To pierwsze kontakty z Państwem ale już doceniam profesjonalizm. Z dużą przyjemnością obejrzałem kilka pogadanek o kawie i ekspresach Pana Damiana. To rzadkość usłyszeć kogoś, kto bez zbędnej egzaltacji, poprawną polszczyzną potrafi przekazywać spory zasób wiedzy, nie tylko użytkowej ale również technicznej, traktując odbiorcę jak partnera dysponującego niejednokrotnie sporą wiedza techniczną.
Pozdrawiam
Bohdan
Zrobiłam zamówienie na dostępny przedmiot 13.12, do 19.12 miało status w realizacji. Zaniepokoiłam się, że nie został wysłany więc napisałam do konsultanta, który sprawdził aktualny stan. Z przykrością powiadomił mnie, że nie dostali dostawy od producenta i przedmiot został wycofany z produkcji. Nikt mnie nie powiadomił, nikt nie zmienił statusu zamówienia, dopiero po mojej interwencji obiecali zwrócić pieniądze. Dawno nie zostałam tak źle potraktowana przy zakupie internetowym, nie polecam i nigdy tam już nic nie kupię :(