Mimo wielu informacji i parametrów na stronie www o produktach nie miałem żadnego problemu ze znalezieniem tego czego szukałem. Przejrzysty sposób naliczania rabatów ułatwia kalkulację kosztów.
Bardzo dobry kontakt i szybkie odpowiedzi na zapytania ułatwiły mi podejmowanie decyzji dot. zakupu odpowiednich narzędzi.
Zamówiłem kontener 26,07,2022r dziś jest 19,08,2022 i po wielu telefonach nadal nie wiem czy zamówiony kontener dostanę , płatność została uiszczona bezpośrednio przy zamówieniu i jak to bywa z nieuczciwymi firmami ani kasy ani towaru . Poczekam do końca miesiąca i zgłoszę wyłudzenie na policji.
20 cze 2022
Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i szybki transport co dla mnie jest bardzo ważne.
17 sty 2023
Szybka dostawa i dobra jakość palet
27 lip 2022
Szybka realizacja zamówienia
5 lip 2022
wszystko było super i szybko
25 lis 2022
Trzymać ten kierunek , nie popadać w samozadowolenie. Życzę samych sukcesów.
29 lis 2022
Szybkość realizacji oraz darmowa dostawa powyżej 1000 zł.