Klienci bardzo często podkreślają szybkie, terminowe i wygodne dostawy, co wywołuje pozytywne wrażenie. Opinie o jakości produktów są przeważnie pozytywne. Większość klientów jest zadowolona z zgodności produktów z opisem i zamówieniem. Ceny są często chwalone przez klientów jako bardzo atrakcyjne i przystępne. Klienci doceniają profesjonalizm, rzetelność i sprawność obsługi klienta, wskazując też na szybkie reakcje na reklamacje. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące trwałości lub wykonania produktów. Sporadycznie pojawiają się również pomyłki w realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieroboczebhp.pl
Co szczególnie Ci się podobało?
W zamówieniu pierwsza koszulka była rozmiaru M - Otrzymałem rozmiar XL druga, koszulka była koloru ciemno szarego - Otrzymałem kolor stalowy , trzecia koszulka była koloru zielonego - Otrzymałem kolor myśliwski , Reszta produktów w zamówieniu zgadza się .
Obuwie zgodne z moim zamówieniem i oczekiwaniem. Dostawa wygodna i szybka.
Chciałabym tylko zapytać , buty powędrowały do Irlandii i służą w pracy na lotnisku. Wiadomo Irlandia nieustanne deszcze , ostatnia ulewa nieco odbarwiła noski , czy istnieje jakaś pasta lub mazidło , którym bym mogła zatuszować tę zmianę . Buty są jasne ( odcień pomarańczy ). Jeśli jest taka możliwość to byłabym wdzięczna za pomoc , bo buty wygodne i bezpieczne.
Jest dobrze. Drobne mankamenty, nieistotne
1. Pomyłka w wysyłce: przyszła koszula z krótkimi rękawami zamiast długich. Po zareklamowaniu szybka, uprzejma i rzeczowa interwencja sklepu.
2. Ledwo dotknąłem koszuli odpadł guzik od mankietu (jakby w ogóle nie był przyszyty) - wnuczka przyszyje, będzie miała ćwiczenie w zajęciach praktycznych.
Trochę śledzenie przesyłki słabo mi działało🤔 choć sam nie wiem czy to wina telefonu czy sieci ,może🤔
Poza tym wszystko sprawnie i profesjonalnie i na czas👍👍👍
Terminowa wysyłka, odpowiednio zapakowany towar bardzo dobrej jakości w bardzo dobrej cenie, napewno jeszcze nieraz zakupie coś z tej strony. Pozdrawiam
wszystko ok z zwrotem części zamówienia nie było problemów
Dostawa terminowa, towar zgodny z zmówieniem. Poleciłabym innym
wszystko na wysokim poziomie super sprzedawca
Szybka wysyłka. Polecam
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam!
Szybka dostawa, wszystko bez zarzutu, towar zgodny z zamówieniem.
Bardzo przystępne ceny i fajny przewiewny materiał.
Szybkość przesyłki,dobra cena,jakość
wszystko super :) polecam! rozmiary dobre, jakość fajna!
Produkt zgodny z opisem i terminową dostawa
świetny produkt zgodny z opisem
Co do samych zakupów i dostawy nie mam żadnych zastrzeżeń, świetna cena rękawic, dlatego dałem 5 gwiazdek, natomiast kupione u was wiosną buty brukarskie okazały się niewypałem. Były mało wygodne a w połowie lata rozdarły się przy podeszwie i przestały się nadawać do użytku.
Piotr Gregorczyk
Porządne i wygodne