brodasystem.pl

3195 reviews since 28 wrz 2018

Ważny od: 21 sty 2019
brodasystem.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas dostawy i sprawną realizację zamówień. Bardzo doceniają wysoką jakość towarów oraz ich zgodność z opisem, co przekłada się na wysoką satysfakcję z zakupów. Klienci chwalą miłą, profesjonalną i pomocną obsługę, często wskazując na indywidualne podejście oraz zaangażowanie pracowników. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo dobre, staranne zabezpieczenie przesyłek, co daje poczucie bezpieczeństwa produktów podczas transportu. Klienci wyrażają zadowolenie z dobrej komunikacji z firmą i szybkim reagowaniem na zapytania czy prośby. Opinie wskazują na sprawne i profesjonalne rozwiązywanie problemów oraz reklamacji przez obsługę. Część klientów pozytywnie ocenia poziom cen. Pojedyncze uwagi dotyczą opóźnień lub dłuższego oczekiwania na realizację zamówień, a sporadycznie pojawiają się sugestie o możliwości obniżenia cen.

Opiniebrodasystem.pl

Ogólne zadowolenie bez euforii...

Ogólnie jestem zadowolony z zakupu kawy. Dostałem to co chciałem. Ale skoro pytacie mnie co możecie zrobić jeszcze lepiej odpowiadam: Możecie przyspieszyć wysyłkę. W obecnych czasach zakup w internetowym sklepie kawy w niedzielę, otrzymanie potwierdzenia płatności za towar w poniedziałek, a wysyłka w środę nie jest obecnie mistrzostwem świata w handlu.

POLECAM!

Pomimo pojawienia się problemu z zamówionym produktem, sprawa została rozwiązana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Kontakt ze sprzedawcą przebiegał bezproblemowo, a zgłoszenie zostało szybko rozpatrzone. Doceniam zaangażowanie oraz proklienckie podejście do całej sytuacji. Obsługa na wysokim poziomie, dlatego z pełnym przekonaniem mogę polecić zakupy u tego sprzedawcy.
Polecam. Paczka szybko dostarczona i porządnie zapakowana. Komunikacja ze sklepem też bardzo dobra, szybko zareagowali na moją prośbę o zmianę adresu wysyłki.Mikser Kitchenaid jest fantastyczny, już po pierwszych próbach podczas wypieków jagodzianek spisał się świetnie. Jest bardzo cichy. Do zamówienia dostałam gratis książkę.
zakupiłem już kolejny taki produkt. lampa z zegarem działa świetnie. bardzo pomocna przy grillowaniu gdzie odliczanie czasu jest bardzo ważne. światło jest znakomite - neutralna biel. bez tego gadżetu nie wyobrażam sobie grilowania

Garnki Fissler-solidne ,grube dno i bardzo dobrej jakości

Garnki Fissler- solidne, grube dno i bardzo dobrej jakości. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, błyskawiczny transport. Polecam firmę i produkt !

Sprawnie i szybko

Sprawnie i szybko. Deska do prasowania Brabantia Perfectflow super, jezeli masz generator pary bardzo polecam!!!
Od kilku lat zamawiam detergenty do ekspresu. Przesyłka zawsze solidnie zapakowana i szybko dostarczona.
kosz dotarl bez opoznienia Moja Mama bardzo zadowolona Cena powinna byc troche nizsza Dobry produkt
Jestem zadowolona z produktu jak i z dostawy. Bardzo sprawnie, dziękuję. Bardzo polecam.
Broda to świetny wybór. Polecam . Dobry kontakt wszystko jest tak jak ma być. Kupiliśmy ekspres do kawy Jura.
Bardzo dobry i szybki kontakt i profesjonalne rozwiązywanie wszelkich problemów jakie występują
Krótki czas oczekiwania na realizację zamówienia. Zamówiona część świetnie zabezpieczona przed uszkodzeniem.
Moja pierwsza kawa od Was 😊 jest pyszna 👍 napewno zamówię jeszcze nie raz.
Solidne garnki.To nie pierwszy mój zakup.Będą następne:)
Zamówienie zrealizowane szybko. Zakupiony produkt: czajnik firmy Aid Kitchen jest super. Polecam firmę realizującą i produkt
Szybka dostawa, dobrze zapakowane produkty, towar zgodny z opisem

Zakup ekspresu Jura Z-10 .

Osobiste zaangażowanie Właściciela w szybką realizację zamówienia, kontakt telefoniczny Pana Jarosłąwa Brody z informacją o przekazaniu ekspersu do koriera, tak aby dotarł na czas. Dzięki okazanej pomocy prezent ślubny został swręczony w dniu ślubu.
Szybka realizacja zamówienia , produkt wysokiej jakości za dogodną cenę, polecam

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem

Szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem. Brak uwag.
Czas realizacji i dostawa bardzo szybko. Towar zgodny z opisem.Dziękuję

Wyświetl wszystkie profile