Wielu klientów docenia szybkość dostawy oraz wysoką jakość produktów. Pozytywne opinie dotyczą także sprawnej komunikacji z obsługą oraz profesjonalizmu i uprzejmości pracowników. Jednocześnie klienci zwracają uwagę na opóźnienia lub brak dostarczenia zamówień, problemy z dostępnością produktów widocznych na stronie, a także trudności w uzyskaniu odpowiedzi od obsługi. Pojawiają się także uwagi o braku zaangażowania pracowników, pojedyncze zastrzeżenia co do wykonania produktów oraz rozczarowanie związane z długim oczekiwaniem na zwrot środków i niepełnymi zwrotami pieniędzy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep Czarodziejski Fraida.pl
Zamówiłam dwa pierścienie atlantow, jeden przyszedł oczyszczony, ładny i lśniący z zaznaczona polaryzacja a drugi ciemny i nie ma zaznaczone żadnej polaryzacji. Jak już sprzedają państwo pierścienie to robcie to porządnie, bo ja nie jestem zadowolona. 1 gwiazdka.
Pierwsze co, to musiałam oczyścić ten brzydki. No, ale ta polaryzacja to co? Mam se ja wymyślić? Idzie do kosza. Nie będę odsyłac bo mi się nie opłaca. Rodzina przesłała jak se kupiłam a mieszkam w innym kraju.
Olewka klienta totalna. Brak realizacji zamówienia. Nawet nikt nie napisał ani nie zadzwonił, że zamówienie poszło się ...
Dobry zakup.
Absolutny dramat. Od poniedziałku wisialam na telefonie w sprawie zamówienia. Rozmawialam z conajmniej dwoma osobami, wyslalam z 8 e-maili. Pracownicy w ogole nie sluchaja co sie do nich mowi, nie przekazuja sobie informacji. Wciąż czekam na przelew za niezrealizowane zamowienie. W trakcie doświadczenia nie czulam sie jak Klient ale jak żebrak który prosi o uwage/towar/zwrot pieniędzy/odpowiedz zwrotna. To sie nadaje do UOKIK. I jesli pieniądze nie pojawia sie w Poniedziałek, po tygodniu 'żebrania' na moim koncie, to tak tez uczynie. Ciesze sie tylko ze nie zrealizowalam tam zamowienia hurtowego. Skandal.
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam
Dzień dobry bardzo dobry kontakt ze sprzedającym bardzo polecam.
Szybka i rzetelna realizacja zamówienia