Klienci doceniają terminowość i sprawność dostaw, sprawną oraz zgodną z ustaleniami realizację zamówień, a także bardzo dobre zabezpieczenie i pakowanie przesyłek. Obsługa klienta wyróżnia się życzliwością, sprawnością i fachowym doradztwem, a kontakt z firmą jest zazwyczaj szybki i bezproblemowy. Pozytywne opinie otrzymują również jakość i estetyka parapetów oraz konkurencyjne i atrakcyjne ceny produktów. Sporadycznie pojawiają się skargi na opóźnienia, niekompletność przesyłek oraz brak odpowiedzi ze strony firmy. Pojedyncze negatywne doświadczenia dotyczą także obsługi klienta. Niektórzy klienci zwracają uwagę na różnice kolorystyczne, wykończenia lub uszkodzenia produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielapis-gold.pl
Polecam wszystko zgodnie z oczekiwaniami !
Wszystko jak w opisie.Szybko wysłane.
Świetny kontakt i wykonanie
Bardzo dziękujęmy. Polecam
Bardzo dziękujęmy! Miła obsługa, szybki kontakt i realizacja zamówienia przed terminem. Podobała mi się wystawa próbek w biurze koło Leszna. A jak przyjechali odebrać - fachowcy załadowali parapety do samochodu w najlepszy możliwy sposób.
I jeszcze ze względu na to, że przy zamówieniu dostaliśmy się również do rabatów - więc jesteśmy bardzo zadowoleni! Dziękujemy
Wszystko było w porządku
Bardzo ładnie wykończone parapety z kamienia naturalnego. Szybka realizacja. Podany wymiar się zgadza i są prościutkie.
Dobry kontakt i miła obsługa.
Wszystko super
Wszystko ok.
Jest ok
Super obsługa! Parapety dotarły w umówionym terminie, wymiary zgodnie z ustaleniami. Bardzo miły kontakt, dostawa też dopasowana do naszych preferencji.
Niczego nie da się zrobić lepiej.
Dostawa była terminowa, instrukcja dostawy była jasna i zgodnie z nią wszystko się odbyło. Kierowca sympatyczny i nie marudził przy dostawie.