Klienci doceniają wysoką jakość większości produktów, profesjonalizm i sprawność obsługi, konkurencyjne ceny oraz bogatą ofertę asortymentową, która zachęca do ponownych zakupów. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również szybkiej realizacji zamówień oraz solidnego pakowania przesyłek. Z drugiej strony, pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, trudności z kontaktem w pojedynczych przypadkach oraz niewystarczającego zabezpieczenia niektórych przesyłek. Klienci wskazują także na brak lub niejasność informacji o pochodzeniu i statusie zamówień, a także sporadyczne zastrzeżenia co do jakości poszczególnych elementów oraz cen, które nie zawsze są niższe niż w sklepach krajowych.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedartshopper.pl
Daję pięć gwiazdek za duży asortyment jest w czym wybierać .
Daję pięć gwiazdek za duży asortyment ale co do spakowania mojego zamówienia dał bym 2 gwiazdki ze względu na karton wysyłkowy zwykłe giętkie pudełko nie mające nic wspólnego z pudełkiem z filmu . Do tego rzutki były wepchnięte aż widać było wypukłość przy tak długiej trasie dobrze że nic się nie stało z tarcza i rzutkami. Ogólnie myślę że zamówię coś jeszcze z DARTSHOPPER ze względu na konkurencyjne ceny.
Generalnie spoko ale musicie poprawic kilka rzeczy, po pierwsze długość oczekiwania na przesyłke raz jest to 4 dni raz nawet dwa razy tyle pomyslcie nad jakimis magazynami w blizszych krajach aby nie trzeba bylo czekac aż tyle na paczki, druga sprawa to ceny, chcecie byc lepsi od konkurencji? Musicie ogarnac ceny powinniscie byc najtanszym sklepem a nie roznicie sie niczym od polskich sklepow a wielokrotnie jest drożej.
Podsumowanie zamówienia
Super szybkie przekazanie zamówienia do wysyłki, niestety sama wysyłka przez kuriera, to inny temat. Rozumiem, że to przesyłka międzynarodowa, ale kurier trzyma zamówienie nieraz ponad tydzień. To uważam za największy problem, reszta super. Sklep jak najbardziej gorąco polecam.
Dotarło ale nie z problemami
Na zamówiony towar czekałem ponad 2 tygodnie. Kontakt email nie istnieje. Pisałem kilka razy nie dostałem odpowiedzi. Pani z infolini PL twierdziła ze paczka została nadana juz dawno i zaraz będzie u mnie. Okazało sie ze wogole nie była nadana. Jedna z rzeczy zamówionych zwyczajnie nie działa i juz sie zastanawiam jak tu mam to reklamować skoro kontakt jest taki ciężki...
Poza tym zapakowanie średnie bo wszytko latało luźno w większym kartonie a sam karton przyszedł zmaltretowany tak ze bałem sie zerknąć do środka. Na szczęście wszytko przetrwało. Generalnie plus za asortyment to wszytko.
Duży wybór produktów w dobrych cenach.
Do poprawy? Ewentualnie status śledzenia przesyłki, który często przez kilka dni widnieje jako wysłane, a u przewoźnika paczka jest jako "wygenerowana, jeszcze nie nadana".
Poza tym zawsze tu wracam i będę wracał ;)
Shafty K-flex to najwygodniejsza rzecz jaką można zamontować do Barella, koniec piórek latających po pokoju po każdym trafieniu w drut. Polecam każdemu kto ceni sobie wygodę.
Zamówienie zrealizowane wzorowo.
Produkty takie jak na stronie, bez niespodzianek.
Złożyłem już drugie zamowionko, czekam na przesyłkę.
Kupiłam tarczę oraz rzutki w prezencie ☺️ wybór za pomocą internetu oraz sztucznej inteligencji dla konkretnej osoby, dużą sugestia była opinie na stronie danego towaru. Partner prezent otrzyma w przyszłym tygodniu i jestem ciekawa opinii.
Zły adres dostawy był
Adres dostawy był
ul. Bukowska 45b/8
albo 45/b8
Państwo nadali do mnie przesyłkę na adres
Bukowska 45.
Dobrze że kurier zadzwonił bo inaczej paczka została by odesłana
Jedyny minus to firma kurierską DPD.
Pomyslcie nad współpracą z inną firmą kurierską np. paczkomaty InPost to jest jedno z najlepszych rozwiązań
Mimo długiego czasu wysyłki wszystko doszło w stanie nienaruszonym. Na stronie przydałaby się informacja o tym że wysyłka jest z Holandii.
JAKOŚĆ TARCZ, OPON ORAZ OŚWIETLENIA BARDZO DOBRA, MATY ŚLIZGAJĄ SIĘ NA PŁYTKACH , JEST TO TROCHĘ KŁOPOTLIWA, PROSZĘ PODPOWIEDZIEĆ CO MOŻNA ZROBIĆ.
Jak zawsze wszystko się zgadza. Nawet gratisy dorzucili 😁 Świetna jakość, super cena.
Wszystko bardzo szybko i sprawnie, produkty starannie zabezpieczone i zapakowane, bardzo szybko otrzymałem paczkę. Polecam
Towar zgodny z opisem. Wysyłka to jakiś żart. "Zamów przed 22 a wyślemy jeszcze dziś" to jest jawne kłamstwo. Szkoda że wysłane ale nie z Polski - a info o tym nie ma żadnego.
Wszystko dobrze ,przesyłka zabezpieczona w porządku, towar super jakości dziękuję
Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Rewelacyjny kontakt i szybka wysyłka. Produkt bezpiecznie i estetycznie zapakowany. Polecam
Wszystko jak należy, dostawa mogłaby być szybsza ale jest ok.