RUPT

Opinie łącznie (151) Opinie (127) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni jakością, oryginalnością i wyjątkowością oferowanej biżuterii. Jakość produktów uznawana jest za bardzo wysoką i spełniającą oczekiwania. Opakowanie produktów jest często opisywane jako piękne, staranne i robiące wrażenie. Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i ekspresową wysyłkę produktów. Obsługa klienta jest odbierana jako bardzo pomocna, miła i profesjonalna. Kontakt z obsługą sklepu oceniany jest jako szybki, sprawny i satysfakcjonujący.

OpinieRUPT

Najpiękniejszy prezent jaki sobie zrobiłam :)

Przecudowna obsługa (miałam problem z płatnością, poddałam się, pani Barbara do mnie napisała i pomogła, mimo że naprawdę się poddałam i nawet już zrezygnowałam z zakupu). Do tego pierścionek przyszedł błyskawicznie! A jak go założyłam to zamieniłam się w prawdziwą księżniczkę:) teraz jestem Dziewczyną z Perłą i leżę i pachnę ubrana w mój najpiękniejszy pierścionek <3 taki miły prezent sobie sama zrobiłam. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Natalia, dzięki Tobie wiemy, że mamy specjalną moc zamieniania kobiet w księżniczki! Dziękujemy! :)

Odkrycie roku!

Doświadczenie zakupowe bez skazy! Proces zamówienia przebiegł sprawnie, dostawa była szybka, a całość dała poczucie obcowania z wyjątkowym produktem. Opakowanie, jego zapach oraz dbałość o detale robią ogromne wrażenie. Świetnym pomysłem jest również karta podarunkowa, widać, że podejście marki jest przemyślane i konsekwentnie realizowane. Biżuteria jest unikatowa, trudno znaleźć inny sklep, w którym dostępne byłyby tak wyjątkowe produkty. Świetny przykład dla innych marek.

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Bardzo bardzo nam miło! Ogromnie dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania i że jesteś zadowolona! Polecamy się! :)
Wszystko super, dziękuję!
piękna selekcja biżuterii, jestem zachwycona! na pewno będę wracać po więcej.

Zapraszamy zawsze!
Szybka wysyłka, piękny produkt

Dziękujemy za miłe słowa 🫶🏻
Pomoc, obsługa, kontakt, szybka wysylka

Aniu, dziękujemy bardzo!
Wspaniałe przedmioty! Czuć od nich wyjątkowość, a każdy przedmiot ma swoją niepowtarzalną duszę

Dziękujemy Julia 🫶🏻♥️
Zachwycona! Biżu jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach 🤩

Dziękujemy Gosiu! :)
Super sklep

Aniu, dziękujemy za ocenę! 💕

Stylowa i autentyczna biżuteria

Piękna biżuteria, bardzo dobra obsługa klienta, szybka wysyłka, zdecydowanie polecę każdemu, kto ma dobry gust i oczekuje najlepszej jakości.

Bardzo dziękujemy!

Dziękujemy Monika za ocenę! ♥️
Bardzo oryginalna i przepiękna biżuteria Polecam

Beata, dziękujemy! :)

Dziękujemy!