Opinie łącznie (2889) Opinie (2171) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 22 cze 2023

petformed.com/pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają wysoką jakość oraz naturalny i przejrzysty skład produktów, co budzi ich zaufanie i satysfakcję. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także jakości, wygody i trwałości legowisk, które mają korzystny wpływ na zdrowie i komfort psów. Recenzenci chwalą smak i jakość karmy, podkreślając jej pozytywny wpływ na zdrowie, trawienie i wygląd sierści czworonogów. Wielu klientów zauważa poprawę zdrowia psów po stosowaniu produktów, a także docenia szeroki wybór rozmiarów oraz solidne pakowanie zamówień. Obsługa sklepu jest oceniana bardzo wysoko za profesjonalizm, sprawną komunikację i szybką realizację zamówień. Pojawiają się jednak pojedyncze przypadki nietolerancji karmy przez psy oraz sytuacje, w których klienci nie zauważyli oczekiwanych efektów lub podkreślali konieczność dłuższego stosowania produktów. Zgłaszane są także potrzeby powiększenia wyboru rozmiarów i lepszego oznakowania dostępnych opcji.

Opiniepetformed.com/pl

(2013)
Kupuje sucha Petformed karme kolejny raz. Czytam te rankingi karm suchych i mokrych i zawsze zwycieza Petformed😉.Troche mnie to irytowalo, ile jest w tym prawdy i czy jest to do konca prawda czy swietna reklama. Ale…. Dzieki temu zwrocilam uwage na sklad np mokrych karm- informacje ile jest tam miesa, rosolu ipodrobow. No i wszystko sie niestety zgadza z informacjami z rankingu. Bardzo mnie zawiodla Dolina Noteci gdzie w mokrej karmie dla juniorow z cielecina jest 5% cieleciny😅. Jakie jest pozostale mieso tego juz nie ma w spisie. To bardzo kiepskie jezeli producent uwaza ze oferuje super karme a jest jak jest. Takze mam nadzieje ze Petformed oferuje naprawde dobra karme i sucha i mokra:)
Kupiłam Dental Treats na czyste zęby. Weterynarz, u którego w razie potrzeby leczę swoją sunię, zapoznawszy się z informacją, powiedział, że ten środek, to świetny wybór. Natomiast moja sunia nigdy z większym apetytem nie jadła karmy, jak tej z dodatkiem Dental Treats. Wcześniej podawałam jej karmę z innym preparatem o podobnym działaniu oraz wodę z płynnym preparatem, wówczas karmę jadła niechętnie, a wody nie chciała pić. Na efekty jeszcze trochę poczekam, ale już jestem zadowolona, a w ocenie weterynarzy jest to środek najskuteczniejszy.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ❤️ Bardzo się cieszymy, że pupil z apetytem zjada Dental Treats. 🐾Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!

transakcja zakupu przebiegła sprawnie

sama transakcja zakupu przebiegła bez problemów, niestety wprowadzenie nowej karmy nie powiodło się, pies nie przyswajał karmy mimo stopniowego wprowadzania ( dodawanie nowej karmy do uprzednio stosowanej w niewielkich ilościach), wystapiło obfite wypróżnianie, a następnie nocne biegunki, wierzę,ze karma jest dobra, jednak dla nie dla mojego psa

super, szybka dostawa, to lubię :)

zamówiłam - otrzymałam - karmię psiaka, obserwuje :) absolutnie zadowolona jestem z szybkiej wysyłki, o produktach Petformed czytam od miesięcy, z czujnym okiem, bo całe mnóstwo znakomitych recenzji, więc miałam obawy, że to scam, przyznaję się :) natomiast teraz, po paru dniach psiaka z Probio Treats, wiem, że to nie jest scam, a serio porządne produkty :) polecam każdemu właścicielowi Czterołapa :)

Pozytywna i testujemy

Szybkie i sprawne zamówienie, czytelna strona. Legowisko wykonane solidnie i estetycznie. Jest to naszych pierwsze parę dni, więc zobaczymy jak efekty i wpływ na kondycję psiny za jakiś czas. Wymiar 120x71cm dla owczarka niemieckiego jest ok, jednak patrząc na pozycję i to jak układa się mój pies śpiąc, to lepszy byłby około 110x80-85cm, więc pod rozwagę producenta - może jest więcej takich spostrzeżeń :)

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za tak szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że docenił(a) Pan/Pani sprawną realizację zamówienia, czytelną stronę oraz solidne wykonanie legowiska. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą wymiarów – z pewnością weźmiemy je pod uwagę. Mamy nadzieję, że legowisko będzie dobrze służyć psinie przez długi czas. 🐾

Karma wyśmienita

Mojej spanielce bardzo smakuje karma Petformed junior z łososiem. Ma lśniącą sierść, ładnie się załatwia. Jest wesoła i szczęśliwa. Moja 10 - letnia maltanka nie chce jeść swojej karmy, muszę jej dodawać trochę karmy petformed. Pewnie z czasem przerzucimy się i dla niej na Petformed. Szkoda, że karmy mokre są w tak dużych opakowaniach. Mogłyby być opakowania 100-150g dla malutkich piesków.

Produkt godny polecenia

Na początku moje psy nie za bardzo chciały jeść tabletki...ale z czasem polubiły tak bardzo, że czekają na swoją porcję! Sierść jest piękna, miękka i błyszcząca jak nigdy dotąd... Suczka która ma 11 lat odzyskała energię i znowu chce się bawić! Druga jest u nas od niedawna, odebrana z pseudo hodowli, skóra w dramatycznym stanie... Teraz coraz bardziej przypomina swoją rasę a łysy ogonek pokrywa się nowymi włoskami... Kupiłam 3 kolejne opakowania i mam zamiar podawać regularnie moim dziewczynom 🤩

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię 😊 Ogromnie cieszy nas, że efekty suplementacji są tak wyraźne — zarówno poprawa kondycji sierści, jak i powrót energii u starszej suczki to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Jeszcze bardziej poruszające jest to, że druga sunia, mimo trudnych doświadczeń, stopniowo odzyskuje zdrowy wygląd i komfort. Dziękujemy również za zaufanie i ponowne zamówienia — to dla nas ogromne wyróżnienie 🤍 Pozdrawiamy serdecznie, Petformed

Karma dla szczeniąt

Zamówienie zrealizowane szybko i to cieszy. Niepokój wzbudziła etykieta niezgodna z produktem, który zamówiłam. Dopiero, gdy zaniepokojona zadzwoniłam, otrzymałam wyjaśnienie o zamianie etykiet i na pocztę tę samą informację. Moje dwa 12 tygodniowe jamniki dobrze tolerują Waszą karmę, podawaną wg zaleceń. W ramach przeprosin, za nieporozumienie z zamówieniem, otrzymałam dodatkowy 15% rabat na następne zamówienie i to było miłym zaskoczeniem.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za opinię! Przepraszamy za niepokój związany z etykietą i cieszymy się, że udało się szybko wyjaśnić sytuację. Najważniejsze, że oba jamniczki dobrze tolerują naszą karmę. 🐶 Cieszymy się również, że dodatkowy rabat był miłym gestem z naszej strony. ❤️

Jestem na TAK

Proszek został zastosowany do karmy suchej. Jeśli karma nie będzie dość tłusta, proszek jej nie oblepi i opadnie na dno miski...ale .. należy lekko skropić karmę wodą i będzie ok. Dla mnie zapach proszku ok. Pies na tą chwilę chętnie zjada karmę. Czy zęby wyglądają lepiej? to za wcześnie aby o tym pisać. Zapach z pyska już się poprawił.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za miłe słowa! Satysfakcja naszych klientów (tych większych i tych mniejszych!) jest dla nas najważniejsza. 😉

Super odkrycie ekstra karmy

Cieszę się że wreszcie znalazłam super karmę dla mojego psiaczka,. Cieszę się, że bardzo mu posmakowała i je ją z apetytem. Szczególnie jest to dla mnie ważne, bo znalezienie jakościowej karmy bez kurczaka w składzie jest mega trudne. Mój Figuś jest alergikiem z problemami trawiennymi i do tego jeszcze wybredny w gustach smakowych. Dlatego wszystkim polecam, ja będę składała już wkrótce kolejne zamówienie 😊
Bardzo dobry produkt z naturalnymi składnikami, niestety moja sunia nie może go brać. Po podaniu dostała biegunki. Jest chora na przewlekłe zapalenie trzustki i ma chorą wątrobę. Za jakiś czas spróbuję jeszcze raz jej podać, tylko w podzielonych dawkach, może wtedy jej organizm lepiej zareaguje. Szkoda byłoby, bo to dobry produkt

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za zaufanie i opinię. Mamy nadzieję, że w podzielonych dawkach się uda. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Petformed 🐾
Przesyłki z preparatem dochodzą na drugi dzień po zamówieniu, to duży plus, jeśli zaś chodzi o skuteczność działania to jeszcze trudno ocenić, rozpoczęłam podawanie drugiego opakowania. Sama idea, aby zastąpić mechaniczne czyszczenie suplementem jest w przypadku mojego psa koniecznością i wygodą.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Cieszymy się, że doceniła Pan/i szybkość oferowanych usług. Dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję, że produkt spełni oczekiwania i do zobaczenia ponownie! Zespół Petformed 🐾
Petformed to marka, która robi świetnej jakości suplementy dla zwierząt – szczególnie jeśli chodzi o skład i przyswajalność. Produkty są raczej „weterynaryjne” niż marketingowe, czyli mniej zbędnych dodatków, więcej konkretu. Minusem bywa cena, ale zwykle idzie za tym jakość. Dobrze sprawdzają się przy wsparciu stawów, skóry i ogólnej kondycji. Materac ortopedyczny - doskonały. Pies uwielbia na nim leżeć, lepiej wstaje

Rewelacja.

Nie sądziłem, że zmiana legowiska będzie tak sprawna. Pies po prostu zakochał się w nim od pierwszych minut. Śpi spokojnie całą noc, nie wierci się, a nawet po czasie zaobserwowaliśmy, że jest nawet bardziej aktywny i wypoczęty. Do tego legowisko jest praktyczne, a jego wykonanie jest na bardzo wysokim poziomie. Co do koloru i materiałów - to według gustu, jednak szczerze przyznam, że jestem miło zaskoczony.
Sklep super, wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa, szkoda tylko, że przy kolejnym zamówieniem nie mogłam zapłacić kurierowi przy dostawie, to dla mnie ważne, dziękuję za promocję przy kolejnym zamówieniem. Mam nadzieję, że w kolejnych miesiącach żółty nalot z zębów zniknie, flora bakteryjna chyba prawidłowa, to ważne, a kupki prawidłowe, piesek z delikatnym żołądkiem i jelitami nie ma problemów, jeden miesiąc stosowania.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupów, szybkiej dostawy oraz że produkt dobrze sprawdza się u Pani pieska – szczególnie przy jego wrażliwym układzie pokarmowym. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą płatności przy odbiorze. Rozumiemy, że jest to dla Pani ważna forma płatności i przekażemy tę sugestię do odpowiedniego działu. Mamy nadzieję, że dalsze stosowanie produktu przyniesie także oczekiwane efekty w redukcji żółtego nalotu na zębach. Dziękujemy za zaufanie i życzymy Pani oraz pieskowi dużo zdrowia! 🐶

Świetny zakup

Legowisko mamy od 23.06.26, a więc dość krótko. Pies (6-cio letni buldog angielski, tradycjonalista) jest na etapie oswajanie. Na razie śpi na nim tylko w nocy - od ok. 20:00 do ok. 07:00. W ciągu dnia woli leżeć na macie chłodzącej (upały). Legowisko użytkujemy na działce, myślimy o zakupie drugiego do stałego mieszkania.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Serdecznie dziękujemy za rekomendację. Dla nas to już i tak sukces w przypadku takiego zawodnika! Liczymy, że z czasem stanie się jego ulubionym miejscem również za dnia. 😉 Pozdrawiamy, Zespół Petformed
L K
Lidia K.
Świetna obsługa, zwłaszcza, że zrobiłam pomyłkę w zamówieniu. Ale miła pani z działu obsługi klienta pomogła mi i szybko zrobiła korektę w zamówieniu i następnego dnia otrzymałam paczkę z potrzebnym preparatem. Teraz podaję mojej 14 letniej sznaucerce preparat na trawienie i zobaczymy jaki będzie efekt.

Odpowiedź ze sklepu petformed.com/pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. 😊 Cieszymy się, że doceniła Pani sprawność obsługi - Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza! Pozdrowienia dla Was, Zespół Petformed

Materace

Kupiliśmy 3 materace dla naszych psich seniorów do schroniska w Tychach i nie ma naszym zdaniem lepszego produktu. Wkład można umyć co sprawia, że legowisk będziemy używać bardzo długo. Nasze psiaki od razu je pokochały!
Bardzo polecam! Probiotyki dobrej jakości, pies czuje się po nich bardzo dobrze i zdrowo. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, a paczka dotarła bez problemu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno wrócę po kolejne opakowanie. 🐶🤍
Polecam! Mój pies bardzo szybko zaakceptował i polubił legowisko. Już drugiego dnia sam wybierał je do odpoczynku. Pokrowiec jest bardzo przyjemny w dotyku, a samo legowisko jest porządnie wykonane. Bardzo się cieszę że zdecydowałam się na zakup.