Opinie łącznie (631) Opinie (460) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 11 lip 2024

prointool.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, miła i pomocna. Automatyczna rejestracja narzędzi do gwarancji jest bardzo doceniana przez klientów. Ceny oraz promocje są często chwalone jako konkurencyjne i atrakcyjne. Kontakt z firmą opisywany jest jako dobry, szybki i bezproblemowy. Klienci są zadowoleni z jakości otrzymywanych produktów i ich oryginalności.

OpinieProintool- Salon Techniczny Milwaukee

Pila lancuchowa aku M18 milwaukee

Witam,wszystko meilowo,szybki czas realizacji,towar zgodny z zamowieniem gwarancja ruszyla automatycznie...super...zadnych komplikacji...dziekuje i pozdrawiam
Super że sami wysyłają formularz o przedłużenie gwarancji . Od nich również się dowiedziałem o promocji na 3 aku . Polecam !!
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę. Wszystko zostało zrealizowane szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. Kontakt był bezproblemowy, a cała usługa wykonana na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam!
Widać pełen profesjonalizm urządzenie milwaukee odrazu rarejestrowane na stronie Milwaukee dzięki temu 3 lata gwarancji. Dziękuję i pozdrawiam.

Bardzo zadowolony

Podoba mi się ekspresowa wysyłka i szybka pomoc w razie problemów z produktem lub z zamówieniem. Ceny również są dość konkurencyjne dlatego wolę zakupy w Prointool niż w innych sklepach.
Wszystko zgodnie z opisem.Paczka dotarła na czas i wszystko tak jak było ustalone.

profesjonalna usługa

bardzo szybka wysyłka, rejestracja urządzenia od razu. rewelacja na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu

Profesjonaliści

Świetny kontakt, profesjonaliści w swojej branży. Polecam wszystkim zainteresowanym!!!
Dobry kontakt, szybka i bezproblemowa obsługa. Pełen profesjonalizm. Polecam!
Expresowa wysyłka produkt zgodny z opisem polecam

Wszystko dobrze

Wszystko dobrze. Szybka dostawa. Towar naprawdę bardzo wysokiej jakości
Obsługa jest wzorowa, zamówienie dotarło błyskawicznie. Miłym dodatkiem było to że zakrętarka została zarejestrowana do gwarancji tak że ja już nie musiałem poświęcać na to czasu. Polecam i na pewno jeszcze wrócę do zakupów w tym sklepie bo ceny również są atrakcyjne.

Bezproblemowo!

Profesjonalnie, szybko, dobra cena.
Automatyczne wpisanie do serwisu gwarancyjnego zakupionego urządzenia
otrzymałem dodatkowo ulotkę i telefon od przedstawiciela o promocjach
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka dostawa.

Polecam ten serwis/sklep internetowy

Szybka dostawa zakupionej części a sama część - Uchwyt do stopy 28 mm Hex (nr kat. 4932479223) jest super jakości w końcu to Milwaukee ;)
Podejście do klienta super. Wszystko sprawnie i przyjemnie. Byłem pierwszy raz ale na pewno nie ostatni. Polecam
Obsługa na najwyższym poziomie, wysyłka szybka i zgodna z zamówieniem. Jeszcze raz dziękuję
wszystko w jak najlepszym porządku

• +48533330441
  • prointool.pl
  • sklep@prointool.pl
  • Warszawa, POL

Prointool- Salon Techniczny Milwaukee

Jesteśmy firmą handlową działającą na rynku od 2011 roku. Specjalizujemy się w zaopatrzeniu firm usługowych we wszelkiego rodzaju narzędzia i urządzenia do produkcji i przemysłu. Prointool jest autory...