Olejarnia Gaja

Opinie łącznie (5680) Opinie (2872) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, świeżość i naturalność oferowanych produktów, szczególnie olejów i kosmetyków. Dostawa zamówień jest bardzo szybka i sprawna, co budzi entuzjazm i zadowolenie wśród klientów. Klienci bardzo doceniają staranne, bezpieczne i profesjonalne pakowanie produktów, często z użyciem styropianowych pojemników chroniących przed uszkodzeniem i temperaturą. Chwalona jest również miła, rzetelna obsługa oraz dobra komunikacja i indywidualne podejście do kupujących. Często pojawiają się pochwały dla smaku i zapachu olejów oraz kosmetyków, zwłaszcza ich świeżości i naturalności. Klienci dzielą się pierwszymi pozytywnymi efektami działania olejów i kosmetyków, choć niektórzy wskazują na zbyt krótki czas stosowania, by ocenić działanie. Niektórzy klienci zwracają uwagę na wysoką cenę produktów, choć przeważnie uznają ją za adekwatną do jakości.

OpinieOlejarnia Gaja

Ekspresowa dostawa- od złożenia zamówienia do odebrania przesyłki (dostawa za pośrednictwem kuriera) minął 1 dzień. Wszystkie zamówione oleje zostały odpowiednio zapakowane, co chroniło je przed działaniem światła oraz wysokiej temperatury (oleje pyszne i prawdziwe). Świece sojowe: jak się zamknie oczy, włączy odgłosy natury to zapach przenosi do wakacji spędzonych u babci na wsi :). Co możecie zrobić lepiej? Może te odgłosy natury w pakiecie ze świecami? 😀

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i docenienie ekspresowej dostawy oraz starannego pakowania naszych produktów. W Olejarnia Gaja dokładamy wszelkich starań, by każde zamówienie trafiało do Was w doskonałym stanie i smakowało wyśmienicie. Cieszymy się, że nasze oleje i świece sojowe wprowadziły trochę wakacyjnej magii do Twojego domu. Pomysł z odgłosami natury jest świetny – kto wie, może kiedyś go zrealizujemy! Pozdrawiamy serdecznie!

Jakość pierwsza klasa!

Testowałam wiele olejów, ale Wasze są na mojej liście TOP 😊 Naprawdę szacun za pełne opisy i dokładne przedstawienie właściwości — zachęciły mnie do większych poszukiwań i świadomego wyboru. Na pewno macie lojalnego klienta na dłużej ❤️ Olej z pestek malin jest świetny — nakładam go na twarz, ma lekki naturalny filtr SPF, więc na pochmurne dni jest idealny. Olej lniany stosuję do pasty budwigowej i zdecydowanie smak mixu z Waszym olejem to mój absolutny top top 💛

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy za tak pochlebną opinię o produktach Olejarnia Gaja. Cieszymy się, że nasze oleje znalazły się w Twojej TOP liście i że doceniasz dokładne opisy, które przygotowujemy. To dla nas ważne, aby każdy mógł świadomie wybrać najlepszy olej dla siebie. Olej z pestek malin i lniany z Olejarnia Gaja to rzeczywiście wyjątkowe propozycje. Twoje zaufanie i lojalność są dla nas ogromną motywacją! Pozdrawiamy serdecznie!
Bardzo dobry kontakt z klientem, wzorowy, dostawa ekspresowa! Produkty stosowane zbyt krótko, aby ocenić rzetelnie ich działanie. Po dwóch dniach stosowania można powiedzieć, że: pomadka do ust ma pomaranczowy aromat, ale jest nieco za twarda i nie rozprowadza się łatwo. Za to balsamy do ust mają super konsystencję, zapach, usta ładnie nawilżają. Olejki marchewkowy i malinowy- zapach wręcz nieprzyjemny, jak zwykły krzak, co do właściwości- dopiero czekam na potwierdzenie :) Olej arganowy w porządku, lekki, niezapychający, zapach neutralny.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami i cieszymy się, że kontakt z nami oraz dostawa spełniły Twoje oczekiwania. W Olejarnia Gaja bardzo dbamy o jakość naszych produktów, dlatego Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna. Mamy nadzieję, że po dłuższym stosowaniu olejków i balsamów jeszcze bardziej docenisz ich właściwości. Pozdrawiamy serdecznie!

Jestem zachwycona jakością, opakowaniem i dostawą!

Jestem zachwycona szybkością dostawy!, ale też zawartością, każdy olejek jest wyjątkowy, wszystko pięknie zapakowane, profesjonalnie! i bezpiecznie, tojuz drugie moje zamówienie, ale nie ostatnie, jakość olejków jest wspaniała, pięknie pachną świeżością, więc będę dalej kontynuować zamówienia, są takie olejki, które będę powtarzać, ale też za każdym razem wypróbuję coś innego, polecam wszystkim państwa olejki, są naprawdę WSPANIAŁE!

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i za zaufanie, którym obdarzasz Olejarnię Gaja. Cieszymy się, że szybkość dostawy oraz jakość naszych olejków spełniły Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja, by cały czas dostarczać produkty, które zachwycają świeżością i naturalnym aromatem. Dzięki za polecenie i do zobaczenia w kolejnych zamówieniach! Pozdrawiamy serdecznie!
Świetny olej do sałatek ale tez do innych potraw na zimno. Używamy z mężem zamiast masła na chleb. Ma delikatny orzechowy aromat i piękny, złocisty kolor. Czuć, że jest świeży i tłoczony na zimno. Ciemna butelka chroni jego właściwości. Oleje w tej olejarni kupuję od kilku lat. Zawsze świeże i ekspresowo wysyłane w ciemnych butelkach zapakowanych w styropian.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię o Olejarni Gaja! Cieszymy się, że nasz olej zyskuje Wasze uznanie i doskonale sprawdza się zarówno do sałatek, jak i na kanapki zamiast masła. Świeżość, delikatny orzechowy aromat i odpowiednie opakowanie to dla nas priorytet, byście mogli cieszyć się produktem najwyższej jakości. Pozdrawiamy serdecznie!
Olej rokitnikowy bardzo dobry w smaku. Kolor i konsystencja idealna. Czekam na efekty działania. Realizacja zamówienia wspaniała ! Jestem bardzo za wspieraniem polskich firm. Kolejne moje zamówienie również będzie w olejarni Gaja. Pozdrawiam serdecznie ps. Chciałabym wiedzieć skąd pochodzą owoce rokitnika, tej informacji mi jedynie brakuje.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa o oleju rokitnikowym od Olejarni Gaja. Cieszymy się, że smak, kolor i konsystencja spełniają Twoje oczekiwania. Zawsze stawiamy na najwyższą jakość i wsparcie polskich producentów, dlatego z przyjemnością dostarczamy produkty, które pokochacie. Doceniamy także Twoją troskę o pochodzenie surowców – owoce rokitnika pochodzą z sprawdzonych upraw, które gwarantują najlepsze właściwości produktu. Zawsze staramy się zaopatrywać u polskich rolników 😉 Pozdrawiamy serdecznie i czekamy na kolejne zamówienia!

olej z rokitnika

Mogę porównać olej z rokitnika firmy Gaia z olejem firmy Sanbio, którego używałam wcześniej i z którego również byłam zadowolona. Jednak olej Gaia zrobił na mnie jeszcze lepsze wrażenie — ma bardziej intensywny, głęboki pomarańczowy kolor, jest gęstszy i lepszy w smaku. Sprawia wrażenie bardzo skoncentrowanego i wysokiej jakości.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszym oleju z rokitnika. Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i że doceniasz jego intensywny kolor, konsystencję oraz smak. W Olejarnia Gaja dokładamy wszelkich starań, aby oferować oleje najwyższej jakości, które przynoszą korzyści i zadowolenie. Co najważniejsze - zawsze są 100%💪 Pozdrawiamy serdecznie!
A K
Aneta K.
Zrobilam zakupy po raz drugi i jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjne zabezpieczenie przesylki:) jak dla mnie oleje sa smaczne i swieze i to czuc w smaku. Moglabym na raz wypic cala buteleczke. Kupuje mniejsze butelki 250ml i wykorzystam je potem na swoje cele.Po drugie moge je latwo zabrac ze soba jak wyjezdzam: ostropest i czarnuszka to moi przyjaciele. Bardzo dziekuje za wasze produkty i przesylam dobra energie dla wlascicieli.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i za to, że ponownie wybrałaś Olejarnię Gaja! Cieszymy się, że nasze oleje smakują i że doceniasz sposób, w jaki dbamy o bezpieczne pakowanie przesyłek. Zależy nam na tym, aby nasze produkty nie tylko były zdrowe, ale też wygodne w użyciu, szczególnie wtedy, gdy trzeba je zabrać w podróż. Twoja dobra energia jest dla nas bezcenna! Pozdrawiamy serdecznie!
Mój ulubiony sklep. Zamówienia są realizowane bardzo sprawnie, a produkty – zarówno kosmetyczne, jak i spożywcze – naprawdę warte polecenia. To sklep z klasą: rzadko zdarza mi się mieć poczucie, że klient jest traktowany z taką uważnością i szacunkiem. Polecam z pełnym przekonaniem.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć, Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! W Olejarnia Gaja dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane sprawnie, a nasze produkty spełniały oczekiwania naszych klientów. Cieszy nas ogromnie, że doceniasz naszą dbałość o jakość i podejście do klienta. To dla nas prawdziwa motywacja do dalszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy!

Zadowolona klientka

Trafiłam na olejarnie Gaja przypadkiem. Zaryzykowałam i zamówiłam kilka produktów na prezent pod choinkę dla córki i nie żałuję. Od tamtej pory będę stałą klientką. Produkty są cudowne. Zarówno świeże, nierafinowane oleje jak i kosmetyki do ciała. Szczególnie do gustu przypadł mi suchy olejek do ciała nawilżający i regenerujący. Olejek nie dość, że super nawilża, szybko się wchłania a skóra po nim zostaje jedwabiście gładka to jeszcze przepięknie pachnie a zapach utrzymuje się na skórze i na ubraniach długie godziny, zakochałam się w nim. Widać dbałość o klienta i pasję. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i za zaufanie, jakim obdarzyłaś Olejarnia Gaja. Cieszymy się ogromnie, że nasze nierafinowane oleje i kosmetyki spełniły Twoje oczekiwania i że suchy olejek tak świetnie się u Ciebie sprawdza. W sekrecie dodamy, że ta kompozycja została przez nas stworzona dla mnie i moich problemów z przesuszającą się skórą. Efekt właśnie Pani widzi na własnym przykładzie 😊❤ Pozdrawiamy serdecznie!
Każda butelka opakowana w styropian jest na plus. Jednak z drugiej strony, trzeba bardzo uważać, żeby butelka nie wypadła przypadkowo, po zdjęciu folii. Butelki estetyczne, ładne. Niestety daję minus za brak plastikowego lejka na butelce. Ciężko się nalewa, gwint ciągle mokry i zawsze do wytarcia.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dzięki za podzielenie się opinią o Olejarnia Gaja. Cieszymy się, że doceniasz nasze staranne opakowanie i estetykę butelek. Jednocześnie uwagi o braku plastikowego lejka i związanym z tym nalewaniem są dla nas bardzo cenne — dokładamy starań, aby nasze produkty były nie tylko dobre, ale i wygodne w użytkowaniu. Twoja opinia pomoże nam w dalszym udoskonalaniu pakowania. Jeżeli chodzi o brak wbudowanego nalewaka, ciężko jest znaleźć odpowiednie nakrętki plastikowe , które nie pękają podczas lekkiego uderzenia, a takie się zdarzają w transporcie. Stąd w naszym sklepie znajdzie Pani na to rozwiązanie - nalewak do oleju: https://olejarnia-gaja.pl/produkt/dozownik-do-oleju/ Pozdrawiamy serdecznie!
Jakości olejów jeszcze nie potrafię ocenić, gdyż jeszcze nie zaczęłam spozywac. Za to mogę się zachwycać sposobem zapakowania: każdy olej w oddzielnym styropianowym opakowaniu z pokryweczka. Ładne ciemne butelki. Przesyłka bardzo sprawna i szybka.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że opakowanie olejów od Olejarnia Gaja spotkało się z Twoim uznaniem – dokładamy wszelkich starań, by nasze produkty docierały do Was w jak najlepszym stanie. Mamy nadzieję, że smak i jakość olejów również spełnią Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie!

Super dostawa

Expresowa dostawa - super bezpieczne opakowanie bardzo miła obsługa - przypomnienie o niedończonym zamówieniu - czuję, ze jestem konkretną osobą zaopiekowaną i "dopieszczoną" a nie kolejnem anonimowym klientem Pozdrawiam serdecznie - do następnego razu E.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy za tak miłe słowa! W Olejarnia Gaja bardzo dbamy o to, aby każdy klient czuł się wyjątkowo i był traktowany z odpowiednią troską. Cieszymy się, że doceniasz ekspresową dostawę i bezpieczne opakowanie, a także naszą obsługę. To dla nas ogromna motywacja, aby stale podnosić jakość naszych usług i produktów. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!
Pyszne oleje dobrej jakości. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Jedynie brakuje mi informacji o dacie tłoczenia olejów. Na butelkach podane są daty minimalnej przydatności, jednak na jednym jest to 28.04.2026, na innym 28.07.2026 - nie wiem, czy wynika to z różnej długości czasu przydatności dla różnego rodzaju olejów. W każdym razie smakują jak świeżutkie.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dzięki wielkie za miłe słowa o naszych olejach! Cieszymy się, że smak i jakość Olejarnia Gaja przypadły Ci do gustu. To dla nas ważne, by każde zamówienie było realizowane błyskawicznie i by nasze produkty zawsze były świeże. Doceniamy także Twoją uwagę dotyczącą dat tłoczenia – dokładamy starań, aby w przyszłości było to jeszcze bardziej przejrzyste dla naszych klientów. Pozdrawiamy serdecznie!

Najlepszy olej!

Olej z ostropestu Gaja to najlepszy olej jaki miałam. Jak będę zamawiać następny olej to na pewno z firmy Gaja. Olej pyszny i po wyjęciu z lodówki gotowy do spożycia. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją opinię o Oleju z ostropestu od Olejarnia Gaja. Cieszymy się, że nasz olej spełnił Twoje oczekiwania i polecasz go innym. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były najwyższej jakości i same zachęcały do regularnego spożywania, nawet prosto z lodówki. Pozdrawiamy serdecznie!
Macie swietne produkty, przesyłka jest świetnie zabezpieczona i blyskawicznie dostarczona. Ja jestem bardzo zadowolona i dlatego też jest to moje kolejne zamowienie. I nie zamierzam na tym poprzestac ;-)

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że produkty Olejarnia Gaja spełniają Twoje oczekiwania, a przesyłka dociera szybko i bezpiecznie. Twoje zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia oferty. Pozdrawiamy serdecznie i do kolejnego zamówienia!
Jestem zadowolona z dostawy jak szybko została zrealizowana . Paczuszka pięknie i bezpiecznie zapakowana i dziękuję za małe prezenciki do zamówienia to jest miłe bo takie małe szczegóły a robią dużą robotę , że ktoś wkłada w to serce i myśli o swoich klientach. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że dostawa była szybka, a przesyłka dotarła do Ciebie bezpiecznie. W Olejarnia Gaja zawsze staramy się dbać o każdy detal, bo wiemy, jak ważne są dla naszych klientów takie drobne gesty i serce, które wkładamy w pakowanie. To dla nas ogromna radość, że doceniasz nasze starania! Pozdrawiamy serdecznie!
Nie mam żadnych zastrzeżeń, jest to mój pierwszy zakup w olejarni Gaja. Zamówienie zostało wysłane w trybie expresowym. Buteleczki ładnie wyglądają a zamówione oleje są bardzo smaczne. Dziękuję !

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za zaufanie, jakim obdarzyłeś Olejarnię Gaja przy pierwszym zakupie. Cieszymy się, że nasza ekspresowa wysyłka oraz estetyka buteleczek spełniły Twoje oczekiwania, a smaki olejów przypadły Ci do gustu. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt i obsługa były na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!
T S
Teresa S.

Produkty podobają mi się.

Produkty podobają mi się,tylko taka gramatura dla olejku rycynowego,który był potrzebny do pielęgnacji włosów nie wiem na ile ta ilość wystarczy. Poza tym wysokie ceny nie mogą zrobić ze mnie klientkę Waszego sklepu.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszych produktach. W Olejarni Gaja dokładamy wszelkich starań, aby oferować naturalne i wysokiej jakości olejki, które spełniają oczekiwania w pielęgnacji włosów i skóry. Rozumiemy, że gramatura olejku jest ważnym aspektem użytkowania, dlatego staramy się jasno opisywać ilości, abyście mogli odpowiednio zaplanować pielęgnację. Cenimy Twoją szczerość i mamy nadzieję, że znajdziesz u nas produkt idealny dla siebie. Odnosząc się do wysokich cen - oczywiście, że znajdzie Pani tańsze produkty, jak również droższe. Zawsze ostateczny wybór należy do Pani 💕 Pozdrawiamy serdecznie! Zespół Olejarnia Gaja
Bardzo dobrze zabezpieczone produkty do transportu. Szybka dostawa. Estetyczne opakowania. Bardzo fajna szata graficzna ulotki która dodatkowo w przystępny sposób indormuje o właściwościach poszczególnych olejów.

Odpowiedź ze sklepu Olejarnia Gaja

Cześć, Dziękujemy za tak miłe słowa! W Olejarnia Gaja zawsze dbamy o to, aby nasze produkty dotarły do Was w doskonałym stanie, a opakowania były nie tylko estetyczne, ale też praktyczne. Cieszymy się, że doceniasz nasze ulotki i sposób, w jaki przedstawiamy właściwości olejów – to dla nas ważne, byście mogli świadomie wybierać to, co dla Was najlepsze. Pozdrawiamy serdecznie!