antykwariatevos.pl

Opinie łącznie (1872) Opinie (574) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Zdecydowana większość klientów jest bardzo zadowolona ze stanu otrzymanych książek, które odpowiadają opisom. Usługa jest postrzegana jako bardzo profesjonalna, co buduje zaufanie klientów. Klienci doceniają miłą, empatyczną i kompetentną obsługę, zarówno online, jak i stacjonarnie. Ceny książek są oceniane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Przesyłki są zazwyczaj starannie i bezpiecznie zapakowane, co jest zauważane i cenione przez klientów. Klienci pozytywnie zaskoczeni są gratisami i drobnymi prezentami do zamówień.

Opinieantykwariatevos.pl

To ja źle pusałem opinię w tym okienku to ostatnio też na stronie głownej napisałem to już teraz na nowo co 10 min pisałem nie bedę odtwarzał Zamówienia w Antykwariacie EVOS realizowane bez zarzutu ,obsługa profesjonalna i miła ,bardzo duży wybór na pólkach wszelkiego rodzaju literatury ,książki w dobrym i bardzo dobrym stanie odwiedzam w internecie praktycznie codziennie co godzinę stronę z nowościami ponieważ jak w kalejdoskopie oferty nowych ,świeżych zakupionych tytulów się pojawiają i można przegapić bo długo nie widnieją w ofercie dlatego czujność i częsta obserwacja strony daje efekty w wyszukaniu szukanego tytułu lub odkrycia zupełnie nowego reasumując Antykwariat EVOS na 5+....polecam miłośnikom dobrej literatury na częste zaglądanie nie obawiam się ,że mi ktoś z pod nosa coś dobrego " wyłowi " bo na 8h jestem co najmniej ( i to już jest moja strategia to nie napiszę jak to się robi ) Pozdrawiam i " Ciekawych Łowów ) 📖📚📚📚📚..zdjęcia nie wrzucę bo nie potrafię jak ja chodziłem do szkól to nawet kalkulatorów podręcznych nie było a w klasie były kałamarze z atramentem i tak pisaliśmy w zeszycie he he 🥸

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że nasza bogata oferta oraz profesjonalna obsługa spełniają Pańskie oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby codziennie dostarczać świeże i wartościowe tytuły dla miłośników literatury. Zapraszamy do dalszych odwiedzin i ciekawych łowów! Z poważaniem, Zespół Antykwariatu Evos
Zamówienie super książka ok.. I wielka żecz macie opcje za pobraniem dlamnie to SUPER EXSTRA... Bo... Są antykwarjaty gdzie płaci się na konto albo karta... Mozna powiedzieć że nie posiadam... Takich luksusów.. Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowny Panie/Pani, Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię i docenienie możliwości płatności za pobraniem, którą oferuje Antykwariat Evos. Cieszymy się, że zakupiona książka spełniła Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, by zakupy w naszym antykwariacie były komfortowe i dostępne dla każdego klienta. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Wszystko SUPER. Jestem bardzo zadowolona. Książka, na prezent, w bardzo dobrym stanie. Przygotowanie do wysyłki, wysyłka i dostarczenie - bardzo sprawne z jednoczesną, pełną informacją kolejnych etapów zakupu zamówionej książki. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania zarówno pod względem stanu książki, jak i sprawnej realizacji zamówienia. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze usługi były na najwyższym poziomie. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Opinia niezmiennie bardzo pozytywna. Proszę przy każdym zakupie nie wysyłać mi tych ankiet. Jestem zawsze zadowolony. Proszę bez wysyłania ankiety od razu wpisać wszystko co pozytywne.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowny Panie/Pani, Serdecznie dziękujemy za stałe pozytywne opinie o Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Państwa oczekiwania. Doceniamy również przekazaną sugestię i dołożymy starań, aby proces zakupowy był dla Państwa jak najbardziej komfortowy. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariatu Evos

Cudowne miejsce!

Cieszę się, że znalazłam ten antykwariat. Kupiłam książki za naprawdę dobrą cenę, w świetnym stanie. Zamawiałam z odbiorem w godzinach wieczornych i następnego dnia rano moje zamówienie już na mnie czekało. Pani, która mnie obsługiwała bardzo miła! Jestem bardzo zadowolona, że mam takie miejsce blisko siebie, na pewno zajrzę jeszcze nie raz. 🩷

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasz antykwariat spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości książek, konkurencyjnej ceny oraz sprawnej obsługi. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom miłą atmosferę i szybki dostęp do wybranych pozycji, dlatego Pani satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna. Z przyjemnością powitamy Panią ponownie w naszym antykwariacie. Z wyrazami szacunku.
Fajnie, gdyby książki / produkty, które można nabyć za punkty z programu lojalnościowego można było wyszukać w wyszukiwarce na stronie antykwariatu, analogicznie, jak produkty, za które płaci się przelewem / gotówką. Albo gdyby były pogrupowane wg kategorii / gatunków książek. Na ten moment jest możliwość wyszukania produktów z programu wg kryteriów alfabetycznie od A do Z i odwrotnie, co wymaga przebrnięcia przez czasem setki stron, by dotrzeć do konkretnej książki, która interesuje klienta i trzeba mieć do tego anielską cierpliwość. Generalnie jest to dość zniechęcające.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Dziękujemy za sugestie i opinię.

Świetna i empatyczna obsługa

Świetna i empatyczna postawa pana z Antykwariatu Evos który telefonicznie pomógł mi zarówno w złożeniu zamówienia jak i realizacji tegoż. Jako starsza pani nieporadnie chciałam internetowo zamówić książkę i dwukrotnie zrobiłam pomyłki i pan do którego dzwoniłam super grzecznie i wyrozumiale pomógł mi i za dobę już miałam do odbioru książkę. Dziękuję bardzo 😍

Dziękujemy za pozytywną opinię😊

Przesyłka przyszła szybko i była dobrze zapakowana. Książka przysxłs w stanie bardzo dobrym. Polecam

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłe słowa oraz rekomendację. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i w doskonałym stanie. W Antykwariacie Evos dbamy o najwyższą jakość obsługi i satysfakcję naszych klientów. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos
Świetna skarbnica książek ;) szczególnie miło,że dzięki Wam znalazłam ukochaną książkę z dzieciństwa. Cofnęłam się o jakieś 25 lat do starych dobrych czasów. Polecam serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i za podzielenie się swoją radością ze znalezienia ukochanej książki z dzieciństwa. W Antykwariacie Evos dokładają wszelkich starań, aby każdy klient mógł cofnąć się w czasie i odnaleźć wyjątkowe skarby literackie. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tej pięknej podróży. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos

Szybko i tanio

Książka jest w znakomitym stanie. Dobrze opakowana i szybka dostawa. Czego pragnąć więcej w ten wakacyjny czas?

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za pochlebną opinię. W Antykwariacie Evos zależy nam na najwyższej jakości obsługi oraz starannym pakowaniu książek, aby spełniać oczekiwania naszych klientów – cieszymy się, że tym razem również sprostaliśmy Państwa wymaganiom. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos
Podoba mi się szybkość realizacji zamówienia i komunikacja z klientem. Krótko mówiąc, profesjonalizm. Dziękuję i pozdrawiam. K. Rosa.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że szybkość realizacji zamówienia oraz komunikacja z klientem spełniły Państwa oczekiwania. W Antykwariat Evos dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł doświadczyć profesjonalizmu na najwyższym poziomie. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Stan zakupionych książek pokrywał się z opisem. Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą zakupów w Antykwariacie Evos. Cieszymy się, że stan książek oraz zabezpieczenie przesyłki spełniły Państwa oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z naszych usług. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos

Dużo fajnych niespodzianek

Bardzo podobała mi się oferta książek, jakie mogłam znaleźć w Waszym antykwariacie oraz szybkość realizacji mojego zamówienia i przysłane mi od Was wiadomości. Fajne i przytulne jest też pomieszczenie antykwariatu.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za miłe słowa dotyczące oferty książkowej oraz szybkości realizacji zamówienia w Antykwariacie Evos. Cieszy nas również, że doceniła Pani atmosferę naszego antykwariatu. Dokładamy wszelkich starań, aby nasz sklep był miejscem przyjaznym i inspirującym dla miłośników literatury. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Polecam zakupy w tym miejscu.

Jestem bardzo zadowolona. Znalazłam książkę z mojego dzieciństwa, która bardzo sprawnie została do mnie dostarczona. Dziękuję barxzo i polecam.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że w Antykwariat Evos udało się odnaleźć książkę z Pani dzieciństwa i że dostawa przebiegła sprawnie. Państwa zadowolenie jest dla nas największą nagrodą. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Zamowienie zostało zrealizowane szybko i profesjonalnie. Polecam Evos

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz pochwałę za szybkie i profesjonalne zrealizowanie zamówienia. W Antykwariacie Evos dbamy o najwyższą jakość obsługi, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariatu Evos
Szybkie i zetelne wykonanie usługi dziękuję

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii o usługach Antykwariat Evos. Cieszymy się, że nasze szybkie i rzetelne wykonanie spełniło Państwa oczekiwania. W Antykwariat Evos zawsze dążymy do najwyższej jakości obsługi naszych Klientów. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos

Szybki zakup

Szybka przesyłka, zgodna z opisem i w rozsądnej cenie

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną ocenę i cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i w pełni zgodna z opisem. W Antykwariacie Evos zawsze dbamy o satysfakcję naszych Klientów, oferując atrakcyjne ceny oraz rzetelną obsługę. Z wyrazami szacunku, Zespół Antykwariat Evos
Szybko i zamówiona książkaw b.dobrym stanie

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że zamówiona książka dotarła szybko i w znakomitym stanie. W Antykwariacie Evos staramy się, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany jakością naszych produktów i obsługi. Zapraszamy ponownie do Antykwariatu Evos!
profesjonalizm i szybkość dostawy
Cena i szybkość dostarczenia zamówienia - bez zarzutu.

Odpowiedź ze sklepu antykwariatevos.pl

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie zarówno ceny, jak i szybkości realizacji zamówienia. W Antykwariat Evos nieustannie dążymy do zapewnienia naszym klientom usług na najwyższym poziomie oraz satysfakcji z zakupów. Z poważaniem, Zespół Antykwariat Evos