www.melvin-hamilton.pl

Opinie łącznie (1814) Opinie (535) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybkość, sprawność i terminowość dostawy zamówionych produktów. Wysoka jakość wykonania oraz użytych materiałów jest często chwalona przez klientów. Wygoda noszenia oraz komfort użytkowania butów są mocno doceniane przez klientów. Estetyczne, solidne i staranne opakowanie produktów jest wielokrotnie doceniane przez klientów. Profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi klienta są bardzo wysoko oceniane. Wygląd, estetyka i oryginalność produktów są jednymi z najczęściej chwalonych aspektów. Proces zwrotu i wymiany jest często poruszany, z przewagą pozytywnych opinii. Problemy z rozmiarem i szerokością butów są często zgłaszane, w tym zawyżona rozmiarówka i brak precyzyjnych informacji. W przypadku procesu zwrotu i wymiany pojawiły się także pojedyncze krytyczne opinie dotyczące możliwości zwrotu.

Opiniewww.melvin-hamilton.pl

Mamie buty się podobają. Szybka przesyłka, polecam sklep.
Szalenie wygodnie i ładne. Pięknie wykonane.

Ocena

Jak zawsze wszystko zgodnie z zamówieniem, w rzeczywistości są i wyglądają dużo lepiej.

Przesyłka obuwia-sandały

Przesyłka w terminie.I jak zwykle pięknie opakowana Wysoki standard
Sprawnie i szybko. Wszystko w najlepszym porzadku
Idealny kolor, lekkie i bardzo wygodne to właśnie jest zaletą plecionek, które dopasowują się do kształtu stopy. Uwielbiam plecionki że zastanawiam się nad torebką do kompletu.
Buty ładne. Rozmiar dobry. Niestety niewygodne. Zbyt wąskie w przedniej części.

Zadowolona klientka

Wszystko przebiegło bez zarzutu😊
Sandały super , szybka przesyłka.
L P
Lilla P.
Zawsze szybko, zawsze dobry towar .
K K
Kleopatra K.
Kraków

Iwona

Czad. Dziękuję Klapki wygodne. Interesująca faktura i kolorystyka
Niestety zamówienie musiałam zwrócić ( za duże ) i może dobrze by było gdyby były inne możliwości zwrotu a nie Poczta Polska bo to niestety jest porażka
Krótki czas oczekiwania na dostawę, buty pięknie zapakowane. Rozmiar zawyżony dlatego musiałam wymienić, ale teraz leżą idealnie.
Szybka wysylka. Kontakt mailowy.
Buty solidnie wykonane , jednakże nie o taki kolor mi chodziło . Ponadto są dosyć szerokie, dlatego dokonałam zwrotu.
Buty są bardzo ładnie starannie wykonane kupuje u Was buty i jestem bardzo zadowolona
S C
Sylwia C.
Błyskawiczna wysyłka. Wszystko super.
Znakomity towar i taka sama obsługa
Wszystko było OK. Nie ma nic do zrobienia.
Wszystko super