Szkielet jest słabo wykonany. W modelu, który do nas dotarł źle przykręcono dłonie. Problem jest również w uzębieniu. Zęby wypadają, w dodatku jednego brakuje. Czaszki nie mogłam otworzyć, ponieważ jeden haczyk był powyginany. Po paru godzinach klatka piersiowa zaczęła się skręcać w jedną stronę.
Generalnie rozczarowanie. Cena nie jest wysoka, jednak jakość jeszcze niższa.
Opinie nt. sklepu tectake.pl
25 lis 2023
W miarę dobre oznakowanie, tylko wszystkie akcesoria łączące , typu śrubki i inne w jednym woreczku.co spowolniało montaż.
Paczka miała dziurę w opakowaniu, przez co trochę była ,,zdarta,,
jedna płyta, na szczęście z tyłu, więc mniej widoczna.Brak było dwóch śrubek, woreczek miał przedarcie.
Z uwagi na powyższe,moglibyście państwo obniżyć wartość szafki i zwrócić chociaż 10 % jej wartości.
20 lis 2023
Stół Kerry + hokery Corby
W kwietniu tego roku zamówiłam stół Kerry, w listopadzie udało się domowić hokery Corby które niestety jakiś czas były niedostępne w kolorze stołu :)
Idealne wymiary do niewielkiego mieszkania, stół oraz hokery są ciut niższe niż „standardowe”, na czym mi zależało. Wykonanie super, niestety z uwagi na konstrukcję troszkę się chwieje, mi to jednak nie przeszkadza.
Loftowy stolik trafił do mnie błyskawicznie. Złożyłam go w kilkanaście minut - montaż jest bardzo prosty. Stolik oryginalny. Jestem bardzo zadowolona z towaru i przebiegu transkacji.