SNIPES

Opinie łącznie (43) Opinie (3) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

SNIPES nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

OpinieSNIPES

Kupiłem w Snipes buty Jordan 3 za 800 zł. Nie były używane codziennie, nie miały kontaktu z wodą, pralką ani żadnymi substancjami chemicznymi. Trzymałem je jak jajko. Mimo to po dwóch miesiącach na powierzchni zaczęły wychodzić bąble, a materiał przy szwach się odklejał. Wyglądało to jakby buty miały z rok intensywnego używania, a nie parę tygodni noszenia raz na jakiś czas. Złożyłem reklamację i tu zaczęła się prawdziwa komedia. Odpowiedzi sklepu były żenujące typu "uszkodzenia wynikają z niewłaściwego użytkowania", bez żadnego sensownego wyjaśnienia, mimo że buty były traktowane z większym szacunkiem niż większość ludzi traktuje nowe auto. Dzwoniąc do sklepu, trafiłem na totalny brak profesjonalizmu. Pracowniczka nie przedstawiła się, a kiedy ją o to poprosiłem, odmówiła. Poprosiłem o rozmowę z właścicielem odpowiedziała "TO JA JESTEM". Gdy grzecznie zauważyłem, że przecież nie jest, usłyszałem: "A co pana obchodzi, kim jestem?" Serio? Taka jest obsługa klienta przy zakupach za prawie tysiaka? Mógłbym jeszcze długo pisać, ale szkoda mi czasu. Buty beznadziejnej jakości, obsługa niepoważna, reklamacje traktowane jak żart. Odradzam każdemu, kto nie lubi być robiony w balona.

Dno dna.

Nigdy nie spotkałem takiej porażki jeśli chodzi o jakość produktu. New Balance rozleciały się na zapiętku, wyszedł plastik, ktory pokiereszował córce piętę i to po 2 miesiącach zwykłego chodzenia. Buty wyglądają jak chiński badziew. Obsługa szorsta i po prostu bardzo słaba. Odpowiedź na reklamację to odmowa bez uzasadnienia. Jednym słowem gówniany sklep z gównianą obsługą. Nie polecam. Omijajcie szerokim łukiem jak nie chcecie się naciąć.
Ich kann dieses Geschäft nicht empfehlen. Ich habe Schuhe bestellt, die ich innerhalb von 3 Tagen erhalten sollte. Die Schuhe kamen nach sieben Tagen beschädigt an. Ich warte nun seit über zwei Wochen auf die nächste Lieferung. Sehr unangenehmer Service in dem Geschäft in Rheine.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.