jubilerschubert.pl

108 reviews since 24 mar 2026

Ważny od: 24 mar 2026
jubilerschubert.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość i piękno biżuterii, która często przewyższa ich oczekiwania. Doceniają również estetyczne, staranne i eleganckie opakowanie produktów, co pozytywnie wpływa na całościowe wrażenia z zakupu. Obsługa klienta jest najczęściej opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także bardzo szybkiej dostawy i sprawnej realizacji zamówień. Klienci wspominają o atrakcyjnych, przystępnych cenach oraz dostępnych rabatach. Pojedyncze głosy wskazują na sporadyczne błędy w adresie lub brak kompletności przesyłki. Zdarzają się także przypadki pomyłek oraz niedziałających kodów rabatowych, co bywa źródłem rozczarowania.

Opiniejubilerschubert.pl

R Z
Rafal Z.

Pierścionek z opalem

Bardzo ładny pierścionek z opalem. Córka bardzo zadowolona. Polecam wyrób i sklep

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! ❤️ Cieszymy się, że pierścionek z opalem zachwycił córkę i że jest Pan zadowolony z zakupu. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego sklepu! ✨
Nic nie trzeba
Wszystko ok, produkt ładny,

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za opinię!😊Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania i że jest Pani z niego zadowolona. Zapraszamy ponownie!❤️
Super produkt,szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!😊Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z produktu i szybkiej dostawy. Zapraszamy ponownie!
Szybka dostawa. Przystępne ceny

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza sprawna dostawa i atrakcyjne ceny spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy po kolejne zakupy!
H S
Hanna S.
oki

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy☺️Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Wyjątkowy produkt. Sprawna realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie opinii! Miło nam słyszeć, że doceniła Pani zarówno jakość produktu, jak i sprawną realizację zamówienia. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊
Piękna bransoletka i starannie zapakowana przesyłka.Elegancja i szyk.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Ogromnie się cieszymy, że bransoletka spełniła Pani oczekiwania a staranne opakowanie zostało docenione. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy!⭐Jest nam niezwykle miło. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek!⭐Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Zapraszamy ponownie!☺️
Sama biżuteria,opakowanie szybka dostawa

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za miłą opinię! 💕 Cieszymy się, że biżuteria, eleganckie opakowanie oraz szybka dostawa spełniły Pani oczekiwania. Życzymy pięknych chwil z naszą biżuterią i zapraszamy ponownie! ✨
Piękne wykonane i bardzo eleganckie :)

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Pięknie dziękujemy za docenienie jakości i estetyki. 💕Cieszymy się, że kolczyki spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Bransoletka jeszcze piękniejsza w rzeczywistości

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy!❤️Cieszymy się, że bransoletka zachwyciła Panią jeszcze bardziej na żywo. To dla nas ogromna radość!✨

Dziękujemy za 5 gwiazdek!⭐Doceniamy i zapraszamy ponownie!☺️

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek!⭐Zapraszamy ponownie!
Wszystko super dzięki Pani Anecie z biura obsługi klienta. 👍

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Serdecznie dziękujemy za tak miły komentarz. Cieszymy się, że obsługa ze strony Pani Anety spełniła Pana oczekiwania, a pierścionek przyniesie mnóstwo radości. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za maksymalną ocenę! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie!
Polecam produkt bardzo ładnie zapakowany wszystko ok

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za miłą opinię!☺️Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania, a także że doceniła Pani nasze staranne pakowanie. Zapraszamy ponownie!

Dziękujemy za 5 gwiazdek!⭐Doceniamy i zapraszamy ponownie!😊

Wierzymy w to, że nasza biżuteria to coś więcej, niż tylko ozdoba na specjalne okazje. Chcemy wypełnić Twój dzień i Twoją codzienność drobnymi momentami czystej radości i przyjemności – kiedy czujesz ...