krainagsm.pl

Opinie łącznie  (24 109)Opinie (12 719) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę przesyłek. Wysoka jakość produktów, ich trwałość, atrakcyjny wygląd oraz dobre dopasowanie są często podkreślane w opiniach. Otrzymywane towary są zgodne z opisem na stronie i spełniają oczekiwania kupujących. Obsługa sklepu wyróżnia się uprzejmością, profesjonalizmem oraz sprawnym kontaktem, także w sytuacjach reklamacyjnych. Klienci doceniają również konkurencyjne ceny, solidne i estetyczne pakowanie zamówień oraz miłe gratisy w postaci dodatkowych szkieł lub innych akcesoriów.

Opiniekrainagsm.pl

Etui jest świetne! Tworzywo jest odpowiednio miekko-twarde i dobrze trzyma się je w dłoni. Wzór bardzo wyrazisty i w takich kolorach jak był przedstawiony na stronie internetowej sklepu. Ważne też, że wzòr pokrywa również część z aparatami, dzięki czemu nie stanowią one "czarnej wyspy" jak w innych etui. No i do tego szybka, a wszystko w bardzo korzystnej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak szczegółową i wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że etui spełniło oczekiwania zarówno pod względem jakości wykonania, wygody użytkowania, jak i wyglądu. Miło nam również, że kolory oraz wzór okazały się zgodne z prezentacją na stronie, a przemyślana konstrukcja etui została przez Panią doceniona. Dziękujemy także za miłe słowa o szybkiej wysyłce i korzystnej cenie. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania! Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie. Zamówiłem rózne artykuły do dwóch telefonów, w tym wycinane na wymiar folie ochronne i szkiełka zabezpieczajace aparat. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i praktycznie na drugi dzień juz miałem dostarczoną przesyłkę. Otrzymałem dokadnie to co chciałem. Na duży plus zasługuje szybki zwrot pieniędzy na konto za artykuł, który przez pomyłkę zamówiłem podwójnie. na prawdę profesjonalny sklep z bardzo dobrymi i w dobrej cenie akcesoriami do telefonów. Polecam
Fantastyczni, profesjonalni Specjaliści 👍 Przesyłka nie dotarła do mnie, mimo, że w systemie była jako doreczona. Po wyjaśnieniu tematu drugiego dnia dostałam drugą. Wcześniejszą najprawdopodobniej zagubił kurier. Wspaniała, rzetelna firma i świetne produkty. Wielki szacun , bo takie podejście do klienta to w dzisiejszych czasach rzadkość 🙂👍

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że mimo problemów z dostawą udało nam się szybko wyjaśnić sytuację i sprawnie dostarczyć nowe zamówienie. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują do dalszego działania. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa 😊 Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Bardzo szybka dostawa. Zamówienie w piątek przed godz 12 a w sobotę po 15 już w paczkomacie. Obsługa klienta z powiadomieniami sklepu i kurierska bez zarzutu. Jakość produktu w niewysokiej cenie, zadowalająca. W sklepach stacjonarnych podobne produkty droższe, a w Krainie do etui szybka na ekran telefonu gratis. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że zamówienie dotarło tak szybko, a obsługa i powiadomienia przebiegły bez zarzutu. Miło też, że jakość produktu i cena spełniły oczekiwania, a dodatkowe szkło było przydatnym dodatkiem. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Super sklep. Polecam

Super kontakt. Szybka odpowiedz mailowa. Telefon z Krainagsm w celu doprecyzowania zamowienia. Blyskawiczne tempo dostawy mimo wypadajacego dnia swiatecznego. Zamowienie 29.04 wieczorem, dostawa 2.05 rano. Super!!! Kolejny moj zakup, ale na pewno nie ostatni. Polecam ten sklep na 100%.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że kontakt ze sklepem, szybka odpowiedź mailowa i telefoniczne doprecyzowanie zamówienia spełniły oczekiwania. Miło nam, że mimo dnia świątecznego przesyłka dotarła tak szybko. Dziękujemy za kolejne zakupy, polecenie i zaufanie. Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Firma bardzo rzetelna i godna polecenia , produkty typu keisy na telefon super ewentualnie co bym zmieniła to grubość szyb na telefon bo sie bardzo zapowietrzaja i szybko pękają przy nie wielkim upadku . Generalnie od lat zamawiam tylko z tej firmy akcesoria do telefonów wiec polecam gorąco
Dziękuje za Solidne i dobrze wykonane etui pozdrawiam firmę Kraina GSM 😊 Etui bardzo solidne i świetnie wykonane. Telefon leży w nim pewnie, klapka dobrze chroni ekran, a całość sprawia wrażenie porządnej i trwałej. Idealne do noszenia w kieszeni — nic się nie rysuje i jest pełen komfort użytkowania. Do tego szybka wysyłka i dobry kontakt ze sklepem. Zdecydowanie polecam, szczególnie do droższego telefonu 😊

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię 😊 Cieszy nas, że etui zostało ocenione jako solidne i dobrze wykonane, a telefon jest w nim bezpieczny i komfortowy w codziennym użytkowaniu. Miło nam również, że szybka wysyłka i kontakt ze sklepem spełniły oczekiwania. Dziękujemy za polecenie — szczególnie w kontekście ochrony telefonu. Pozdrawiamy Zespół KrainaGSM
Bardzo szybka dostawa etui zamówione o 12 na drugi dzień o 13 już w paczkomacie. Towar dobrej jakości. Zamawiałem 3 szt z takim samym wzorem to miła Pani do mnie zadzwoniła z pytaniem czy to przypadkiem nie pomyłka. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że dostawa przebiegła tak szybko, a jakość etui spełniła oczekiwania. Miło nam również, że doceniona została czujność naszego zespołu i kontakt w sprawie zamówienia. Dziękujemy za polecenie i zaufanie — takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania! Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
3 folie na 3 różne tel: Poco X6 Pro, Realme 12 Pro+ i Samsung Galaxy S24 Ultra. Folie super się dopasowują do ekranu (Realme ma zaokraglone krawędzie), spełniają swoją główną funkcję jednak obraz jest mniej wyraźny oraz w Poco jak i Realme czytnik linii papilarnych, który jest w ekranie niestety nie działa nawet po ponownym dodaniu.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię. Cieszymy się, że folie dobrze dopasowały się do ekranów, również tych z zaokrąglonymi krawędziami. W przypadku folii prywatyzujących należy jednak pamiętać, że mogą one delikatnie wpływać na wyrazistość obrazu oraz działanie czytnika linii papilarnych w ekranie — jest to związane z konstrukcją samej folii. Prosimy spróbować w ustawieniach telefonu zwiększyć czułość ekranu dotykowego oraz ponownie dodać odcisk palca — często pomaga to poprawić działanie czytnika. Zespół KrainaGSM
Etui trzeba było na siłę wkładać w telefon,ponieważ ta gumowa forma jest ciut za mała. Jednak nie przeszkadza mi to. Jeśli chodzi o tą część czarna materiałowa to bardzo fajny materiał i dobry. Dodatkowo było szkło hartowane czego nie zauważyłem przy zamówieniu i też było to na plus. Czas zamówienia i dostarczenia był taki jaki podany. Wrócę na pewno.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że etui spełnia oczekiwania pod względem wyglądu i jakości materiału, a szkło było miłym zaskoczeniem. Dopasowanie bywa nieco ciaśniejsze, co wpływa na lepsze trzymanie telefonu i jego ochronę. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Brak problemu z reklamacją natychmiastowa obsługa lecz pewnie nie wina firmy lecz kuriera ale załatwiłem wszystko bardzo szybko co mnie cieszy Szybko wygodnie z miłą chęcią skorzystam jeszcze raz z sklepu internetowego zakupienia czegoś do telefonu.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Cieszy nas, że reklamacja została sprawnie załatwiona i wszystko przebiegło szybko oraz bez problemów. Dokładamy starań, aby w takich sytuacjach reagować możliwie najszybciej. Dziękujemy za zaufanie i będzie nam bardzo miło gościć ponownie przy kolejnych zakupach! Zespół KrainaGSM
To nie pierwszy mój zakup w waszej firmie i zawsze jestem zadowolona z szybkiego dostarczenia. W prawdzie na zdjęciu wyglądało to trochę inaczej,bardziej wystrzałowo,to i tak jestem zadowolona Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że kolejny raz jest Pani zadowolona z zakupów i szybkiej dostawy. Szczególnie cenne jest dla nas zaufanie klientów, którzy wracają do naszego sklepu. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą wyglądu produktu na zdjęciach. Mimo to bardzo się cieszymy, że finalnie produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Wysyłka szybka. Jakość etui jako tako, jak na taką cenę, jedna mała wada fabryczna z tyłu, tj. nie do końca dobrze odlane. Ściereczki obie suche jak pieprz do ekranu. Widoczne na zdjęciu. W reklamacje bawić się nie będę. Drugi raz się zastanowię czy skorzystam z tego sklepu. 🤷‍♂️

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że produkt nie spełnił w pełni oczekiwań. Jeśli etui posiada wadę fabryczną, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi na shop@krainagsm.pl oraz przesłanie zdjęć produktu — chętnie zweryfikujemy sytuację i postaramy się znaleźć rozwiązanie. Przepraszamy również za suche ściereczki do ekranu. Dziękujemy za zgłoszenie tej uwagi, ponieważ pomaga nam to lepiej kontrolować jakość wysyłanych akcesoriów. Zespół KrainaGSM

Bardzo polecam

Zamówiłam pokrowiec na telefon . Dostawa była szybka a pokrowiec bardzo fajnej jakości. Niestety szkiełko które było w gratisie wysłane nie przeżyło transportu. Wystarczył kródki mail z informacją o tym a tego samego dnia wysłano mi bezproblemowo nowe szkiełko. Dziekuje bardzo . Nastepne zakupy zrobiebu was i bedę was polecać. Joanna

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Pani Joanno, dziękujemy za tak miłą i szczegółową opinię 😊 Cieszy nas, że pokrowiec spełnił oczekiwania, a dostawa była szybka. Przykro nam, że szkiełko nie przetrwało transportu, ale bardzo się cieszymy, że sprawa została szybko i bezproblemowo rozwiązana. Tak właśnie chcemy działać — sprawnie i z myślą o Kliencie. Dziękujemy za zaufanie, zapowiedź kolejnych zakupów i polecenia — to dla nas ogromna motywacja 💙 Pozdrawiamy serdecznie Zespół KrainaGSM
Bardzo mile jestem zaskoczona zakupami.na tej stronie. Obawialam sie poniewaz zamawialm pierwszy raz ale wszystko.wygladalo tak jak w opisie. Obudowa do telefonu jestem zachwycona!!!

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że pierwsze zakupy w naszym sklepie okazały się udane i że etui do telefonu tak bardzo przypadła do gustu! Miło nam również, że spełniliśmy oczekiwania — dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był zgodny z opisem. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Obudowa pancerna

Jestem bardzo zaskoczona jakością wykonanej obudowy na telefon. Telefon dostał nowego wyglądu. Obudowa pasuje idealnie, lekko wystaje poza ekran dzięki temu amortyzuje przy upadku. Folia na ekran również pasuje idealnie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za ocenę 😊 Bardzo miło, że obudowa pancerna tak pozytywnie zaskoczyła jakością wykonania i dopasowaniem. Cieszy nas, że telefon zyskał nowy wygląd, a etui i folia dobrze spełniają swoją funkcję. Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Daje 10 gwiazdek 😊

Jestem bardzo zadowolony z zakupu etui z klapką do Motorola Moto g05. Produkt przyszedł szybko, jest nowy, pachnący i w idealnym stanie. Etui wygląda solidnie, dobrze pasuje do telefonu i spełnia moje oczekiwania jestem miło zaskoczony za szybką wysyłkę i jakość produktu 😊

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Bardzo dziękujemy za tak rozbudowaną i entuzjastyczną opinię – 10 gwiazdek to dla nas ogromne wyróżnienie 😊 Cieszy, że etui z klapką do Motorola Moto G05 dotarło szybko, było w idealnym stanie i spełniło oczekiwania pod względem jakości oraz dopasowania. Solidne wykonanie, estetyka i precyzyjne spasowanie to elementy, na które zwracamy szczególną uwagę przy wyborze produktów do oferty. Miło również czytać, że szybka wysyłka była pozytywnym zaskoczeniem. Takie opinie są dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie. Zespół KrainaGSM
Zamówiłam 3 etui, zadzwoniła prze sympatyczna Pani z zapytaniem o wzór :) przyszły śliczne etui z pieskami, bardzo dobrze wykonane :) będę zamawiała kolejne bo dzieciaki też chcą na swoje telefony :) polecam serdecznie :)

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że etui z pieskami przypadły do gustu i że cały kontakt przy zamówieniu został tak dobrze odebrany. To świetnie, że także dzieci mają już ochotę na swoje wzory. Zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM
Z czystym sumieniem polecam Kraina GSM! Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Etui jest w świetnej jakości, a obsługa klienta jest na MEGA poziomie :)

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że zarówno jakość etui, szybka wysyłka, jak i obsługa klienta spełniły oczekiwania. Takie słowa to dla naszego zespołu ogromna motywacja do dalszego działania! Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie! Zespół KrainaGSM

Kolor etui na telefon

Etui na telefon Samsung Galaxy A36 z czarnymi brzegami na zdjęciach było bardziej przezroczyste. W rzeczywistości okazało się, że jest mocniej przyciemnione i kolor telefonu jest słabiej widoczny. Na plus, że do etui zostało gratisowo dołożone szkło ochronne.

Odpowiedź ze sklepu krainagsm.pl

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi odczuciami 😊 Rozumiemy, że stopień przyciemnienia etui mógł różnić się od oczekiwań. Staramy się, aby fotografie jak najlepiej oddawały rzeczywisty wygląd produktu, jednak odcień może delikatnie różnić się w zależności od światła. Cieszymy się jednak, że dodatkowe szkło ochronne zostało pozytywnie odebrane 🙂 Pozdrawiamy Zespół KrainaGSM