Ważny od: 15 gru 2022Ważny
Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną realizację zamówień oraz dostawę. Produkty wyróżniają się wysoką jakością wykonania, wygodą oraz zgodnością z opisem, co przekłada się na zadowolenie z zakupów. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna, a doradztwo ze strony pracowników spotyka się z uznaniem. Dodatkowo, produkty takie jak szelki i ubranka są chwalone za idealne dopasowanie do zwierząt.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepetbutik.pl
Torba jest w pełni zgodna z opisem. Została bardzo starannie wykonana, jest lekka i przewiewna, dzięki czemu świetnie sprawdza się dla małego pieska. Mój pupil, będąc w torbie, widzi wszystko, co dzieje się na zewnątrz, więc nie czuje się klaustrofobicznie i podróżuje spokojnie. Dostawa dotarła szybko sprawnie bez problemów.
Wszystko super, przesyłka zgodna z podanym na stronie przewidywanym terminem dostawy. Bardzo profesjonalne Panie w sklepie. Chętnie doradzą i zawsze stają na wysokości zadania. Polecam Petbutik z całego serca i pod każdym względem.
Super, że zadzwoniła do mnie Pani i uzgodniłyśmy szczegóły zamówienia. Jej uwagi były bardzo cenne i przyczyniły się do udanego zakupu.
Bardzo duży wybór ubranek dla Milusińskich !
B.miła obsługa, można liczyć na fachową pomoc i dobrą radę:)
Szelki Maltańczyk
Od lat kupuję szelki dla swojego pieska Maltańczyka
To już mój 7 zakup szelek (szkoda że nie macie żadnych kodów rabatowych dla stałych klientów )
Jakość wykonania ,styl jest rewelacyjny
Szybka realizacja zamówienia
Dziękuję
Dziękujemy za super obsługę:)
Specjalnie sprowadzona dla małej Soni kurteczka Puppia w kolorze uzupełniającym kolekcję:) dziękuję bardzo! na taką pannę ciężko dostać pasujące ubranko- zwykle szyjemy na zamówienie, jednak ten model Puppi pasuje wyjątkowo (co w naszym przypadku nawet w przypadku Puppi rzadko się zdarza). Wszyscy zgodnie z obietnicą szybko i sprawnie, ogromnie dziękujemy!
Nosidełko świetnej jakości
Dostawa jak zwykle sprawna. Nosidełko świetnej jakości, nasz york od razu poczuł się w nim dobrze i spokojnie. Brzegi miękkie, zapięcie dobrze pomyślane. W środek wkladam kocyk. Dla mnie to też wygoda. Polecam :)
Zwrot towaru i należności przebiegł ekspresowo. Bez żadnych problemów.
Bardzo polecam!
Bardzo miła, szybka i pomocna obsługa
Szybka wysyłka i towar zgodny z zamówieniem
Szybkość reakcji na złożone zamówienie - ocena 6 na 5 😉
Szelki są super, rozmiar idealnie pasuje, polecam ten butik
Produkt super pies zadowolony
Szybka sprawna dostawa
Bardzo sprawna obsługa dobry towar
Wszystko super , szybka dostawa . Jestem bardzo zadowolona
Oby tak dalej
Jako firma... nic. Nie obniżajcie jedynie lotów i jakości produktów :-)
- petbutik.pl
- info@leburre.com