lavera.pl

160 reviews since 29 maj 2026

Ważny od: 29 maj 2026
lavera.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 0 zł. Dowiedz się,

Klienci bardzo często podkreślają szybkość oraz sprawność dostawy. Produkty są postrzegane jako bardzo dobrej jakości, naturalne, skuteczne i bezpieczne dla skóry. Obsługa jest sprawna i bezproblemowa. Opakowania produktów oraz paczek są oceniane jako estetyczne i solidne. Doceniana jest obecność próbek oraz gratisów w przesyłkach. Zapach produktów jest często wymieniany jako bardzo przyjemny i delikatny. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień lub błędów adresowych. Klienci zwracają też uwagę na pojedyncze niedociągnięcia w realizacji zamówień. Niektórzy uznają opakowania za zbędne lub mają zastrzeżenia do ich zawartości. Część osób chciałaby otrzymywać więcej próbek lub nie jest zadowolona z ich doboru.

Opinielavera.pl

Zachwyciło mnie już samo rozpakowywanie zestawu, piękne, porządne opakowanie, aż zostawię sobie to piękne pudełko. Następnie zestaw zachwycił mnie kolorem opakować/ buteleczek, a zapach…. Bardzo świeży, przyjemny. O takich kosmetykach marzyłam od dłuższego czasu i do tego wszystkiego całkowicie naturalny skład. Petarda! Będę zamawiać :) Polecam !
Zamowienie przyszło bardzo szybko ale w paczce brakuje 1 zakupionego produktu - kredki. Z zewnątrz paczka była cala oklejona taśmą ale po rozpakowaniu widać, że karton był uszkodzony. Po zgłoszeniu sklep wysłał mi brakujący produkt i jeszcze dorzucili mój ulubiony kosmetyk :) Jestem bardzo zadowolona. Na pewno zrobię zakupy ponownie.
Podklad jest bardzo dobry, widac, ze odzywia, nie wysusza, b dobrze kryje. Puder wciaz zbyt matujący i przez to slabo sie blenduje. Potrzebny jest puder rozświetlający, kryjacy, bez mica. Zamowienie w porządku. Inpost jako opcja odbioru do dodania.
Bardzo szybka obsługa. Zwracałabym jednak większą uwagę na zgodność adresów. Wydruk na etykiecie już dwa razy skrócił adres, więc paczka trafiła do sąsiadów - na szczęście ulica nie jest długa.
Kosmetyki wydaja sie b dobre. Probka serum b dobra. Wciaz brakuje kryjacego pudru ale suchego na bazie sproszkowanych roslin a nie mica i silica aby nie zatykal.
TROCHĘ ZASKOCZYŁA MNIE TA PACZKA-NIESPODZIANKA, BO BYŁA BARDZO MALUTKA I M.IN. BYŁA W NIEJ POMADKA O ODCIENIU CHYBA SŁABO SCHODZĄCYM (BARDZO MOCNA) - TO MI SIE NIEZBYT PODOBAŁO, RESZTA PRODUKTÓW BARDZO OK, PODOBA MI SIĘ
Bardzo lubię sklep Lavera ze względu na ofertę produktów o naturalnym składzie - zdecydowanie polecam 🙂
Kosmetyki bardzo dobrej jakości, nie uczulają, pięknie i delikatnie pachną. Minusem jest długi czas oczekiwania na realizację przesyłki oraz brak możliwości wyboru preferowanej formy dostawy.
Szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona wysyłka i oczywiście wysoka jakość produktów
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkty Lavera są zawsze bardzo dobrej jakości
Żel pod prysznic energizer jest bardzo fajny. Żel nawilżający do twarzy bardzo super Natomiast te pomadki czy błyszczyki trochę jestem rozczarowana bo nie błyszczą są takie prawie matowe. Do tego kolor jest prawie niewidoczny.
Kosmetyki firmy Lavera są świetne dla mojej skóry , serdecznie polecam, świetnie się wchłaniają, skóra jest po nich aksamitna
serum i krem - pierwsza klasa! Gorzej dezodorant, bo nie trzyma konsystencji i się rozmazuje.
Brakuje mi informacji w języku polskim na produktach i ulotce. Nie lubię takich "prestiżowych" pudełek. Dla mnie są zbędne. Na ocenę samych kosmetyków jest za wcześnie.
Bardzo szybka dostawa, fajne promocje, jeden produkt miał odklejoną banderolę i naklejona spowrotem, co mnie zaskoczyło
Szybka dostawa, świetna jakość kosmetyków.
Jakość produktów oraz szybką dostawą
Kosmetyki są mega , polecam olejek , balsam do ciała są super
Bardzo dobre kosmetyki. Używa mój mąż i synowie. Ładny zapach. Skuteczne. Nie powodują podrażnień. Nasz #1
Wszystko super

• lavera.pl
  • service@lavera.shop
  • Wennigsen, DEU

lavera naturalne kosmetyki - made in Germany. Od prawie 40 lat realizujemy naszą misję wspierania ludzi w ich naturalnym pięknie - za pomocą produktów pielęgnacyjnych, które działają, poruszają i ins...

Wyświetl wszystkie profile