Opinie łącznie (217) Opinie (168) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 18 wrz 2023

fitmeshop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Jakość mat i innych produktów jest najczęściej oceniana bardzo pozytywnie – doceniana jest solidność oraz staranne wykonanie. Mata do jogi wyróżnia się przyczepnością i właściwościami antypoślizgowymi, co znacząco wpływa na komfort ćwiczeń. Dodatkowe gratisy do zamówień, takie jak pasek do jogi, są entuzjastycznie odbierane przez kupujących. Większość opinii o obsłudze klienta jest pozytywna, a produkty zazwyczaj są zgodne z opisem na stronie. Pojawiły się jednak sporadyczne zastrzeżenia dotyczące zgodności produktów z opisem oraz rozbieżności w kolorystyce mat względem zdjęć. Zdarzyło się także pojedyncze negatywne doświadczenie z kontaktem telefonicznym do obsługi klienta.

Opiniefit.me - Zadbaj o Siebie. Teraz

Jestem mega zadowolona. Mata premium. Jakość, super, tak jak przyczepność do podłoża, nie przesuwa się, dłonie i stopy również. Wybralam brazowa i to był strzał w dziesiątkę, dla mnie bomba. Pierwsze treningi za mną, mam nadzieję, ze zostanie ze mną na długo. P.s. to moja kolejna mata i najlepsza. Polecam

Działacie, prosto, szybko. Podobało mi sięto, ze mozna zapłacić przy odbiorze. Wzór maty, przyczepność, przyjemna w dotyku. To, że gratyfikujecie zakup małymi dodatkami. Jedynie co, to nie umiem poradzić sobie z tym intensywnym zapachem maty...może wywietrzę...czy to coś zmieni? Mam małe mieszkanie i zapach po rozłożeniu odwraca uwagę od tego co ważne na macie. Wierzę, ze z czasem da o sobie zapomnieć.
Mata przyszła do mnie błyskawicznie, wygląda tak jak na stronie w sklepie. Widać, że jest dobrej jakości za dobrą cenę ! Otrzymałam również pasek do jogi w prezencie :) Polecam zakupy w tym sklepie jak najbardziej!
Mata jest świetnej jakości, natomiast kolor zupełnie nie przypomina tego ze strony. Na zdjęciu jest ciemna zieleń w rzeczywistości jest to jasna szałwia a zależało mi, aby pasował do pokoju. Sugeruję robić zdjęcia oddające rzeczywistość. Dodaję zdjęcie porównawcze jaka jest to różnica w kolorze.
Dostawa bardzo szybka, na następny dzień mata była u mnie, porządnie zapakowana. Mata bardzo ładna, przyjemna w dotyku na pewno sprawdzi się idealnie do ćwiczeń.
Zakupione skarpetki do pilatesu sprawdzają sie rewelacyjnie. Bardzo polecam
Szybka dostawa. Mata świetnej jakości, ładna i dobrze zapakowana. Dodatkowo świetna powłoka antypoślizgowa. Wszystko super.
Mata do jogi super, spełnienia swoje zadanie, nie ślizga się. Produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami. Piękny kolor. Ekspresowa wysyłka.
Spoko mata, ale się łatwo brudzi, kurz się do tego lubi lepić. Ogólnie jestem zadowolony
Super ekspresowa przesyłka, świtna jakość maty do jogi.
Mega szybka wysyłka, bardzo dobrze i ładnie zapakowane towary!
Szybka wysyłka, szybka odp. ze strony customer service, no i wspaniała mata, dziękuję!☺️
Wysoka jakość produktu, sprawny zakup i dostawa, bezpieczeństwo zakupu, miły prezent za darmo - pasek do jogi
Dobry kontakt, szybka wysyłka, świetny towar
Bardzo szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Jedynie strona internetowa jest nieintuicyjna w obsłudze.

Mata do jogi i ćwiczeń

100% zadowolenia. Przesyłka była u mnie już na następny dzień. Polecam🥰
Bardzo szybka wysyłka, jakoś maty jest super, jestem mega zadowolona
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Mata super bardzo przyczepna, jedyna wada to zapach ale mam nadzieję że z czasem się wywietrzy.

fit.me - Zadbaj o Siebie. Teraz

Fit me jest marką stworzoną by zainspirować i zachęcić Cię do postawienia na siebie i zadbanie właśnie o siebie. Nikt inny lepiej tego nie zrobi niż Ty sam. Ważne jest aby dbać zarówno o ciało jak i o...