VONROC Polska

Opinie łącznie (447) Opinie (237) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość i solidność produktów, a także szybkie i sprawne dostawy. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również zgodności towaru z opisem oraz dobrego kontaktu ze sprzedawcą. Funkcjonalność i wygoda użytkowania urządzeń są oceniane na ogół bardzo dobrze. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o drobnych brakach w funkcjonalności oraz pojedyncze sugestie dotyczące usprawnienia kontaktu ze sprzedawcą. Zdarzają się również rzadkie sygnały o niezgodnościach produktów z opisem.

OpinieVONROC Polska

Całkiem dobra kosiarka. Polecam zdaje egzamin

Odpowiedź ze sklepu VONROC Polska

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa pozytywną ocenę. Cieszymy się, że kosiarka spełnia Państwa oczekiwania i zdaje egzamin! Jeżeli w przyszłości będą mieli Państwo pytania lub potrzebowali wsparcia, pozostajemy do Państwa dyspozycji. Mamy nadzieję, że wkrótce znów odwiedzą nas Państwo na https://vonroc.pl/ pozdrawem Tým VONROC
Przydałaby się rączka do przenoszenia kosiarki bo nie ma za co chwycić.

Odpowiedź ze sklepu VONROC Polska

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Rozumiemy, że przydatna byłaby rączka do przenoszenia kosiarki, aby łatwiej ją było chwycić i przenieść. Cieszymy się, że mimo tego kosiarka spełnia swoje zadanie. Jeśli będą potrzebne wskazówki dotyczące użytkowania lub dodatkowe akcesoria, nasz dział obsługi klienta chętnie pomoże. Mamy nadzieję, że wkrótce znów odwiedzą nas Państwo na https://vonroc.pl/ pozdrawem Tým VONROC
K N
Karol N.
wszystko w porządku

Odpowiedź ze sklepu VONROC Polska

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa ocenę. Cieszymy się, że wszystko jest w porządku i że produkt spełnił oczekiwania. Jeżeli w przyszłości będą mieli Państwo pytania lub potrzebowali wsparcia, pozostajemy do Państwa dyspozycji. Mamy nadzieję, że wkrótce znów odwiedzą nas Państwo na https://vonroc.pl/ pozdrawem Tým VONROC

Odpowiedź ze sklepu VONROC Polska

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek! Bardzo nas cieszy, że Państwa doświadczenie z VONROC było pozytywne. Jeżeli pojawią się pytania lub będzie potrzebna pomoc w przyszłości, chętnie służymy wsparciem. Mamy nadzieję na ponowne powitanie Państwa na https://vonroc.pl/ pozdrawem Tým VONROC

Odpowiedź ze sklepu VONROC Polska

Dzień dobry, dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek. Cieszymy się, że doświadczenie z VONROC było w pełni satysfakcjonujące. Jeżeli w przyszłości będą Państwo mieli pytania lub potrzebowali wsparcia, pozostajemy do Państwa dyspozycji. Mamy nadzieję, że wkrótce znów odwiedzą Państwo naszą stronę https://vonroc.pl/ pozdrawem Tým VONROC

Odpowiedź ze sklepu VONROC Polska

Dzień dobry, dziękujemy za Państwa ocenę 5 gwiazdek. Cieszymy się, że doświadczenie z VONROC było w pełni satysfakcjonujące! Jeżeli w przyszłości będą Państwo mieli pytania lub potrzebowali wsparcia, pozostajemy do Państwa dyspozycji. Mamy nadzieję, że wkrótce znów odwiedzą Państwo naszą stronę https://vonroc.pl/ pozdrawem Tým VONROC