy za najwyższą ocenę, Dorota. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona.
Pomoc
Obsługa klienta na wysokim poziomie, nie ma żadnego problemu jeżeli chodzi o dodatkową pomoc telefoniczną w sprawie zamówienia
Świetny produkt w relatywnie dobrej cenie. Szybka i bezproblemowa dostawa. Pokecam
Regał trochę słaby, proces zamówienia to chyba żart.
Regał trochę słaby, ale proces zamówienia i wysyłki to jeden wielki koszmar. Nic w systemie nie działa:
1. Rejestracja konta po wysłaniu zamówienia - zamówienie niewidoczne w koncie.
2. Anulowanie zamówienia i złożenie nowego - znowu zamówienie niewidoczne w koncie. Konieczna interwencja konsultanta na czacie.
3. Płatność nie zarejestrowana, konieczna ręczna wysyłka potwierdzenia.
4. Zamówienie opóźnione ponad tydzień.
5. W tym czasie otrzymuję 2 maile z informacją o wysyłce - oba nieprawdziwe.
6. Kiedy ostatecznie paczka wyszła, to tym razem maila NIE DOSTAŁEM.
7. Telefon podany na stronie jest nieaktywny.
Solidna polka, duza, zgrabna. Jestem zadowolona. Polecam serdecznie firme, super kontakt.
Towar cały, bez uszkodzeń dotarł. Zgodne z opisem.
Regały przyjechały wygięte w kilku miejscach. Wynika z tego prosta konkluzja - powinny być solidniej zabezpieczone na tak długo i wieloetapową podróż.
Brak dostawy zamówienia
Nie otrzymałem przesyłki