Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (5873) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (28 391)

14 paź 2023
Podoba się szybka realizacja, częste zniżki. Ale... Dobrze byłoby zamieścić adnotację o zawyżonej rozmiarówce. Nie wszystkie wymiary artykułów odpowiadają tym podanym w tabeli. Bardzo przydatne są informacje na temat rozciągliwości tkaniny. I jeszcze jedna uwaga, warto byłoby podać czy dany ubiór dedykowany jest niskim czy wysokim osobom. To nie tylko kwestia długości rękawów, przodu lub tyłu a kroju całego ubioru. W przypadku kobiet wykonanie zaszewek czy wszycie rękawów ma podstawowe znaczenie jak dany ubiór będzie układał się na sylwetce. Możliwość wymiany artykułu na mniejszy/większy rozmiar znacznie ułatwiłoby zakupy. Teraz należy oczekiwać zwrotu i zakupić ponownie to co nas interesowało.

13 mar 2024
Dzień dobry, zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
HB
Halina B.
Kłodzko

Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska

Resetuj
28 cze 2024
Niezbyt dobra jakość. Skomplikowany i kosztowny sposób zwrotu produktu.
29 cze 2024
Drogi Panie Piotrze, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących zamówienia. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
17 cze 2024
Białe koszuli prześwitują. Reszta jest ok.
17 cze 2024
Drogi Panie Macieju. Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących zamówienia. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
29 cze 2024
jasne opisy promocji i zasady korzystania
29 cze 2024
Drogi Panie Tadeuszu dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
15 lip 2024
poprawić komunikację z odbiorą
15 lip 2024
Droga Klientko, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań, dotyczących zamówienia. Postaramy się w przyszłości podnieść Pani zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panią w celu ustalenia szczegółów reklamacji. Pozdrawiamy serdecznie
13 cze 2024
Nie mogłam zrealizować zamówienia , bo 4 razy !!! zwracaliście mi pieniądze na konto!!! Trzy razy zapłaciłam , ale towar został w koszyku . Czy to jest tak trudne żeby skontaktować się ze mną i ten koszyk z zamówieniem zrealizować ??? A za czwartym razem koszyk był pusty , towar opłacony a i tak nie zrealizowaliście tego zamówienia. Z żadną firmą mi się to dotychczas nie zdarzyło !!! Mam w planach wystawić b. negatywną opinię na facebooku .
14 cze 2024
Szanowna klientko, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pani zadowolona z naszych usług, w przyszłości postaramy się poprawić ich jakość. Wszelkie Pani uwagi zostaną przekazane do odpowiedniego działu, w celu sprawdzenia poprawności działania strony. Dodatkowo skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Pozdrawiamy serdecznie.
22 maj 2024
Moja opinia o Waszej firmie jest tak niska ponieważ nie traktujecie poważnie klientów .Były to moje pierwsze i ostatnie zakupy w waszym sklepie. Za zwrot produktu toczyłam walkę o przelew moich pieniążków od 19 IV .Pisałam e-maile, telefonowałam wiele razy, za każdym razem konsultantka zapewniała mnie że dokonano już przelewu ,żebym sprawdziła konto .Pieniążki otrzymałam dopiero 22V .to bardzo przykre że tak lekceważąco traktuje się klientów.Napewno już nie skorzystam z zakupów w waszej firmie. C.Strug
22 maj 2024
Droga Pani Celino, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pani zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie

Ocena zamówienia zarejestrowanego dn.15.05.2024

14 maja otrzymałem na moja pocztę Atlasforwomen z okazji Dnia Matki. Złożyłem zamówienie które zarejestrowaliście dn.15 maja (01-2405151031002602) 17 maja w rozmowie telefonicznej wyjaśniono mi, że zamówione towary będą u Was po 15 czerwca. Taki jest ten Wasz ekstra Atlasforwomen z okazji Dnia Matki. Nadmieniam, że od kilku lat jestem Waszym stałym klientem. Zamówienia były zawsze realizowane w ciągu 2-3 dni roboczych. Również zamówienie z dnia 7 maja oceniam na 5. Roman Chrapowicki Nr.K: 0017 2453 89
20 maj 2024
Drogi Panie Romanie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie

Koszty zwrotów

Na stronie sprzedawcy funkcjonują zdublowane rozmiary w tabelach, które różnią się między sobą. Naraża to klienta na dodatkowe koszty zwrotu towaru, bo nigdy nie wiadomo jakie wymiary w cm będzie miał zamówiony produkt. Załączam np. obraz tabeli dla spodni bojówek. Jeżeli zamówię XL, to który konkretnie rozmiar otrzymam? W tabeli występuje on dwukrotnie z różnymi wymiarami, a rozbieżność to aż 9 cm. Z tego powodu nie raz poniosłem dodatkowe koszty wymiany.
10 cze 2024
Drogi kliencie, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących tabeli rozmiarów. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
18 maj 2024
Do ostatniego zamówienia, nie mam zastrzeżeń, ale do poprzedniego tak. Oto ono:Złożyłem zamówienie numer 02-2403041449007840 na kwotę 136zł88... A otrzymałem (z wyjątkiem kapci) zupełnie inne przedmioty i inne rozmiary niż te złożone w zamówieniu: Zamówiłem : zestaw 2 półgolfów w rozmiarze M kod M4130 M, a otrzymałem: zestaw 2 polo z dżerseju w rozmiarze XL kod M4118 . Tak duża różnica (błąd) w odczycie i realizacji zamówienia nie może się skończyć tylko na odesłaniu przedmiotów zgodnie z formularzem zwrotu. Jestem już w podeszłym wieku i nie dla mnie firma, która potrafi wywijać takie "numery" ze złożonym zamówieniem. Albo sami to jakoś wyprostujecie, albo świat się o tym dowie. (Nie straszę...). Mam problemy z chodzeniem, ale pisać potrafię... Czekam na odpowiedź z sensem... A tyle razy korzystałem ... M. Gromek
18 maj 2024
Drogi Panie Mieczysławie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
16 cze 2024
Ogólnie towar jest przyzwoity. Kupiłem bluzki z krótkim rękawem z jakiegoś stylonu miały być przewiewne na upalne dni oddychakace. Okazuje się ze w gorące dni nie da się w nich chodzić. Pięć grzewczy! Z rozmiarami też jest trochę zamieszania. Kupiłem spodnie wg tabelki,w rzeczywistości powinny byc dwa nr mniejsze. I tak trochę innych mankamentów. Pozdrawiam!
17 cze 2024
Drogi kliencie, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań, dotyczących zamówienia. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pana zadowolenie z naszych usług. Nasz dział posprzedażowy, skontaktuje się z Panem, w celu ustalenia szczegółów reklamacji.
19 maj 2024
Przy zwrocie towaru który był za duży podawałam nr rachunku bankowego otrzymałam pisemną informację że będzie zwrot przekazem pocztowym Jestem osobą poruszającą się na kulach i pofatygowanie się na pocztę będzie problemem A po co kazano mi wypełnić druk przy zwrocie z podaniem nr rachunku bankowego?
20 maj 2024
Droga klientko, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. W celu wyjaśnienia sytuacji skontaktujemy się z Panią w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy.
3 cze 2024

Koszty zwrotów

3 cze 2024
Drogi Panie Dariuszu, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
KG
Krzysztof G.
Częstochowa
8 cze 2024
Brak towaru, brak połączenia, jakość towaru
20 maj 2024
Zacznijcie działać uczciwie. Jak firma miała w poprzednim zamówieniu wielkie opóźnienie to nie tylko nikt mnie nie przeprosił , ale nie dostałem żadnej ankiety z prośbą o ocenę jakości usług. Teraz , jak im się udało wysłać towar na czas to i ankieta satysfakcji się pojawiła. TA FIRMA TO JEDNA WIELKA OBŁUDA , pracują tam ludzie nieodpowiedzialni , którym czasem coś się udaje.
20 maj 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. W celu wyjaśnienie sprawy skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
20 maj 2024

Kupiłem kurtkę wg tabeli rozmiarów.

Kupiłem kurtkę wg. tabeli rozmiarów zmieszczonej na stronie. Zamiast romiaru 108-111 (obwód klatki) otrzymałem rozmiar 137cm. Musiałem opłacić przesyłkę zwrotną 17.90 zł aby otrzymać właściwy rozmiar. Wszystko trwało 2tygodnie beż przeprosin że strony firmy- o pieniądzach nie wspomnę.
21 maj 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy sie z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
30 maj 2024

Brak realizacji zamówienia w 50%

nr klienta 17958976 zamówiłem dwie rzeczy, jedną otrzymałem druga z kodem 10790429 ( buty trekkingowe za 87,99) zgodnie z przesłaną informacją miały być dostarczone po 21.05.2024 i niestety nie dotarły. Pozdrawiam z nadzieją na info jak to może być załatwione. W.C.
31 maj 2024

Niezgodność z opisem

Bermudy jeans-owe wykonano z materiału, który miał być bardzo wysokiej jakości okazał się taki sobie, a gumka wszyta z tyłu spodni gwałciła fason spodni, ponieważ wymuszała dodanie kilku centymetrów materiału, a to jednoznacznie wpływało na sposób ułożenia na ciele.
18 maj 2024
Drogi Panie Marku, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
20 maj 2024
Nie podoba mi się "żonglowanie" cenami. Ten sam artykuł raz kosztuje np. 80 zł, a innym razem 180, czy 200. Ceny koszulek męskich są zbyt wysokie w porównaniu do ich kiepskiej jakości. Podobnie inne artykuły. Jedyna zaleta to duże rozmiary w ofercie (np. 5XL).
21 maj 2024
Drogi Panie Mariuszu, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie
MJ
Marek J.
Ząbki
19 maj 2024
zamówiłem rozmiar XXXL, wystawiono rachunek na towar w tym rozmiarze ale załączono towar w rozmiarze M, Odesłałem na własny koszt zły towar i brak reakcji: ani przeprosin i zwrot poniesionych kosztów, ani przesłanie właściwego z zamówieniem towaru.
20 maj 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. W celu wyjaśnienia sytuacji skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej.Pozdrawiamy.