Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Produkty i kawa oceniane są jako wysokiej jakości, świeże i godne polecenia. Klienci doceniają profesjonalną, pomocną i uprzejmą obsługę oraz jasny kontakt. Produkty i zamówienia są odbierane jako zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów. Klienci często podkreślają staranne zabezpieczenie produktów na czas transportu. Klienci chwalą szczegółowe i profesjonalne doradztwo przy wyborze produktów oraz rozwiązywaniu problemów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o możliwości poprawy zabezpieczenia produktów na czas transportu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebrodasystem.pl
Zakup ekspresu Jura Z-10 .
Osobiste zaangażowanie Właściciela w szybką realizację zamówienia, kontakt telefoniczny Pana Jarosłąwa Brody z informacją o przekazaniu ekspersu do koriera, tak aby dotarł na czas. Dzięki okazanej pomocy prezent ślubny został swręczony w dniu ślubu.
Co możecie zrobić jeszcze lepiej? Dałem Wam maksymalną ilość gwiazdek, ale miło by było gdyby zamówienie złożone w niedzielę nie było przez Was wysyłane w środę... Trochę my, kupujący, jesteśmy rozpieszczeni...
wszystko jak należy, po 15 latach akumulator do ledlenser trzeba bylo wymienić,czołówka tez tu kupowana, nadal działa, ledlenser porządna firma
Przesyłka jest w porządku. Tylko INPOST bardzo dlugo przetrzymywał paczkę w zstepczym paczkomacie ktory nie był mi po drodze
Bardzo piękny kubek termiczny.Jestem zadowolona,kawka gorąca przez trzy godziny choć nie potrzeba tyle czasu na wypicie.Wysoka jakość
Jak zwykle sprawne przetwarzanie zamówienia, szybka, bezproblemowa dostawa. Jestem bardzo zadowolona.
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, artykuły oryginalne, dobrej jakości. Polecam
INDIE MONSOONED MALABARAA 100% ARABICA
Jak dla mnie bardzo dobra kawa. Średnio wypalona o ciekawym aromacie i smaku.
Kupiłem ją dwa razy i napewno kupię jeszcze nie raz. Polecam
Dobrze zapakowany i zabezpieczony produkt, szybka wysyłka. Pozdrawiam. Piotr
Upusty cenowe
Jeśli są, to gdzie mogę znaleźć informacje o ewentualnych upustach przy składaniu zamówień?
realizacja zamowienia przebiegla bardzo sprawnie i szybko, profesjonalny sklep polecam
Świetna obsługa, pan doradza i ekspresowo dostawa .
Polecam tego sprzedawcę
Zakupiłam ekspres Jura C8 po rozmowie telefonicznej z miłym Panem. Teraz kupiłam akcesoria niezbędne do ekspresu również po rozmowie. Zawsze dostałam profesjonalne odpowiedzi na moje pytania. Polecam z czystym sumieniem. Szkoda tylko że taki mały rabacik otrzymałam. Ale może następnym razem….
zamówienie bardzo szybko zrealizowane, pomoc na każdym etapie zamówienia wyjaśnienia dotyczące zamawianego ekspresu do kawy.
Ogólnie produkt dobry. Szkoda tylko że podłączenie dotyczy tylko jednej elektrody.
Potrzebowałem na podłączenie dwóch, ale może nie zwróciłem uwagi przy zamówieniu.
Wszystko w porządku. Z produktami cuitisan miałam już do czynienia, polecam je każdemu. Sklep też spisał się na piątkę.
Mój poranek wszedł na wyższy poziom! Jura J10 to prawdziwy majstersztyk, a zakupy w sklepie Broda to czysta przyjemność. Doradztwo na najwyższym poziomie, a jakość kawy… po prostu bajka. Jeśli szukacie porządnego sprzętu, to tylko tutaj!
Świetny wybór świeżo palonej kawy. Próbowaliśmy wiele różnych smaków i wszystkie godne polecenia. Wszystko dobrze zapakowane i na czas
Profesjonalna obsługa klienta
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Obsługa klienta była szybka i bardzo pomocna, a na wszystkie pytania otrzymałem jasne odpowiedzi. Jestem zadowolony z zakupu i mogę polecić.
Zamówiony grill dotarł ekspresowo. Panowie mili, sympatyczni, bardzo pomocni.