PlasticExpress.pl

Opinie łącznie (4712) Opinie (1128) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i krótki czas oczekiwania na produkty. Obsługa sklepu jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna, z dobrym kontaktem oraz gotowością do doradztwa. Wielu klientów docenia łatwość składania zamówień, intuicyjność strony oraz funkcjonalność konfiguratora. Dodatkowo, opakowanie i zabezpieczenie towaru są bardzo często doceniane, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa podczas transportu. Klienci przeważnie wyrażają się bardzo pozytywnie o jakości wykonania produktów i staranności wykończenia, a także podkreślają wysoką dokładność, zgodność wymiarów i realizację według specyfikacji. Chociaż dostawa uznawana jest za szybką i sprawną, niektórzy klienci napotkali opóźnienia z winy firm kurierskich. Pojawiają się również drobne sugestie dotyczące poprawek funkcjonalności konfiguratora.

OpiniePlasticExpress.pl

Szybki czas realizacji. Ale jedna rzecz jest do poprawy. Powinna istniec opcja pakowania przy odbiorze własnym. Ponieważ takiej nie ma, a chciałem mieć towar zapakowany przez Państwa firmę, musiałem wybrać opcję z transportem. Raben dostarczył do nas towar, wypakował, po czym musiałem znowu zamawiać Rabena, żeby podjął tą przesyłke i dostarczył do miejsca docelowego. Strata czasu i pieniędzy. Nie było by tej sytuacji gdybym mógł wybrać opcje: transport własny + usługa pakowania.

Super produkty

Zamówiona tafla plexi zabezpieczona z obu stron folią, zaplanowane wycięcie otworu we wskazanym miejscu bardzo profesjonalne. Odbiór towaru osobisty, bez zastrzeżeń. Strona internetowa z konfiguratorem zamówienia bardzo pomocna, na bieżąco pokazuje koszt zamówienia, możliwość edytowania wymiarów i miejsca otworów. Jestem mega zachwycony. Polecam

Profesjonalna obsługa i świetna jakość! ⭐⭐⭐⭐⭐

Zamówione lustra zostały wykonane bardzo starannie i zgodnie z oczekiwaniami. Firma oferuje wysoką jakość usług w bardzo dobrej cenie, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i terminowo. Kontakt był bezproblemowy, a cała współpraca przebiegła na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam i z pewnością skorzystam ponownie!

Firma solidna i godna polecenia

Sprawna komunikacja ze sprzedawcą, szybka realizacja zamówienia, świetna aplikacja do składania zamówień, szeroka oferta, opisy towaru i jego zastosowania, wyjaśnienia czym są oferowane usługi i które kiedy należy wybrać, jakość produktu i jego obróbka idealne

Szybko i solidnie wykonana usługa, Dobra jakość produktu. Z minusów, to konfigurator potrafi się gubić przy większej ilości otworów (przeglądarka Brave). Przydałaby się też opcja wycinania prostokątnych otworów bez zaokrągleń dostępna w konfiguratorze

Profesjonalna realizacja zamówienia

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Płyta plexi została docięta idealnie na wymiar, krawędzie są równe i estetyczne. Materiał dobrze zabezpieczony do transportu, dzięki czemu dotarł bez najmniejszych uszkodzeń czy rys. Wysyłka szybka. Jeśli ktoś potrzebuje precyzyjnie dociętej plexi i solidnej realizacji zamówienia, to zdecydowanie warto skorzystać. Polecam :)
Najważniejsze pozytywy: - bardzo wysoka jakość produktów, - szybkość realizacji zamówienia, - czytelna i funkcjonalna strona konfiguratora projektów, - możliwość zapisania swoich produktów na koncie klienta, - pakiet informacji o rodzajach materiałów używanych do realizacji produktów, - bezpieczne opakowanie przesyłek. Do ewentualnej poprawy: - umożliwienie bezpośredniej edycji wcześniej zrealizowanych produktów (edycja starego projektu->zapisz jako nowy projekt - z pozostawieniem oryginalnego zapisu), w celu poprawienia/naniesienia zmian do nowego projektu bazującego na już zrealizowanym. Teraz jest to możliwe poprzez "ponowne zamówienie" poprzednio zapisanego projektu i wtedy jego edycję Proponowana zmiana jest jedynie sugestią, ale nie jest konieczna.

Perfekcja

Cały łańcuch usługi doskonale przemyślany. Perfekcja na każdym etapie. Aplikacja do składania zamówienia nie ma żadnych luk, wie się doskonale co robić. Można zamawiać będąc całkowitym laikiem w temacie.
Zakupy bardzo proste. Szybko i sprawnie przygotowałem zamówienie za pomocą konfiguratora. Towar przygotowany nawet szybciej niż deklarowany. Plexi przycięte bardzo dokładnie zgodnie ze specyfikacją.

Na 5 gwiazdek

Szybka wysyłka, eleganckie wykończenie, nie zauważyłam żadnych przypadkowych rys itp. Bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy.

ramka

Wszystko się udało zgodnie ze zleceniem, wymiary zgodne, przesyłka w terminie a nawet wcześniej, bardzo bezpiecznie zapakowane. Jedyne nad czym by można popracować to nad ceną ;) a z punktu technicznego to może nad gradowaniem krawędzi. Polecam
Dziekuje za szybką wysyłkę. Z małymi komplikacjami ze strony DHL (najlepiej zrezygnować z usług tej firmy - zawsze wybieram inne jeśli tylko jest taka możliwosc) ale szybko wyjaśnionych przez Was.
Zamówienie zostało zrealizowane z najwyższą starannością i precyzją. Przesyłka była solidnie zabezpieczona, co zapewniło jej pełne bezpieczeństwo w transporcie. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również bardzo szybki czas realizacji. Całość usługi oceniam wzorowo.
Świetna robota dokładna co do milimetra jak nie lepiej. Dostałem dokładnie to co chciałem a paczka bardzo dobrze zabezpieczona polecam

Super!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i super profesjonalnej obsługi sklepu- sprawnie dokładnie, profesjonalnie. Dodatkowe uznanie należy się za zapakowanie i zabezpieczenie przesyłki.
Zamówienia wykonane zgodnie z dokumentacją. Ewentualne pytania nigdy nie zostają bez odpowiedzi. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Polecam !
Zamówienie zrealizowane poprawnie, zamówiony towar (plexiglas półmat 4mm), przyjechał dobrze spakowany - zabezpieczony. Jedynie firma Schenker jako przewoźnik, dostarczyła paczkę z 3 dniowym opóźnieniem, ale to nie problem.

Wszystko ekspresowo i dokładnie tak jak w opisie zamówienia. Sam proces zamówienia oraz dostawy na bardzo wysokim poziomie. Polecam
Zrozumiały proces zamówienia oraz bardzo dokładnie wykonanie. Do tego bardzo przystępna cena. Na pewno będę polecał znajomym i rodzinie.
Wszystko ok. w terminie i zgodnie zamowienia. Prosze o mnie prośb o opinii, jak jest dobrze zrobiona praca wg zamowienia to nie musi byc wychwalana. Pozdrawiam.