tectake.pl- Logo - Opinie

tectake.pl

Opinie (525) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2750)

znaku jakości

Ważny od: 10 wrz 2018
tectake.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

najbardziej pozytywna opinia

22 mar 2023
Zakupiony towar jest zgodny z opisem.Szybka wysyłka,dobrze zapakowany towar.Wszystko w porządku.Dziękuję.Polecam sprzedająceg.

najbardziej krytyczna opinia

24 gru 2022
Szkielet jest słabo wykonany. W modelu, który do nas dotarł źle przykręcono dłonie. Problem jest również w uzębieniu. Zęby wypadają, w dodatku jednego brakuje. Czaszki nie mogłam otworzyć, ponieważ jeden haczyk był powyginany. Po paru godzinach klatka piersiowa zaczęła się skręcać w jedną stronę. Generalnie rozczarowanie. Cena nie jest wysoka, jednak jakość jeszcze niższa.

Opinie nt. sklepu tectake.pl

25 lis 2023
W miarę dobre oznakowanie, tylko wszystkie akcesoria łączące , typu śrubki i inne w jednym woreczku.co spowolniało montaż. Paczka miała dziurę w opakowaniu, przez co trochę była ,,zdarta,, jedna płyta, na szczęście z tyłu, więc mniej widoczna.Brak było dwóch śrubek, woreczek miał przedarcie. Z uwagi na powyższe,moglibyście państwo obniżyć wartość szafki i zwrócić chociaż 10 % jej wartości.

Stół Kerry + hokery Corby

W kwietniu tego roku zamówiłam stół Kerry, w listopadzie udało się domowić hokery Corby które niestety jakiś czas były niedostępne w kolorze stołu :) Idealne wymiary do niewielkiego mieszkania, stół oraz hokery są ciut niższe niż „standardowe”, na czym mi zależało. Wykonanie super, niestety z uwagi na konstrukcję troszkę się chwieje, mi to jednak nie przeszkadza.
Loftowy stolik trafił do mnie błyskawicznie. Złożyłam go w kilkanaście minut - montaż jest bardzo prosty. Stolik oryginalny. Jestem bardzo zadowolona z towaru i przebiegu transkacji.
DS
Daniel S.
Włodawa

Biurko

Dobrze wykonane, z metalowym gwintem w płycie. Możliwość bezpiecznego demontażu i ponownego montażu. OK
11 lis 2023
Dostawa terminowa. Paczek jeszcze nie rozpakowałam ale myślę, że wszystko będzie się zgadzało.Dziękuję
Towar dotarł do mnie przed czasem, o 1 dzień. Dobrze, że akurat byłam w domu, bo byłby mały problem.
20 lis 2023
Stolik kawowy idealnie zgodny z opisem. Montaż banalnie prosty. Może śruby odrobinę za krótkie.
14 lis 2023
Informacja o przesylce, mili wspolpracownicy ktorzy nam doreczyli- dobra jakosc Produktu
Biurko zgodne z opisem, dobrze zapakowane,szybka dostawa nawte dzień wcześniej👍
22 lis 2023
Często korzystam z maty, szczególnie przy dużym zmęczeniu
17 lis 2023

Dobry towar.

Dobry towar, brak instrukcji w języku polskim
Szybkość dostarczenia i jakość towaru.
Towar zgodny z opisem!! Polecam!!!
19 lis 2023
Szafka super sprzedawca polecany