Opinie łącznie (346) Opinie (224) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i dostawę. Wielu klientów docenia staranne i solidne zapakowanie towaru. Klienci pozytywnie oceniają miłą, sprawną i pomocną obsługę, zwłaszcza w sytuacjach problemowych. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, estetyczne i zgodne z opisem. Klienci doceniają czytelność, przejrzystość i łatwość obsługi strony internetowej.

Opiniebokono.pl

Polecam sklep mimo tego, że z dużego zamówienia porcelany stołowej trzy talerze były uszkodzone, chciaż bardzo dobrze zabezpieczone. Po miłej rozmowie telefonicznej i wysłaniu maila, reklamację natychmiast uwzględniono i zdeklarowano kiedy mogę oczekiwać przesyłki. Polecam!
Bardzo ładny produkt, jeszcze ładniejszy niż myślałam, jasny opis produktu, wygodne metody płatności i dostawy, sprawna obsługa, dobra informacja o przesyłce i atrakcyjna cena, polecam!
Dobrze starannie zapakowany prezent jako szkło szybkie dostarczenie przez kuriera i bardzo szybka wysyłka do klienta. Duży wybór produktów.
Kupiłam czajniczek do herbaty - został wysłany bardzo szybko, dobrze zapakowany. Zakup zgodny z zamówieniem. Polecam
Pięknie wykonane, bardzo szybka dostawa. Wszystko w przystępnej cenie. Polecam!
Bardzo dobrze zapakowany towar szybka dostawa Piękne talerze
Doskonale i szybkie dostarczanie produktów Dziekujemy Polecam
Bardzo szybka dostawa. Talerzyki takie jak chciałam, solidnie zapakowane.Dziękuję 👍
Szybka profesjonalna obsługa, wszystko dobrze zapakowane.Polecam.
Kontakt bardzo dobry, dostawa szybka, solidnie zapakowane. Nie mam żadnych uwag.
Szybka sprzedaż towar trafiony miła obsługa!
Miła i uprzejma Pani z którą rozmawiałam.Jestem zadowolona
Na razie nie mam zastrzeżeń - zakup bez logowania - szybciutko!

• +48570480840
  • bokono.pl