Klienci bardzo często chwalą szybkie i sprawne dostawy. Większość klientów jest zadowolona z komunikacji ze sprzedawcą. Produkty są oceniane jako solidne i wysokiej jakości. Klienci doceniają profesjonalne podejście i obsługę na wysokim poziomie. Opinie na temat pakowania są przeważnie pozytywne, a niektórzy klienci doceniają prostotę składania. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące uszkodzeń podczas transportu oraz zastrzeżenia dotyczące wad i uszkodzeń produktów. Pojedyncze komentarze wskazują na słabe pakowanie lub uszkodzone palety. Kilku klientów wspomina również o trudnościach z montażem i niepasujących elementach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewoodandplay.pl
Płot sztachetowy drewniany sosnowy przyszedł dobrze zapakowany. Dostawa na plus. Dodatkowe elementy jak kotwy wbijane do gruntu czy słupki o długości prawie 2 metrów o przekroju 9x9 cm równe, wszystko wyszlifowane i zabezpieczone impregnatem. Trochę pracy i płotek gotowy. Nie mam zastrzeżeń - mogę tylko polecić :)
Płotki znakomite, niestety, jeden górny szczebelek miał wyłom - jakby wypadł słój. Tylko poddaje do rozważenia może lepsze zabezpieczenie na czas transportu - mogło to się stać w transporcie. Dostawa błyskawiczna, dziękuję za ogólnie świetny produkt
Profesjonalne podejście do klienta miły kontakt ze sprzedającym czas realizacji w poniedziałek zamówienie w czwartek na miejscu żeby wszyscy tak działali.
Bardzo dobrej jakości wiata garażowa. Deski proste, dobrze zaimpregnowane w porównaniu do wiat z supermarketów.
Produkt estetycznie zapakowany
Produkt estetycznie, dobrze spakowany. Natomiast paleta bardzo słaba, uległa uszkodzeniu i były trudności z umieszczeniem jej we właściwym miejscu.
Super polecam, zwłaszcza Pana który obsługuje telefonicznie zamówienie i służy pomocą!! Pierwsza klasa
Montaż dla dwóch w miarę doświadczonych osób zajął 9h a nie godzinę jak na stronie. Elementy nie pasujące zbyt dobrze do siebie, problemy z dopasowaniem otworow, brak dodatkowych elementów do kotw (mimo dodatkowego zakupu na stronie). Plusy za dostępność od ręki i wysyłkę sprawna, kolor impregnatu ładny.
Dobrym rozwiązaniem jest opcja sprzedaży produktu zabezpieczonych pomalowanych z opcją wyboru podstawowych kolorów
Jestem zadowolony z zakupu i transportu , żadnych uwag.
Profesjonalizm w doradztwie.
Świetny kontakt i super szybka wysyłka. Wieża Tobi piękna i solidna!
Solidne meble ogrodowe.
Bardzo szybka wysyłka! Polecam
Towar dojechał.
Wszystko, ok.
Stół z ławkami super, ale nie dostaliśmy instrukcji obsługi.
Wszystko OK
Szybka realizacja zamówienia