Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (6949) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (23 998)

najbardziej pozytywna opinia

14 paź 2023
Podoba się szybka realizacja, częste zniżki. Ale... Dobrze byłoby zamieścić adnotację o zawyżonej rozmiarówce. Nie wszystkie wymiary artykułów odpowiadają tym podanym w tabeli. Bardzo przydatne są informacje na temat rozciągliwości tkaniny. I jeszcze jedna uwaga, warto byłoby podać czy dany ubiór dedykowany jest niskim czy wysokim osobom. To nie tylko kwestia długości rękawów, przodu lub tyłu a kroju całego ubioru. W przypadku kobiet wykonanie zaszewek czy wszycie rękawów ma podstawowe znaczenie jak dany ubiór będzie układał się na sylwetce. Możliwość wymiany artykułu na mniejszy/większy rozmiar znacznie ułatwiłoby zakupy. Teraz należy oczekiwać zwrotu i zakupić ponownie to co nas interesowało.

najbardziej krytyczna opinia

12 sie 2023
Jeden z przykładów który dotknął mnie osobiście to rozmiary spodni męskich które powinny zostać znormalizowane a osoby które prowadzą rozmowy z klientami bardziej kreatywne i otwarte na klienta żeby doprowadzić do rozwiązania tych niedogodności a nie udowadniać że po stronie firmy wszysko jest Ok. tylko klient jest nierozgarnięty ponieważ ja tak się poczułem po ostatnich zakupach i wymianie towaru.

Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska

20 lis 2023

Solidna, Sprawna, szybka czyli profesjonalna obsługa

Po dłuższym i częstym korzystaniu z oferty ATLASA FM, cenię sobie sprawność obsługi sprzedażowej tak przy zamówieniach składanych pocztą , internetowo czy telefonicznie . Równie skuteczna i sprawna jest obsługa posprzedażowa czyli zwroty. Zwroty gotówki odbywają się szybko i bezproblemowo . Miałabym jedynie pewne uwagi w kwestii zdarzających się niestety braków w zamówieniach . Często szybciej zostaje mi dostarczona paczka z zamówieniem niźli dotrze do mnie mail z informacją , że czegoś w niej nie ma . I tak na kamizelkę ze sztucznego zamszu czekam już kilka miesięcy ... I znów mimo zapytań ( kolejny termin to miał być w połowie listopada) ....ciszaa ????!!! Ale pozostaję z ufnością, że to "wypadek przy pracy " i w końcu dojdzie do mnie w oczekiwanym rozmiarze ..... Generalnie życzyłbym sobie by kazda firma wysyłkowa w taki sposób traktowała klientów . Oby tak dalej Pozdrawiam
20 lis 2023
Droga klientko, Jest nam bardzo przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań, dotyczących zamówienia. Postaramy się, w przyszłości podnieść Pani zadowolenie z naszych usług. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Zamówienie musiałam powtórzyć, bo za pierwszym razem na koncie zapisała się tylko płatność, natomiast zamówienie nie było widoczne (również dla obsługujących). Zamówiłam ponownie z opcją odbioru za pobraniem. Podobna sytuacja miała już wcześniej miejsce. Zdarzyło mi się też, że transakcja zablokowała mi się w trakcie płatności. Nie wiem, co jest powodem. Poza tym - w zasadzie o.k. Dostawy są szybkie. Większość artykułów jest dobrej jakości. Czasem mam problem z rozmiarem: często mam za długie rękawy, chociaż sylwetkę mam proporcjonalną.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Pani Jolanto, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pani zaufanie do naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się podnieść Pani zadowolenie z systemu składania zamówień.
WSZELKI TOWAR JAKI OFERUJECIE JEST W NAJLEPSZEJ JAKOŚCI. TE KTÓRE NABYŁEM TO SMAK DOBREJ JAKOŚCI. OSTATNI NABYTEK KURTKA WYKONANA SUPTELNIE, ŚWIETNIE USZYTA , DOSKONALE SPASOWANA DO SYLWETKI.ONEGDAJ KUPIONE BUTY NA RZEPY DO DZISIAJ W DOSKONAŁEJ FORMIE. UWIELBIAM W NICH CHODZIĆ. KURTKĘ DOPIERO DOŚWIADCZAM ALE JUŻ MOGĘ POWIECIEĆJEST ŚWIETNA. DLA MNIE PODSTAWĄ JEST DOSKONAŁOŚĆ SZYCIA A WASZYCH WSZYSTKICH RZECZACH TO WIDAĆ. TAK TRZYMAĆ!!! DZIĘKUJĘ
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi Panie Zbigniewie serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
9 lis 2023
Macie dobrą ofertę z której w miarę możliwości finansowych korzystam. Wasz towar jest bardzo dobry mnie się podoba . Przysłanie realizujecie szybko. Ogólnie jest ok. Za dużo ofert przysyłacie ( co dwa, trzy dni powielacie oferte) ....wystarczy 1 w miesiącu. ( bo zaśmiecacie skrzynkę pocztową).
9 lis 2023
Drogi Panie Tomaszu, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Za wszelkie niedogodności przepraszamy. Pozdrawiamy serdecznie
AR
Anna R.
Ruciane-Nida

Zadowoleni

Od kilku lat korzystamy, głównie mąż, z produktów Atlasu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Opisy są bardzo dobre, dobre zdjęcia, przejrzysta grafika, zamówienie bardzo proste. Powiadomienia o przyjęciu i wysyłce bardzo szybkie. Zwroty bezproblemowe. Wszystko godne polecenia !!
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga klientko, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Dobry jest zwrot pieniędzy za niewykorzystany towar Ogólnie towary proponowane przez sklep są dobrej jakości ale trzeba być przygotowanym na to co jest napisane jest prawdziwe. Mam na myśli że wymiar napisany na metce odpowiada rz3czywistosci
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi Panie Antoni, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan jeszcze bardziej zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
ZH
Zamawiam w atlasformen ładnych parę lat Zaczynałem od rozmiaru 5 XXL teraz już tylko XL, podoba Mi się to że wszystkie kolekcję odzieży można kupić we wszystkich rozmiarach.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi kliencie, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Klientem Waszym jestem od dłuższego czasu więc doświadczenie mam spore. Zakupy robię dla siebie i żony więc mamy sporo odzieży od Was. Zakupy są trafione a o ile nie, mamy możliwość wymiany lub zwrotu. Ta forma jest dobra bo nie trzeba chodzić i szukać towaru lecz to towar szuka nas. Jedyne co nas ogranicza to ceny, a zresztą wszystkiego nie trzeba mieć. Ogólnie jest więc OK.
12 godzin temu
Drogi kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
Podoba mi się bogata oferta i w miarę przystępne ceny, chociaż ostatnio one zaczęły za bardzo przyśpieszać w górę i jak ta tendencja będzie utrzymana to będę zmuszony ograniczać zakupy. na plus jest też szybka dostawa kurierem, szkoda tylko, że nie można u niego płacić kartą tylko trzeba mieć zawsze wyliczone pieniążki

Tak, trzymać.

Jak na razie mam pozytywne doświadczenia z Waszą firmą, Aktualnie czekam na wymianę zwróconego towaru - zobaczymy jak szybko to załatwicie, Mam nadzieję ,że okażecie swój profesjonalizm . Jedyne zastrzeżenie - to zbyt mała i przestarzała oferta dla pań. Pozdrawiam serdecznie- życzę powodzenia,
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga klientko, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani również zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Przez brak porozumienia między konsultantka, z którą rozmawiałem telefonicznie n/t błędów w zamówieniu internetowym a jednostką kompletującą przesyłki, otrzymałem niepotrzebnie dwie niemal identyczne przesyłki, z których jednej musiałem nie przyjąć. Ot, takie małe nieporozumienie ..
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi kliencie, dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro, że nie jest Pan w pełni zadowolony z naszych usług, w przyszłości postaramy się poprawić ich jakość. Za wszystkie niedogodności serdecznie przepraszamy. Pozdrawiamy serdecznie.
10 lis 2023
Podoba mi się wszystko. Konsultanci są uprzejmi. Dostawy szybko beż problemu. Zwrot np.zlego rozmiaru też bezproblemowy. Ostatnio rozmawiałam w sprawie reklamacji. Pani była zjawiskowo uprzejmą i miła. Wiem co mówię, bo jestem rocznik 1955 i nie jedna sprawę juz zalatwialam.
13 lis 2023
AJ
Andrzej J.
Warszawa
18 lis 2023
Już drugi raz zostałem wprowadzony w błąd. Nie przysłano mi z zamówieniem skrzynki z narzędziami (kod promocyjny 51330 - z młotkiem i miarą), co było głównym motywem złożenia zamówienia, ale pudełko z zestawem precyzyjnych śrubokrętów (kod 3...), który mnie nie interesuje.
20 lis 2023
Drogi Panie Henryku, dziękujemy za opinię. Serdecznie przepraszamy, jeżeli w jakiś sposób obniżyliśmy Pana zaufanie do naszych usług. Skontaktujemy się z Panem w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy serdecznie.
Fajnie jest ze są często promocje typu kup 3zaplac za dwa czy inne ,można zaoszczędzić sporo kasy i mieć upatrzone ubrania.Przesyłki są zawsze błyskawiczne ,ubrania takie jak na zdjęciach .Rozmiary tez zgodne z opisem .Serdecznie polecam ,bardzo fajny sklep .
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Serdecznie Panie Iwona , dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani również zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.

Sprawdzona firma

Szybka dostawa. Zadowalająca jakość. Bezproblemowe zwroty i wymiany towaru. Pełna gama rozmiarów. Przystępne ceny, często promocyjne. Zadowolona jestem z zakupionej dotychczas odzieży, zarówno damskiej jak i męskiej /spodnie, buty, kurtki, bluzy, bielizna/
AD
Andrzej D.
Broczyno
Normalna rozmiarówka, nie ma z tym problemu. Dopracowania wymaga zestawienie kolorystyczne produktów. Często jest tak, że produkt ciekawy, dobrej jakości, ale zestawienia kolorystyczne są nie do przyjęcia. Wymaga to koniecznie zmiany.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi kliencie, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Pan sugestie zostaną przekazane do odpowiedniego działu. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Kupuję często korzystając z niskich cen.Zamowione rzeczy przychodzą zawsze bardzo szybko a dodatkowo zawsze można wybrać coś dodatkowego.Jakość jest doskonała i można dokonać zwrotu w razie czegoś.Ja nigdy nie miałam takiej potrzeby.
12 godzin temu
Szanowna klientko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
Korzystam z ofert firmy od dawna i poza 1 przypadkiem nie zdarz,ylo mi sie mieć o cokolwiek pretensje.S,ybkie dostawy.Szkoda tylko,że czasem zb yt szybko towar jest wyczerpany i albo trzeba czekać albo rezygnować.Moja ocena to 5.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga klientko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
KD
NO CÓŻ JEST TO KTÓREŚ Z RZĘDU ZAMÓWIENIE. ZAWSZE KOMPLETNE, KRÓTKI CZAS REALIZACJI. PRODUKTY, DOBREJ JAKOŚCI BIORĄC POD UWAGĘ CENĘ. JAK DO TEJ PORY NIE MIAŁEM NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW Z REALIZACJĄ ZAMÓWIEŃ. POLECAM FIRMĘ KRZYSZTOF.
11 godzin temu
Szanowny kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
To przyjemność zakupu, zawsze szybko, dostępnie cenowo i w dobrym gatunku. Nigdy się nie zawiodłam a kupuję od dziesięciu lat. Klient czuję się zaopiekowany i dopieszczony otrzymując dod.prezenciki. Polecam tą firmę całym sercem.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Sredecznie Pani Anno dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani również zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.