SuperButelki.pl

Opinie łącznie (12 721) Opinie (4458) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybką i sprawną realizację zamówień oraz dostawę. Produkty są oceniane jako solidne, zgodne z opisem i estetyczne, co buduje zaufanie do sklepu. Bezpieczeństwo i jakość pakowania są często chwalone, a obsługa sklepu uznawana jest za uprzejmą, kompetentną i szybko reagującą na potrzeby klientów. Dodatkowo klienci doceniają atrakcyjne ceny produktów oraz liczą na promocje i rabaty dla stałych klientów. Zamówienia najczęściej spełniają oczekiwania i są zgodne z opisem na stronie. Część klientów zgłasza sporadyczne przypadki uszkodzeń produktów podczas transportu. Zdarzają się również pojedyncze niedociągnięcia komunikacyjne ze strony obsługi, jednak reklamacje są zwykle rozwiązywane szybko i bezproblemowo.

OpinieSuperButelki.pl

Chyba początkowo zawiodła komunikacja i magazyn niewłaściwie zinterpretował zamówienie. Finał był szczęśliwy, pani z którą rozmawiałem uprzejma z pozytywnym podejściem do klienta. Zamówienie zrealizowane szybko, mimo zmiany adresu docelowego. Lubię te butelki i korki. Nalewka z porzeczek prezentuje się w nich pięknie a smakuje wspaniale. Dziękuję i polecam się na przyszłość. Piotr.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię! Przepraszamy za początkowe trudności z komunikacją i realizacją zamówienia. Cieszymy się, że ostatecznie wszystko zakończyło się pomyślnie, a obsługa spełniła oczekiwania. Bardzo miło nam słyszeć, że butelki i korki dobrze się sprawdzają — nalewka z porzeczek brzmi świetnie 😊 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiam Zespół Superbutelki

Super sklep

Bardzo lubię robić zakupy w Superbutelki i robię je juz od kilku lat. Obsługa zawsze pomocna. Przy ostatnim zamówieniu mimo mojej pomyłki i później pomyłki sklepu udało sie szybko rozwiązać problem. Wysyłka jak zawsze błyskawiczna. Polecam gorąco.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa i wieloletnie zaufanie! Cieszymy się, że mimo pomyłki udało się szybko rozwiązać sytuację i że jest Pani zadowolona z obsługi oraz wysyłki. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Polecam sklep Superbutelki.pl Pojemniki bardzo ładne (3x szklany pojemnik lunchbox do przechowywania żywności - Oliwki 7x Pojemniki szklane MODULAR do przechowywania żywności ze szklanymi pokrywkami z zaworkiem).

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie i tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że pojemniki spełniły Pani/Pana oczekiwania i przypadły do gustu. Mamy nadzieję, że będą wygodnie służyć na co dzień. Zapraszamy ponownie do sklepu Superbutelki.pl! 💚 Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Zamówienie ok. Buteleczki super. Szkoda, że jedna przyszła stłuczona, ale to pewnie w transporcie coś musiało się wydarzyć. Będę zamawiał ponownie następne i proszę aby pakunek lepiej posklejać taśmami, bo oryginalne taśmy słabo trzymały i ktoś chyba w transporcie coś podklejał taśmą przeźroczystą. Pozdrawiam Superbutelki - produkt ok.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Cieszymy się, że buteleczki spełniły Pana oczekiwania. Jednocześnie przepraszamy za uszkodzenie jednej sztuki w transporcie. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na sposób zabezpieczenia przesyłki — przekażemy tę informację do naszego działu wysyłki, aby jeszcze lepiej zabezpieczać paczki na przyszłość. Bardzo nam miło, że planuje Pan kolejne zamówienia. Dołożymy wszelkich starań, aby następna dostawa dotarła w idealnym stanie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Polecam obsługę i jakość, kurier przywiózł paczkę, w której niestety było słychać, że butelki są rozbite. Obsługa bez problemowo bez odebrania jeszcze ponownie paczki zaproponowała zwrot środków lub ponowną wysyłkę zamówienia bez żadnych dyskusji. Finalnie produkt taki jak oczekiwany. 5/5

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za tak szczegółową opinię! Bardzo nam przykro z powodu uszkodzenia przesyłki w trakcie transportu, ale cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać sytuację i finalnie wszystko spełniło oczekiwania. Doceniamy rekomendację naszej obsługi i jakości — zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki

Super butelki!!!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu u Państwa buteleczek. Kupiłam w kształcie choineczek. Wypełniłam domowej roboty naleweczką z wiśni i adwokatem. Ofiarowałam w prezencie naszym gościom w czasie Świąt Bożego Narodzenia 🌲 Robi wrażenie! Polecam z całego serca. Dobrze zapakowane i karton oznaczony - uwaga szkło. Paczka przyszła następnego dnia po zamówieniu:-) Polecam serdecznie ten sklep. Joanna

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Pani Joanno, bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! ❤️🎄 Ogromnie się cieszymy, że buteleczki choineczki zrobiły wrażenie i sprawdziły się jako świąteczne prezenty. Dziękujemy za zaufanie i polecenie! 😊✨ Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Świetne pojemniki szklane z zamknięciem na zatrzask. Karafka wykonana z cienkiego szkła, ciekawe jaka będzie jej trwałość. Dostawa super spakowana więc szkło dotarło bezpiecznie.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię! Cieszymy się, że pojemniki spełniły Pani oczekiwania, a przesyłka dotarła bezpiecznie dzięki starannemu zabezpieczeniu. Mamy nadzieję, że karafka będzie służyć przez długi czas i sprawdzi się w codziennym użytkowaniu. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Po raz kolejny zamówienie zrealizowane szybko. Zamówiłam kolejne pojemniki próżniowe szklane, pompkę do tych pojemników - tutaj niestety zamawiam już 3, pierwsza przestała się wyłączać po odessaniu powietrza a druga popsuła się w ciągu miesiąca. Ale i tak jestem zadowolona z tych pojemników. A jeśli chodzi o pojemniki na przyprawy są bardzo pojemne. U mnie postawione na blacie ale można też powiesic

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za kolejną opinię i zaufanie. Cieszymy się, że pojemniki próżniowe oraz pojemniki na przyprawy spełniają Państwa oczekiwania i sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Przepraszamy za niedogodności związane z pompkami — dziękujemy za przekazaną informację, która pomoże nam poprawić jakość produktu. W razie potrzeby zachęcamy do kontaktu z obsługą klienta, abyśmy mogli zaproponować rozwiązanie. Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Przesyłka dotarła szybko. Produkty są zgodne z moim oczekiwaniem. Są super. Polecę Produkty moim znajomym. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a produkty spełniły Pani/Pana oczekiwania. Szczególnie miło nam, że zamierza Pani/Pan polecić nasze produkty znajomym – to dla nas ogromne wyróżnienie. Serdecznie dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki

Polecam zakupy w sklepie superbutelki

Zamówienie zostało szybko i poprawnie zrealizowane, a szklane produkty dobrze zabezpieczone w paczce dzięki tekturowemu wypełnieniu

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękuję za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo, a produkty dotarły do Pana/Pani odpowiednio zabezpieczone. To dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu. Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Szybka dostawa, towar (butelki) jeszcze nie sprawdzony, ale dotychczas dostawy były dobrze zabezpieczone przed stłuczeniem.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że docenili Państwo szybką dostawę oraz staranne zabezpieczenie przesyłki. Mamy nadzieję, że butelki spełnią Państwa oczekiwania również po rozpakowaniu. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Zamówienie super zrealizowane..Brawo i serdeczne pozdrowienia dla wszystkich pracowników tego wspaniałego sklepu internetowego.,B.J.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za tak ciepłe słowa i serdeczne pozdrowienia! 😊 Bardzo nam miło, że realizacja zamówienia spełniła Pani oczekiwania. Przekażemy miłe słowa całemu zespołowi. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 💚 Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Towar zgodny z opisem .Butelki na cytrynówkę w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach.Cztery gwiazdki w ocenie dlatego że 3 butelki były niestety potłuczone.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa o naszych butelkach – bardzo się cieszymy, że na żywo zrobiły jeszcze lepsze wrażenie niż na zdjęciach. Przykro nam jednak, że część zamówienia dotarła uszkodzona. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta i przesłanie zdjęć uszkodzonych butelek oraz opakowania. Zależy nam na tym, aby jak najszybciej wyjaśnić sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji jeszcze odwiedzi Pani sklep Superbutelki. Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Wszystko na 5. Super towar w nader atrakcyjnej cenie. Do tego błyskawiczna realizacja zamówienia. Expresowa dostawa.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że jest Pan/Pani zadowolony z jakości produktu, atrakcyjnej ceny oraz szybkiej realizacji i dostawy. Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło ponownie zrealizować kolejne zamówienie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki

Wszystko w najlepszym porządku

Prosty i przejrzysty sposób zamawiania. Szybka realizacja. Starannie zapakowana przesyłka. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że proces zamówienia, szybka realizacja oraz staranne przygotowanie przesyłki spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
To już kolejny zakup od Superbetelki.pl i nie zawiodłam się. Polecam. towar na wysokim poziomie, szybka realizacja.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Bardzo dziękujemy za ponowny wybór Superbetelki.pl i tak miłą opinię! Cieszymy się, że kolejny zakup spełnił Pani oczekiwania, a zarówno jakość towaru, jak i szybka realizacja są na wysokim poziomie. Dziękujemy za zaufanie i polecenie – zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Szybka dostawa i bardzo szybka reakcja, gdy okazało się, że jeden słoik został uszkodzony w transporcie- na następny dzień dostałam nowy. Bardzo dziękuję za pomoc

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że dostawa i szybka reakcja w sytuacji uszkodzenia spełniły oczekiwania. Zawsze staramy się pomagać jak najszybciej. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki

Przeciętna obsługa klienta oraz niekompletne zamówienie

Witam, W zamówieniu zaznaczyliśmy aby treść graweru była następująca "Dziękujemy! Za bycie z nami w tym wyjątkowym dniu" natomiast otrzymaliśmy grawer z napisem "Dziękujemy! Za bycie z nami w ten wyjątkowy dzień". Przy składaniu zamówienia istniała możliwość wpisania treści graweru więc liczyliśmy, że zostanie on zrobiony tak jak zostało przez nas podane. Naszym zdaniem wersja, która jest grawerowana domyślnie nie brzmi do końca dobrze i poprawnie w języku polskim dlatego zależało nam na naszej poprawionej wersji - niestety nie zostało to uwzględnione przy wykonaniu zamówienia. Dodatkowo otrzymaliśmy 124 z 125 butelek które zostały zamówione. Co więcej zgłaszaliśmy powyższe w komentarzu do zamówienia jednak nie otrzymaliśmy żadnego komentarza zwrotnego z Państwa strony Pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za szczegółową opinię i jednocześnie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro, że treść graweru nie została wykonana zgodnie z podanym przez Państwa zapisem — doskonale rozumiemy, jak ważne są takie detale, szczególnie przy wyjątkowych okazjach. To nie powinno mieć miejsca. Również brak jednej butelki w zamówieniu jest niedopuszczalny i przepraszamy za tę pomyłkę. Dodatkowo przepraszamy za brak odpowiedzi na wcześniejsze zgłoszenie — nie jest to standard naszej obsługi. Prosimy o kontakt bezpośredni (np. mailowy lub telefoniczny), abyśmy mogli jak najszybciej wyjaśnić sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie — zależy nam na pełnej rekompensacie i Państwa satysfakcji. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zwrócenie uwagi — pomoże nam to poprawić jakość naszych usług. Pozdrawiamy Zespół Superbutelki

Co możecie żeby było jeszcze lepiej...

Wszystko było sprawnie elegancko szybko polecam zawsze a jak chcecie zrobić coś jeszcze to polecam zmienić cenę na niższe.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię i rekomendację! Bardzo się cieszymy, że zakupy przebiegły sprawnie, szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Dziękujemy również za sugestię dotyczącą cen. Zawsze staramy się oferować produkty w jak najlepszych cenach przy zachowaniu wysokiej jakości oraz profesjonalnej obsługi. Mamy nadzieję, że również przy kolejnych zakupach będziemy mogli sprostać Pani/Pana oczekiwaniom. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki
Nie pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Fachowe doradztwo przestępne ceny no i jakość b.dobra. Szybka dostawa i dobrze zapakowane.

Odpowiedź ze sklepu SuperButelki.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i zaufanie, którym obdarza nas Pani/Pan przy kolejnych zakupach! Cieszymy się, że docenia Pani/Pan nasze doradztwo, atrakcyjne ceny, wysoką jakość produktów oraz sprawną realizację zamówień. Dziękujemy za polecenie i z radością zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Zespół Superbutelki