Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Jakość produktów jest najczęściej oceniana bardzo wysoko. Klienci bardzo doceniają solidne i bezpieczne zabezpieczenie przesyłek na czas transportu. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Większość klientów podkreśla, że zamówienia są realizowane zgodnie z ich oczekiwaniami i opisem. Dodatkowo klienci chwalą możliwość indywidualnych ustaleń, wyboru wymiarów i bezproblemową korektę zamówień. Sporadycznie pojawiają się drobne zastrzeżenia dotyczące jakości produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieblachara.com.pl
Obsługa super, zadzwoniłam próżno w piątek, na poniedziałek przed południem potrzebowałam docięte na wymiar blachy, nie było problemu, szybko, miło i profesjonalnie idealne wykonanie. Szczerze polecam, mało teraz takich firm.
Szybka realizacja zamówienia i b.dobre zapakowanie więc blachy przyszły proste!!!
Wszystko ok. Wszystko się zgadzało. Polecam.
Zachecam wszystkich do korzystania z usług firmy Blachara. Kompetentni
i znający się na swojej robocie ludzie. Pomogli, doradzili.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Polecam.
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Polecam.
Dobry wybór przesyłka dotarła bez uszkodzenia.
Wykonane zgodnie z zamówieniem, przesyłka dobrze zabezpieczona.
Miła i profesjonalna obsługa zamówienia
Super, jakość, obsługa, polecam.
Czas realizacji
Niestety dostaliśmy parę sztuk 2cm zamiast 3 cm . Reszta jak najlepszej jakości materiał i szybka dostawa . Mogę polecić ja najbardziej
Ekspresowa dostawa. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam wszystkim.