drabest.pl

Opinie łącznie (3172) Opinie (1946) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną i sprawną dostawę zamówionego towaru. Jakość produktu jest często oceniana jako bardzo dobra. Obsługa klienta jest zazwyczaj opisywana jako profesjonalna i pomocna. Klienci doceniają zgodność produktów z opisem na stronie oraz przejrzystość oferty. Wielu klientów podkreśla korzystny stosunek jakości do ceny oraz atrakcyjne promocje. Drabiny są często chwalone za funkcjonalność, stabilność i praktyczne rozwiązania. Część klientów zgłasza uszkodzenia drabin lub brakujące elementy po dostawie, czasem wskazując na niewystarczające zabezpieczenie przesyłki. Mimo że obsługa klienta jest zwykle wysoko oceniana, pojawiają się pojedyncze negatywne doświadczenia. Zdarzają się także uwagi o uszkodzeniach lub niedociągnięciach produktów.

Opiniedrabest.pl

Aluminiowe rusztowanie drabinowe 2x6 szczebli PRO 2K+hak

Dzień dobry, Zamówiony towar został dostarczony szybko i bez problemu. Opakowanie nie było uszkodzone dlatego dopiero po odjeździe kuriera, po odpakowaniu i w trakcie montażu okazało się, że nóżka części drabinowej jest uszkodzona a w platformie nie są nawiercone otwory do mocowania poprzeczek stabilizujących. Ponieważ potrzebna mi platforma, a nie drabina udało się złożyć całość po wyklepaniu nóżki. Mam wiertarkę, toteż poradziłam sobie z nawierceniem otworów i mogłam cieszyć się z zakupu. Jestem jednak nieco rozczarowana, że pięknie opakowaliście Państwo uszkodzony towar. Jeśli jednak uszkodzenie nastąpiło w transporcie, chociaż nic na to nie wskazywało, to znaczy, że folia bąbelkowa to stanowczo zbyt słaba ochrona ważącego 16 kg towaru. Trudno oceniać brak otworów w platformie, choć moim zdaniem powinny być, a jeśli nie to na stronie internetowej trzeba umieścić informację o tym. Klient powinien wiedzieć co go czeka. Z rusztowania jestem zadowolona, a uwagi przekazuję Państwu w celu poprawienia obsługi klienta. Pozdrawiam: Gospodyni

Odpowiedź ze sklepu drabest.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za szczegółowy komentarz i przekazanie uwag. Cieszymy się, że mimo opisanych niedogodności jest Pani zadowolona z rusztowania, ale jednocześnie bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Przykro nam, że po rozpakowaniu produktu zauważyła Pani uszkodzoną nóżkę oraz brak otworów montażowych w platformie. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, dlatego przekażemy Pani zgłoszenie do działu odpowiedzialnego za kontrolę jakości oraz pakowanie produktów. Zweryfikujemy również kwestię zabezpieczenia towaru w transporcie, aby lepiej chronić cięższe przesyłki. Dziękujemy także za uwagę dotyczącą informacji na stronie internetowej. Ma Pani rację, że klient powinien wiedzieć, czy produkt wymaga dodatkowych czynności montażowych, takich jak samodzielne nawiercenie otworów. Sprawdzimy opis produktu i w razie potrzeby uzupełnimy go o dokładniejsze informacje. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za konstruktywną opinię. Takie uwagi są dla nas bardzo ważne i pomagają nam poprawiać jakość obsługi oraz oferowanych produktów.
Wystąpił błąd systemu sprzedaży sklepu internetowego, nie ten model drabiny, nie ta cena ale po rozmowie telefonicznej wyjaśnione. Super podejście do klienta, grzeczne, kulturalne, anulowane zamówienie, kurier odwołany. Nowe zamówienie pod specjalnym nadzorem- w sensie pozytywnym. Życzę sobie i czytającym by zawsze sprzedawca tak reagował.
Drabiny kupiłem o godzinie 14:30, kolejnego dnia kurier przywiózł o 10 rano Rewelacja!!! Co prawda opakowane skreczem solidnie, jednak po rozpakowaniu okazało się że żółte i czarne plastiki osłaniające ostre krawędzie stopni są połamane i nie trzymają się miejsc w których powinny być. Mi to nie przeszkadza w użytkowaniu. Drabiny lekkie i stabilne. POLECAM

Poręczna, lekka i funkcjonalna drabina.

Dostarczona drabina spełnia wszystkie moje oczekiwania. Uwagi mam jedynie do niedostatecznie dobrego zabezpieczenia drabiny w transporcie kurierskim. Pojedyncza folia bąbelkowa to jednak za mało. Niektóre plastikowe zabezpieczenia brzegów stopni zostały mocno zdeformowane w transporcie a i jeden brzeg stopnia wymagał naprostowania kombinerkami. Wszystko to, niestety, stało się widoczne dopiero po rozpakowaniu drabiny z folii bąbelkowej.
Jestem rozczarowany drabiną. Niestarannie wykonane i zmontowane plastykowe osłony na boczne krawędzie szczebli psują ocenę. Kilka osłon jest niedopasowanych i uszkodzonych. Obawiam się, że w trakcie eksploatacji drabiny mogą się jeszcze bardziej uszkodzić i ostatecznie nawet odpaść, co może skutkować nawet sklaeczeniem o ostre krawędzie boczne szczebli. Niestety w mojej ocenie drabina Drabestu nie jest The Best. Mam 25 letnią drabinę Krauze, drabina sfatygowała sie po tak długim okresie, ale plastykowe osłony są świetnie spasowane i żadna nie uszkodzona.
witam moj problem byl taki pomylilem sie co do rozmiaru chcialem odesłac drabine dodzwonilem sie do obslugi klienta i p pani odprawla mnie z kwitkiem powiedziala ze mam sobie kuriera sam znalesc ja tylko chcialem drabiny zamienić na mniejszą zaczelem sam szukać ale nie znalazlem nikogo,ale na drugi dzien zadzwonilem do obslugi jeszcze raz i wytlumaczylem sytuacje ale byla inna pani pracowala calkiem inna rozmowa i zalatwila mi kuriera od firmy ja zaplacilem bez zadnego problemu mi sie wydaje ze komus sie niechce pracowac ani nie rozwiazywać problemow klijetów

Odpowiedź ze sklepu drabest.pl

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że przy pierwszym kontakcie z obsługą klienta nie otrzymał Pan odpowiedniego wsparcia. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, dlatego przepraszamy za niedogodności i niepotrzebny stres związany ze zwrotem oraz wymianą drabiny. Cieszymy się, że przy kolejnym kontakcie udało się sprawnie rozwiązać sprawę i zorganizować kuriera. Zależy nam, aby każdy klient otrzymywał jasne informacje i realne wsparcie już przy pierwszym kontakcie. Dziękujemy za sygnał, bo pomaga nam poprawiać jakość obsługi.

DRABEST równa się PROFESJONALIZM

Firma DRABEST jest w porządku………tylko firma kurierska dostarczyła mi przesyłkę lekko sfatygowaną Po skontaktowaniu się z działem reklamacji doszliśmy do porozumienia Obsługa była szybka i profesjonalna 👍
Drabina 3x15 bardzo wysoka i bardzo stabilna. Za tę cenę nie ma możliwości kupić lepszej. My zapłaciliśmy z przesyłką ok 1800 zł za tę drabinę, dla porówniania drabina Krause Corda 3x13 żeby w ogóle dało się na niej pracować trzeba ją przerobić, i to bardzo a i tak praca na niej nie jest przyjemna :/ i kosztowała 1100 zł. Dlatego kolejne drabiny będę na pewno z firmy Drabest

Zakup drabiny .

Zakup drabiny i przekazanie kurierowi do wysyłki ekspresowo (natychmiast), Natomiast kurier przywoził mi ponad tydzień. Dla firmy DRABEST ocena celująca.

Pierwsze wrażenie, jak kurier dostarczył paczkę, czy na pewno jest tam drabinka, paczka bardzo lekka, a finalnie drabinka bardzo dobrej jakości, mega stabilna
Drabina prezentuje się solidnie. Ciężko na razie ocenić jak się sprawdza, bo jeszcze z niej nie korzystałam ale jakość wykonania jest dobra. Podoba mi się głębokość stopni, która jest większa niż w standardowych drabinach. Odejmuję jedną gwiazdkę, ponieważ przedmiot dotarł uszkodzony, jeden ze stopni był wgnieciony i lekko pęknięty- być może podczas transportu doszło do uszkodzenia- jednak raczej nie będzie miało to wpływu na użytkowanie, więc odpuściłam reklamacje.
Jak zwykle zakup bez problemów, dostawa gratis, a produkty dobrej jakości. Jesteśmy stałymi klientami i możemy polecić firmę Drabest z pełną odpowiedzialnością.

Drabina 3x9 MAX

Bardzo dobra drabina, a w cenie promocyjnej w ogóle rewelacja. Na pewno sprawdzi się przy pracach wokół domu. Produkt godny polecenia. Warto inwestować w polskie produkty!!!

Zadowolony

Witam zamówienie dotarło jest kompletne i w pełni odpowiada moim oczekiwaniom.Polecam Pozdrawiam Włodek Zawadzki

Szybkość realizacji

Wielkim zaskoczeniem okazało sie prędkość realizacji zamówienia. Drabina zamówiona o 15.30 dotarła do mnie następnego dnia o 8.15
śruby mocujące poprzeczną nogę do drabiny są ukręcone - nie na się skręcić tego do oporu tylko się kręcą w kółko, drabina przyjechała brudna i bez prostej instrukcji używania i montażu. Poza tym jest OK
Dziękujemy za szybką dostawę, na drugi dzień rano drabina była dostarczona. Produkt zgodny z opisem.

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami

Wszystko w porządku, wysyłka bardzo szybka, towar dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam!
Potrzebowałem takiej drabinki i ja mam. Jestem zadowolony,zakup przeszedł sprawnie. I szybko. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam firmę. Pracują tam fachowcy. 👍👌
Wszystko sprawnie I szybko rano zamówiłem ok.10.00 a następnego dnia ok 10.00 miałem drabinę w domu. POPOLECAM. .