Soft360.pl- Logo - Opinie

Soft360.pl

Opinie (1604) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (8691)

Obejmuje Ochronę Kupującego

3 mar 2024
Witam. Obsługa po stronie sklepu w porządku. Szybko, sprawnie, bez komplikacji. Sam program, ktory kupilem... Mcafee. Porażka. Zupełny brak ustawień. Zarówno w wersji na PC jak i na androida. Dodatkowo wersja na androida... Na dwóch z trzech telefonów trudno określić czy działa. Problem z instalacją. Program można zdezaktywować tak samo łatwo jak monit o pogodzie - przeciągając powiadomienie.

6 kwi 2024
Problem z program Norton360, sie instluje, jeden dzien jest zarejestrowany, drugi juz nie. Na android nie chce sie zarejestrowac i zablokowal bluetooth.

Opinie nt. sklepu Soft360.pl

11 wrz 2024
Zamówienie zrealizowane bez problemu. Konsultant pomocny i kompetentny. Wszystko sprawnie i gładko. Tak trzymać.
10 wrz 2024
Instaluję nowo zakupiony program, Nie mam doświadczenia w eksploatacji przedmiotowego programu, Skorzystałem z pomocy doradców przy zakupie i instalowaniu programu, dlatego mogę ocenić pracę doradców jako znakomitą. Kazimierz Nowak
15 wrz 2024
Polecam Soft360. Możliwość szybkiej informacji przed zakupem. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, bez żadnych problemów. Jestem zadowolony.
Szybkość otrzymania produktu, który mogłam natychmiast pobrać na komputer i zmienić swój system na "10". Dziękuję i polecam firmę!
10 wrz 2024
Cena za produkt, szybka profesjonalna obsługa i dostarczenie dokumentu sprzedaży oraz zero problemów z instalacją produktu.
17 wrz 2024

Już drugie zakupy w tej firmie. Miły kontakt ze strony sprzedawcy a oprócz tego żadnych problemów z realizacją zlecenia.
18 wrz 2024

Kolejny zakup licencji na McAfee. Korzystna cena, błyskawiczna realizacja, klucz dostarczony w ciągu kilku minut.
17 wrz 2024
Sprawne zakupy i minimum formalności. Obsługa klienta bardzo dobra i zakupiony produkt działa poprawnie.

Polecam wszystkim

Bardzo pomocna i kompetętna obsługa, konkurencyjne ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia.
JN
10 wrz 2024
Bardzo dobry kontakt, kompetencja, pomoc w rozwiązaniu ewentualnych problemów. Dziękuję.
Oferta sklepu bardzo szeroka a ceny bardzo konkurencyjne do innych sprzedawców.Polecam
Uzyskałem zdalną pomoc przy instalacji na komputerze z nietypowym procesorem.
Prosto, szybko. Możliwość wyboru (wersji) opcji oprogramowania. Jest ok.
Bardzo szybka obsługa. Oprogramowanie zgodne z opisem. Ceny przystępne

Gorąco polecam

Osobiście jestem bardzo zadowolony. Polecam z czystym sumieniem.
7 wrz 2024
To jest pytanie na nieco później jak będę używał Soft 360
7 wrz 2024
Bardzo profesjonalna obsługa, prostą instalacja. Polecam
bardzo dobra współpraca, rewelacyjny zespół konsultantów

zakup licencji antywirus McAffe

szybka realizacja transakcji, bezproblemowe zamówienie
Wszystko poszło szybko i bez problemu. Polecam.