Ważny od: 5 paź 2022Ważny
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wielu klientów podkreśla, że zamówione produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Klienci często doceniają profesjonalną i uprzejmą obsługę oraz łatwość kontaktu ze sklepem. Wiele opinii odnosi się do fachowego doradztwa i wsparcia przy wyborze części. Jakość części i produktów jest najczęściej oceniana pozytywnie. Kilka opinii odnosi się do odpowiedniego, bezpiecznego zapakowania produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące obsługi klienta, a także pojedyncza uwaga na temat wysokiej ceny.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesuzuki-czesci.pl
To jest najlepszy sklep. Kupuje tam od wielu lat i zawsze wszystko super dopasowane i dostarczone. Bardzo duża wiedzą właściciela który potrafi doradzić przy wyborze części.
Suzuki Swift 2009
Wszystkie części kupione w sklepie są dobrej jakości. Dostawa została zrealizowana bardzo sprawnie. POLECAM
Amortyzator układu kierowniczego suzuki samuraj pasuje zgodnie z opisem . Działanie prawidłowe. Bez uwag.
Jak zwykle szybko i zgodnie z treścią zamówienia. Małe zawirowania ale to z uwagi na przelew tradycyjny.
Realizacja szybką, towar dobrze zapakowany, polecam
Może oferta (bogatsza) części oryginalnych Suzuki od.
Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.
Sklep wart polecenia.
Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Konsultacja i zakup bez najmniejszych problemów.
Zgodne z opisem część idąca na pierwszy montaż polecam.
Super!
Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Zabrakło tylko jakiejś fajnej wlepki ;p
Szybka wysyłka i jak zwykle profesjonalnie
Przesyłka jest nie kompletna
Nie odbieracie telefonów, które są podane w mailu, nie odpisujecie na mail również. A chciałem zgłosić tylko, że przesyłka jest nie kompletna tzn. zapłaciłem za dwie szt. pierścienia a dostałem jeden. Pozdrawiam
Profesjonalnie
Zadowolony jestem zarówno z czasu obsługi, z ceny, jak i z jakości czesci. Polecam
Bardzo szybko i sprawnie, polecam.
SZYBKO I PROFESJONALNIE WYKONANA SPRZED…
SZYBKO I PROFESJONALNIE WYKONANA SPRZEDAŻ.WYSYŁKA BŁYSKAWICZNA.POLECAM. DZIĘKUJĘ.
Szybko i sprawnie. Polecam
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem
Część zgodna z opisem
Szybko solidnie i to co trzeba
Solidna firma, polecam.