Stikets.pl

Opinie łącznie (841) Opinie (184) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zwłaszcza naklejek, piórników i naprasowanek. Wiele opinii podkreśla szybką realizację zamówień i wysyłkę, co jest dużym plusem dla klientów. Proces zamawiania oraz obsługa klienta oceniane są bardzo pozytywnie, a klienci często deklarują chęć powrotu po kolejne produkty. Dodatkowo bogactwo i atrakcyjność wzorów oraz możliwość personalizacji zyskały uznanie kupujących. Produkty są opisywane jako praktyczne, pojemne i wygodne. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi krytyczne dotyczące trwałości lub funkcjonalności niektórych artykułów. Niektórzy klienci zwracają również uwagę na ograniczone opcje dostawy i trudności z niektórymi kurierami.

OpinieStikets.pl

Dobra jakość, szybka realizacja

Dobrej jakości produkty, szybka wysyłka, zamówiłem już kolejny raz. Mogłyby być te same wzory dostępne dla różnych produktów, np. małe worki i duże worki z takimi samymi obrazkami. Kupiłbym większy worek z wzorem z jednorożcem, niestety nie było.

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z jakości i szybkiej wysyłki. Weźmiemy pod uwagę Twoją sugestię dotyczącą wzorów dla różnych produktów.

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że Twoje doświadczenie ze Stikets było pozytywne.

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Ograniczona możliwość wyboru dostawcy spośród firm, które są trudne w kontakcie (FedEx nie ma możliwości kontaktu czy przekierowania paczki i nie określa dobrze czasu kiedy kurier się pojawi !) Nie na wszystkim naklejki dobrze się trzymają (np te do butów mogłyby mieć mocniejszy klej)

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za opinię! Bierzemy pod uwagę Twoje uwagi dotyczące firm kurierskich i siły kleju, aby poprawić jakość usług i produktów.

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że polecasz nasze produkty.

Bardzo dziękuję

Wszystko było świetne. Jestem zadowolona z jakości i obsługi. Chętnie skorzystam ponownie

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości i obsługi, i będziemy cieszyć się na kolejne zamówienia.

Piękne kolory

Ładny wydruk, sporo elementów, duże możliwości projektowania, cena dość wysoka, ograniczona liczba liter-problematyczne przy długim nazwisku- na mniejszych naklejkach drukuje się tylko imię. Nie sprawdzana jeszcze trwałość.

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że doceniłaś jakość druku i możliwości personalizacji naszych produktów. Trwałość naszych etykiet jest jednym z naszych priorytetów, więc mamy nadzieję, że spełnią Twoje oczekiwania również pod tym względem.

Nie zadowolona

Niestety, pieczątka ledwo widoczna na ubraniu, opakowanie od stępelka nie domyka się. Bardzo słaba jakość. Duże rozczarowanie :(

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani/Pana oczekiwań. Dziękujemy za zgłoszenie problemu z widocznością pieczątki i opakowaniem. Prosimy o kontakt bezpośredni, abyśmy mogli znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie i poprawić Pani/Pana doświadczenie.

Super piórnik. Polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu Stikets.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że piórnik spełnił Twoje oczekiwania i polecasz go.