Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, często podkreślając solidność i staranność wykonania. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, miła i pomocna, wzbudzając duże zaufanie. Szybkość dostawy jest bardzo często chwalona. Klienci bardzo doceniają wygodę zarówno dla siebie, jak i dla swoich pupili, szczególnie w przypadku nosidełek, szelek i legowisk. Wygląd, styl i estetyka produktów są często podkreślane jako wyjątkowo atrakcyjne i piękne. Dobre dopasowanie rozmiarów jest również zauważane przez użytkowników. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące komunikacji przy odbiorze przesyłki oraz trudności z wyborem odpowiedniego wariantu rozmiaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepetbutik.pl
Szelki Maltańczyk
Od lat kupuję szelki dla swojego pieska Maltańczyka
To już mój 7 zakup szelek (szkoda że nie macie żadnych kodów rabatowych dla stałych klientów )
Jakość wykonania ,styl jest rewelacyjny
Szybka realizacja zamówienia
Dziękuję
Dziękujemy za super obsługę:)
Specjalnie sprowadzona dla małej Soni kurteczka Puppia w kolorze uzupełniającym kolekcję:) dziękuję bardzo! na taką pannę ciężko dostać pasujące ubranko- zwykle szyjemy na zamówienie, jednak ten model Puppi pasuje wyjątkowo (co w naszym przypadku nawet w przypadku Puppi rzadko się zdarza). Wszyscy zgodnie z obietnicą szybko i sprawnie, ogromnie dziękujemy!
Nosidełko świetnej jakości
Dostawa jak zwykle sprawna. Nosidełko świetnej jakości, nasz york od razu poczuł się w nim dobrze i spokojnie. Brzegi miękkie, zapięcie dobrze pomyślane. W środek wkladam kocyk. Dla mnie to też wygoda. Polecam :)
Produkt jest świetny. Natomiast dostawa do poprawy. Pomimo posiadania aplikacji inpost i zamówienia przesyłki rtm sposobem nie bylo powiadomienia. Po moim mailu z zapytaniem kiedy otrzymam paczkę otrzymałam mailowo kod odbioru i informację ze nalezycja odebrać tego dnia do 16 bo jest w paczkomacie od 2 dni.
Super sprzedawca, towar świetnie zapakowany i dostarczony szybko. Torba-nosidło dla psa z bawełny bardzo dobrej jakości.
PetButik to miejsce, w którym jakość łączy się z wyjątkowym designem. Zakupione przeze mnie szelki ze złotymi skrzydełkami to prawdziwy hit – ich urok i staranne wykonanie są po prostu zachwycające. Równie mocno jestem pod wrażeniem przepięknego legowiska, które doskonale wpisuje się w wnętrze, a przy tym jest niezwykle komfortowe. Całość dopełnia profesjonalna i przemiła obsługa. Zdecydowanie polecam!"
Polecam, zawsze szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem.
Wspaniała obsługa, świetne doradztwo i ekspresowa wysyłka! 🥰
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam Sprzedawcę.
Zamówiony przedmiot został bardzo szybko dostarczony. Wyrób jest piękny i starannie wykończony.
Sklep godny polecenia!
Bardzo szybka wysyłka. Musiałam zwrocic torbę w rozmiarze M, bo była za duża, zwrot pieniędzy był natychmiast po otrzymaniu przez sklep przesyłki zwrotnej. Torba bardzo dobrej jakości i wygodna dla pieska. Polecam !
Szybka wysyłka, pomoc telefoniczna .
Pięknie wykonana obróżka z kokardą. Urocza :)
Szelki i smycz również w pięknym pudrowym różu.
Obsługa bardzo miła , wysyłka szybka.
Szelki i obroża dobrej jakości, świetnie pasują na mojego szczeniaka
Towar dobrej jakości
Trochę lepsze filtry w wyszukiwaniu towaru. Zakupiony towar bardzo dobrej jakości. Rozmiarówka z podanymi wszystkimi ważnymi wymiarami.
Odjęłam jedną gwiazdkę, ponieważ nie zawsze jest co szukam :)
Praktyczność, wygoda i wykonanie.
BADZO SZYBKA DOSTAWA I ŚLICZNY PUSZOTEK.DZIĘKUJEMY Z OLAFEM
Mój ulubiony sklep z akcesoriami dla naszej Sisi ! Zawsze chętnie wracam. Dziękuję i pozdrawiam
Super szybka dostawa, towar zgodny z opisem Polecam!
Piękne szelki! Fajnie jakby w ofercie były jeszcze dłuższe smycze. Zapakowane z sercem!