agraled.pl- Logo - Opinie

agraled.pl

Opinie (267) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (372)

18 wrz 2023
Jestem bardzo zadowolony zaangażowania i obsługi pracowników a dokładnie pracownicy bardzo duży wybór Szeroka oferta przede wszystkim świetny produkt Na tą chwilę bo jest nowy dużo jasnego i mocnego światła

2 maj 2024
W opisie lamp nie było informacji, że przez brak opornika kierunkowskaz zacznie się zachowywać jakby żarówka była spalona.

Opinie nt. sklepu agraled.pl

16 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek! Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu agraLED.pl i życzymy wspaniałego dnia! Nasz dzień już jest wspaniały dzięki Pańskiej pozytywnej opinii :)
16 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych lamp LED marki Crawer. Pana satysfakcja to dla nas największa nagroda za naszą pracę. Zapraszamy ponownie do sklepu agraLED.pl i życzymy miłego dnia! :)
15 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za maksymalną ocenę! Cieszymy się, że nasze produkty Pana nie zawiodły. Zapraszamy do kolejnych zakupów na agraLED.pl i życzymy miłego dnia! :)
14 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! Cieszymy się, że nasze lampy LED spełniły Pana oczekiwania. Do zobaczenia ponownie na agraLED.pl!
18 lip 2024
Ogromne podziękowania za ocenę 5 gwiazdek! Pana zadowolenie jest dla nas największą nagrodą. Zapraszamy ponownie do naszego sklepu agraLED.pl !
18 lip 2024
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek dla naszych zestawów lam LED! Pana satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy do ponownych zakupów na agraLED.pl :)
18 lip 2024
Bardzo dziękujemy za ocenę na 5 gwiazdek! Pańska satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy do ponownych zakupów na agraLED.pl!
12 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za ocenę 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów u nas. Zapraszamy ponownie na agraLEDE.pl i życzymy miłego dnia! :)
12 lip 2024
18 lip 2024
Dziękujemy za najwyższą ocenę! To dla nas znak, że dobrze wykonujemy swoją pracę. Do zobaczenia ponownie w naszym sklepie agraLED.pl!
18 lip 2024
Ogromnie dziękujemy za maksymalną ocenę! Jesteśmy szczęśliwi, że nasze lampy LED przypadły Panu do gustu. Zapraszamy ponownie do nas wkrótce!
18 lip 2024
Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy do kolejnych zakupów na agraLED.pl!
11 lip 2024
Dzień dobry, dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych produktów :) Jeśli pojawią się pytania, serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami! Pozdrawiamy, Agraled.pl
9 lip 2024
8 lip 2024
5 lip 2024
5 lip 2024
10 lip 2024
Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię! Zawsze staramy się, aby oferowane produkty oraz obsługa spełniły oczekiwania Klienta. Jeżeli produkt nie spełnia oczekiwań lub jest inny powód, bardzo prosimy o kontakt z działem obsługi klienta. Naszym największym priorytetem jest zadowolenie Klienta. Pozdrawiamy, zespół Agraled.pl.
29 cze 2024