Dziś dostałem przesyłkę z ekspresem. Wszystko jest tak, jak powinno być. Konsultacja przed zakupem, rozmowa o parametrach urządzenia i profesjonalne doradztwo. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Życzę Państwu dalszych sukcesów i serdecznie wszystkim polecam tę firmę.
Niestety transakcja nie doszła do skutku gdyż okazało się ,ze nie ma już dostępnej kawy.Wystawiam ocenę dostateczna ,a nie niedostateczna ponieważ sklep przeprosił za zaistniała sytuacje i natychmiast zwrócił pieniądze na konto .
Przeczytaj najbardziej pozytywną lub najbardziej krytyczną opinię
Pozytywne
Krytyczne
8 miesiące(-ęcy) temu
Sklep brodasystem.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie brodasystem.pl można skorzystać gwarancja Trusted Shops: z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł . Dowiedz się więcej
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych