Opinie łącznie (180) Opinie (156) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 1 lip 2025

rupt.store spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wyglądem, oryginalnością i wysoką jakością biżuterii. Produkty są oceniane jako bardzo wysokiej jakości i starannie wykonane, a ich niepowtarzalność i wyjątkowość są wielokrotnie podkreślane. Duże wrażenie wywierają także eleganckie, pachnące i przemyślane opakowania. Obsługa klienta jest określana jako pomocna, miła i zaangażowana. Dodatkowo, klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkość i sprawność realizacji wysyłek.

OpinieRUPT

Zamówiłam pierścionek na prezent dla siebie i przeszedł moje oczekiwania. Wykonanie jest naprawdę solidne, muszla-kamień pięknie łapie światło, a rozmiar idealnie się zgadzał z tabelą rozmiarów na stronie. Dostawa przyszła szybciej niż się spodziewałam, a pierścionek był zapakowany bardzo elegancko, że aż szkoda było otwierać. Na pewno wrócę po kolejną biżuterię!

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Gosiu, bardzo dziękujemy za opinię :)

Najpiękniejszy prezent jaki sobie zrobiłam :)

Przecudowna obsługa (miałam problem z płatnością, poddałam się, pani Barbara do mnie napisała i pomogła, mimo że naprawdę się poddałam i nawet już zrezygnowałam z zakupu). Do tego pierścionek przyszedł błyskawicznie! A jak go założyłam to zamieniłam się w prawdziwą księżniczkę:) teraz jestem Dziewczyną z Perłą i leżę i pachnę ubrana w mój najpiękniejszy pierścionek <3 taki miły prezent sobie sama zrobiłam. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Natalia, dzięki Tobie wiemy, że mamy specjalną moc zamieniania kobiet w księżniczki! Dziękujemy! :)
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, jednak sam produkt troszkę mnie zawiódł. W porównaniu ze zdjęciami perła jest jedna i bardzo malutka, ledwo widoczna. W dolnej części otwór jakby czegoś brakowało. Rozumiem, że każdy produkt jest indywidualny, ale chyba zbyt odbiega od wizualnej propozycji. Ponieważ jest to prezent, niech obdarowany sam zdecyduje czy chciałby wymienić.

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Angeliko, dziękujemy za feedback, zgodnie z naszą rozmową, czekamy na wieści, czy chcecie wymienić kolczyki, czy może jednak ta wersja Wam się spodoba. Pozdrawiamy <3
Wszystko bylo w punkt, szybko zrealizowane zamówienie, przesyłka przygotowana z dbałością o detale, piękna i niebanalna biżuteria w środku.

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Aniu, dziękujemy za podzielenie się opinią! :)

Odkrycie roku!

Doświadczenie zakupowe bez skazy! Proces zamówienia przebiegł sprawnie, dostawa była szybka, a całość dała poczucie obcowania z wyjątkowym produktem. Opakowanie, jego zapach oraz dbałość o detale robią ogromne wrażenie. Świetnym pomysłem jest również karta podarunkowa, widać, że podejście marki jest przemyślane i konsekwentnie realizowane. Biżuteria jest unikatowa, trudno znaleźć inny sklep, w którym dostępne byłyby tak wyjątkowe produkty. Świetny przykład dla innych marek.

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Bardzo bardzo nam miło! Ogromnie dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania i że jesteś zadowolona! Polecamy się! :)
Bardzo szybka wysyłka, doskonale zapakowany towar. A pierścionek na palec przepiękny i wygodny w noszeniu, nic nie uciska. Od dawna takiego szukałam :)

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Dziękujemy i cieszymy się, że jesteś zadowolona :)

Są Świetni!

Piękny drobiazg. Bardzo starannie wykonany. Bardzo miłe opakowanie prezentowe.

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Jacku, dziękujemy za te słowa, jest nam bardzo miło :)
Piękna biżuteria, starannie zapakowana, super obsługa i szybka wysyłka:)

Bardzo dziękujemy Kasiu <3
jakość biżuterii i szybkość realizacji zamówienia

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Aneto, dziękujemy za podzielenie się opinią :)

Bardzo świetnie

Piękny pierścionek i szybka dostawa!

Yaroslava, dziękujemy!
Piękna biżuteria, jestem zachwycona 🥹💗

Odpowiedź ze sklepu RUPT

Bardzo się cieszymy i zapraszamy zawsze!

Dziękujemy!
Świetny sklep, cudowna obsługa!

Olu, dziękujemy :)

Dziękujemy za ocenę :)

Dziękujemy za ocenę :)

RUPT

RUPT to niszowy online concept store, w którym znajdziesz selekcję przełomowej i etycznie tworzonej biżuterii od niezależnych projektantów. Nasza kolekcja to biżuteria jakościowa, o unikatowym wzornic...

Wyświetl wszystkie profile