Opinie łącznie (2414) Opinie (1090) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 lut 2023

planetamebla.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, trwałe, solidne i zgodne z opisem, a także wyróżniają się estetyką oraz pięknym wyglądem uchwytów. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, życzliwa i pomocna, z pozytywnym kontaktem telefonicznym. Dodatkowo, produkty są bardzo dobrze i starannie zapakowane, często z miłym dodatkiem w postaci krówki. Wśród opinii pojawiła się pojedyncza uwaga dotycząca zbyt dużej ilości plastiku używanego do pakowania produktów.

Opinieplanetamebla.pl

Super , miło i szybko

Witam wszystkich, kupiłem pierwszy raz i jestem zadowolony z obsługi. Pomyliłem się z wymiarem rzeczy która zamówiłem więc chciałem aby spakowano mi inny rozmiar. Napisałem wiadomość do firmy i doradzono mi żebym nie odbierał paczki i zrobił nowe zamówienie. Paczkę odebrałem ponieważ stwierdziłem że wykorzystam prowadnice do innych głębszych szuflad. Kupię kolejne już o dobrym wymiarze . Bardzo dziękuję za pomoc .
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pierwsza przesyłka niestety dotarła z porysowanymi uchwytami z powodu zbyt słabego zabezpieczenia, jednak firma stanęła na wysokości zadania. Reklamacja została załatwiona ekspresowo, z dużą życzliwością i pełnym profesjonalizmem. Otrzymałam nowy komplet, który był doskonale zapakowany i dotarł w idealnym stanie. Bardzo doceniam tak uczciwe i ludzkie podejście do klienta. Same uchwyty są piękne, świetnej jakości i prezentują się dokładnie tak, jak oczekiwałam. Zdecydowanie polecam!
Świetny kontakt ze sprzedawcą i kompetentna pomoc przy zakupie. Towar dostarczony bardzo szybko i zapakowany jak cenne szkło, zadziwiająco starannie (kupiłam metalowe uchwyty meblowe). Także błyskawiczny zwrot pieniędzy wpłaconych do pierwszego zamówienia,kiedy zmieniałam towar na inny. Generalnie bardzo polecam sklep i sama będę z niego korzystać.
Podobało mi się szybkie dostarczenie towaru, dostępność, miłe podziękowanie z niespodzianką w przesyłce. Nie pozwala jednak dać wszystkich gwiazdek fakt dużej ilości plasitku w opakowaniu przesyłki. Produkty metalowe mogą być opakowywane bez użycia plastiku.
Przepiękne uchwyty, prezentują się niesamowicie. Każdy zwraca na nie uwagę. Ze względu na prosty projekt szafy narożnej, chciałam ją przyozdobić uchwytami i efekt przerósł moje oczekiwania. Top!!
Polecam zakupy w PLANETA MEBLA, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka i gratis miła niespodzianka.
Serdecznie polecam super jakość produktów. Czytelne opisy pozwoliły mi wybrać odpowiednie elementy.
Towar dobrze zapakowany, bardzo ładny bez żadnej skazy. Plus za szybką wysyłkę i krówki dla osłodzenia.
Dostawa szybka, wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. Wysyłka bardzo dobrze zabezpieczona
Profesjonalna i miła obsługa, bardzo dobry kontakt , szybka realizacja i wysyłka. Wszystko na wysokim poziomie . Polecam serdecznie i pozdrawiam .
Polecam. Kolejne zamówienie bez problemowe. Wszystko zgodne z ofertą.

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Piękne uchwyty w kolorze mosiądzu, które pasują mi i do lamp i do nowobudowanej kuchni przez stolarza. Uchwyty są piękne, bardzo dobrej jakości, solidne. Jestem zauroczona paczuszką, jaką od Państwa otrzymałam, wnętrzem- w którym każdy uchwyt był oddzielnie spakowany i tą krówką- cukierkiem :) Śliczna- niczym prezent w nagrodę. Bardzo bardzo dziękuję Państwu za szybką dostawę i piękne uchwyty. Pozdrawiam serdecznie
Bardzo szybka dostawa, wysokiej jakości produkty. Polecam!
Wszystko sprawnie zalatwione, zamowienie zgodne z opisem. Polecam

Dobra jakość

Uchwyty i wieszaki bardzo ładne i dobrej jakości.
Ekspresowa dostawa. Uchwyty piękniejsze niż na zdjęciach. Idealnie dopełniły aranżację kuchni.
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z oczekiwaniami
Jesteśmy zadowoleni. Uchwyt jest porządnie wykonany i ładny
Uchwyty bardzo dobrej jakosci, szybka dostawa polecam.
Uchwyty solidne, spełniają moje oczekiwania. Polecam.

planetamebla.pl

Szukasz idealnych uchwytów meblowych, które podkreślą charakter Twoich wnętrz? Odkryj naszą szeroką gamę stylowych i funkcjonalnych uchwytów, które dodadzą elegancji i wyrafinowania każdemu meblowi. ...