woodandplay.pl

Opinie łącznie (241) Opinie (172) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i bezproblemową dostawę. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna, co wywołuje pozytywne wrażenia u większości klientów. Opinie na temat jakości produktów są przeważnie pozytywne. Klienci doceniają także profesjonalne podejście firmy, rzetelność oraz doradztwo na wysokim poziomie. Pakowanie produktów jest oceniane przeważnie pozytywnie, a część klientów podkreśla łatwość montażu. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące uszkodzeń podczas transportu oraz uszkodzeń palet podczas dostawy. Pojedyncze głosy krytyki dotyczą jakości drewna czy montażu. Część klientów zgłasza trudności z montażem oraz brakujące elementy.

Opiniewoodandplay.pl

Szybka i sprawna dostawa. Stół skręciła z łatwością jedna osoba. Wygodnie się przy nim siedzi. Czas pokaże, czy jest odporny na warunki atmosferyczne. Dodatkowo zabezpieczyliśmy stół drewnochronem.
Płot sztachetowy drewniany sosnowy przyszedł dobrze zapakowany. Dostawa na plus. Dodatkowe elementy jak kotwy wbijane do gruntu czy słupki o długości prawie 2 metrów o przekroju 9x9 cm równe, wszystko wyszlifowane i zabezpieczone impregnatem. Trochę pracy i płotek gotowy. Nie mam zastrzeżeń - mogę tylko polecić :)
Plac zabaw spełnił moje oczekiwania. Jedyny minus to to że kotwy musiałem kupić u kierowcy gdyż podobno nie są w ofercie. Nie wiem, nie doczytałem, nie szukałem. Dałem 120 zł za 4 kotwy. Plac już jest użytkowany przez dzieci. Krystian
Do poprawy jakość drewna. Słupy i legary mają zwichrowania, skręcenia i pęknięcia. Wady widoczne po rozpakowaniu. Udało mi się zmontować wiatę, ale musiałem dokupić mocniejsze blachy montażowe i wkręty. Podobała mi się szybkość dostawy i możliwość śledzenia paczki. Plus dla firmy kurierskiej, za kontak i możliwość ustalenia terminu odbioru przesyłki.
Płotki znakomite, niestety, jeden górny szczebelek miał wyłom - jakby wypadł słój. Tylko poddaje do rozważenia może lepsze zabezpieczenie na czas transportu - mogło to się stać w transporcie. Dostawa błyskawiczna, dziękuję za ogólnie świetny produkt
Profesjonalne podejście do klienta miły kontakt ze sprzedającym czas realizacji w poniedziałek zamówienie w czwartek na miejscu żeby wszyscy tak działali.
Jakość obsługi i produktu, szybka wysyłka,serdecznie polecam.

podesty Premium-

Zamówiłam podesty Premium- bardzo solidne! Polecam szczerze. Już planuje kolejne ścieżki z tych podestów!
Bardzo dobrej jakości wiata garażowa. Deski proste, dobrze zaimpregnowane w porównaniu do wiat z supermarketów.

Produkt estetycznie zapakowany

Produkt estetycznie, dobrze spakowany. Natomiast paleta bardzo słaba, uległa uszkodzeniu i były trudności z umieszczeniem jej we właściwym miejscu.
Wszystko OK, tak jak powinno być.
Super polecam, zwłaszcza Pana który obsługuje telefonicznie zamówienie i służy pomocą!! Pierwsza klasa

Podest drewniany.

Szybka realizacja zamówienia. Podesty faktycznie wyglądają solidnie.
Szybka obsługa, dostawa perfekt. Polecam.
Montaż dla dwóch w miarę doświadczonych osób zajął 9h a nie godzinę jak na stronie. Elementy nie pasujące zbyt dobrze do siebie, problemy z dopasowaniem otworow, brak dodatkowych elementów do kotw (mimo dodatkowego zakupu na stronie). Plusy za dostępność od ręki i wysyłkę sprawna, kolor impregnatu ładny.
Cena dobra do produktu. Kontakt bardzo dobry chęć pomocy.
jestem zadowolony
fajna obsługa!