rotomshop.plOpinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 23 mar 2020
data aktualizacji: 30 mar 2023
Sklep rotomshop.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie rotomshop.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 23 mar 2020

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu rotomshop.pl

Opinie zweryfikowana (39) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (95)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

12 sie 2022
Mimo wielu informacji i parametrów na stronie www o produktach nie miałem żadnego problemu ze znalezieniem tego czego szukałem. Przejrzysty sposób naliczania rabatów ułatwia kalkulację kosztów. Bardzo dobry kontakt i szybkie odpowiedzi na zapytania ułatwiły mi podejmowanie decyzji dot. zakupu odpowiednich narzędzi.

najbardziej krytyczna opinia

19 sie 2022
Zamówiłem kontener 26,07,2022r dziś jest 19,08,2022 i po wielu telefonach nadal nie wiem czy zamówiony kontener dostanę , płatność została uiszczona bezpośrednio przy zamówieniu i jak to bywa z nieuczciwymi firmami ani kasy ani towaru . Poczekam do końca miesiąca i zgłoszę wyłudzenie na policji.

Opinie nt. sklepu rotomshop.pl

19 wrz 2022
Narzekający na konieczność dowiezienia palet na dystansie.50m od ciężarówki przy pomocy wózka widłowego. Towar dobrej jakości.
28 wrz 2022
Koszty przesyłki za wysokie, 190,- zł za wysyłkę pół palety, przesada.