3 mar 2024
Witam. Obsługa po stronie sklepu w porządku. Szybko, sprawnie, bez komplikacji. Sam program, ktory kupilem... Mcafee. Porażka. Zupełny brak ustawień. Zarówno w wersji na PC jak i na androida. Dodatkowo wersja na androida... Na dwóch z trzech telefonów trudno określić czy działa. Problem z instalacją. Program można zdezaktywować tak samo łatwo jak monit o pogodzie - przeciągając powiadomienie.
Problem z program Norton360, sie instluje, jeden dzien jest zarejestrowany, drugi juz nie.
Na android nie chce sie zarejestrowac i zablokowal bluetooth.
Opinie nt. sklepu Soft360.pl
Opinia
11 wrz 2024
Zamówienie zrealizowane bez problemu.
Konsultant pomocny i kompetentny. Wszystko sprawnie i gładko. Tak trzymać.
10 wrz 2024
Instaluję nowo zakupiony program, Nie mam doświadczenia w eksploatacji przedmiotowego programu, Skorzystałem z pomocy doradców przy zakupie i instalowaniu programu, dlatego mogę ocenić pracę doradców jako znakomitą.
Kazimierz Nowak
15 wrz 2024
Polecam Soft360. Możliwość szybkiej informacji przed zakupem. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, bez żadnych problemów. Jestem zadowolony.
Szybkość otrzymania produktu, który mogłam natychmiast pobrać na komputer i zmienić swój system na "10".
Dziękuję i polecam firmę!
10 wrz 2024
Cena za produkt, szybka profesjonalna obsługa i dostarczenie dokumentu sprzedaży oraz zero problemów z instalacją produktu.
17 wrz 2024
Już drugie zakupy w tej firmie. Miły kontakt ze strony sprzedawcy a oprócz tego żadnych problemów z realizacją zlecenia.
18 wrz 2024
Kolejny zakup licencji na McAfee. Korzystna cena, błyskawiczna realizacja, klucz dostarczony w ciągu kilku minut.
17 wrz 2024
Sprawne zakupy i minimum formalności. Obsługa klienta bardzo dobra i zakupiony produkt działa poprawnie.
Polecam wszystkim
Bardzo pomocna i kompetętna obsługa, konkurencyjne ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia.