Opinie łącznie (2332) Opinie (522) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 gru 2013

winyle.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość oraz staranność pakowania przesyłek, co zapewnia bezpieczeństwo produktów. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, przyjazna i kompetentna, co buduje pozytywne doświadczenia zakupowe. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, odpowiadające opisom i spełniające oczekiwania klientów. Klienci pozytywnie oceniają łatwość komunikacji i szybkość reakcji ze strony sklepu. Ceny są oceniane jako atrakcyjne i adekwatne do oferowanej jakości oraz usług.

Opiniewinyle.pl

Bardzo profesjonalne podejscie do klienta

Być może coś źle zrobiłem wpisując do zamówienia kod rabatowy a być może system nie zadziałał. Tego nie wiem. Ale napisałem do winyle.pl i po interwencji zarówno utrzymałem kod rabatowy na kolejne zakupy jak i do tego zamówienia dostałem prezent. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
Bardzo szybka dostawa w doskonale zabezpieczonej przesyłce. Perfekcyjność wykonania i dopasowania do okładek płyt. Wszystko super.

Polecam zakupy w sklepie „winyle.pl"

Dzień dobry, bardzo sprawny przebieg realizacji złożonego zamówienia, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji. Polecam sklep „winyle.pl".
Kolejny zakup i plyta zgodna z opisem wyslana szybko i bdb zabezpieczona . Wszystko w porzadku .Polecam . Swietny sklep

Super sklep!

Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka, pokrywa do gramofonu transparentna i bardzo dobrej jakości. Dostawa w ciągu 1-2 dni. Polecam sprzedającego!

Okładki foliowe 12" 2LP, JAPAN-KATTA

Bardzo dobra jakość, wchodzą naprawdę grube okładki LP, co do tej pory bylo problemem. Płyta wygląda bardzo elegancko. Dobra cena.
Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobra oferta audiofilskich winyli. Będę zaglądał.

Brak słów

A co tu oceniac? Nie znam bardziej profesjonalnej firmy. Po prostu kłaniam sie nisko i z pełnym szacunkiem!! Dziekuje, Tomek
Wszystko na najwyższym poziomie, z zachowaniem najwyższych standardów. Szybka i konkretna obsługa, zgodnie z zamówieniem.

Przemyślana oferta dla wszystkich poziomów zaawansowania

Winyle.pl to jedno z tych miejsc, gdzie znajduję szeroki ale przemyślany wybój wysokiej klasy akcesoriów, wyselekcjonowanych dla różnych budżetów, stopni analogowego zaawansowania i winylowego wtajemniczenia. Polecam!
Profesjonalne podejście do klienta . Sprzedawca vinyle. pl godny polecenia ! pozdrawiam
Dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam
Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, bezproblemowo.
Świetna obsługa, dobry kontakt. Polecam.

Zadowolony

Reakcja na moją prośbę - ściągnięcie części na zamówienie Sprawna organizacja procesu sprzedaży - świetny kontakt
Ekspresowa realizacja, polecamy!
Bardzo dobrze opisany towar, dostawa bardzo szybka i dobrze zapakowana.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Polecam zakupy!

Bardzo szybka i solidnie zapakowana wysyłka. Perfekcyjna obsługa klienta.
Koncertowa obsługa zwrotu zamówienia

• +48918812294
  • winyle.pl
  • biuro@winyle.pl
  • Szczecin, POL

winyle.pl

Nasza oferta obejmuje najróżniejsze akcesoria niezbędne do utrzymania analogowej kolekcji w godnej temu nośnikowi kondycji: Myjki elektryczne: Okki Nokki i CLEARAUDIO, koperty i okładki do płyt, szczo...