Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień i sprawność dostawy. Opinie dotyczące jakości produktów są przeważnie pozytywne. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość oraz szybką reakcję obsługi na zgłaszane problemy. Zdecydowana większość klientów potwierdza zgodność towaru z opisem i zamówieniem. Klienci chwalą atrakcyjne i przystępne ceny oferowanych produktów. Pojawiają się pojedyncze negatywne uwagi o awariach lub trwałości produktów. Sporadycznie pojawiają się pomyłki w zamówieniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieroboczebhp.pl
Co szczególnie Ci się podobało?
W zamówieniu pierwsza koszulka była rozmiaru M - Otrzymałem rozmiar XL druga, koszulka była koloru ciemno szarego - Otrzymałem kolor stalowy , trzecia koszulka była koloru zielonego - Otrzymałem kolor myśliwski , Reszta produktów w zamówieniu zgadza się .
Obuwie zgodne z moim zamówieniem i oczekiwaniem. Dostawa wygodna i szybka.
Chciałabym tylko zapytać , buty powędrowały do Irlandii i służą w pracy na lotnisku. Wiadomo Irlandia nieustanne deszcze , ostatnia ulewa nieco odbarwiła noski , czy istnieje jakaś pasta lub mazidło , którym bym mogła zatuszować tę zmianę . Buty są jasne ( odcień pomarańczy ). Jeśli jest taka możliwość to byłabym wdzięczna za pomoc , bo buty wygodne i bezpieczne.
Miła obsługa, szybki kontakt i informacja o braku towaru.
Oraz propozycja rozwiązania problemu. Zdecydowanie polecam.
Jest dobrze. Drobne mankamenty, nieistotne
1. Pomyłka w wysyłce: przyszła koszula z krótkimi rękawami zamiast długich. Po zareklamowaniu szybka, uprzejma i rzeczowa interwencja sklepu.
2. Ledwo dotknąłem koszuli odpadł guzik od mankietu (jakby w ogóle nie był przyszyty) - wnuczka przyszyje, będzie miała ćwiczenie w zajęciach praktycznych.
jest ok. Może więcej informacji na temat produktów. Kupuje się tylko zdjęcie. Więcej informacji pomaga podjąć decyzje o zakupie.
Super koszulki w super cenie. Wszystkim pasowały :)
Polecam wszystkim. Towar zgodny z opisem i zdjęciami, bardzo dobry gatunkowo. Szybka wysyłka.
Trochę śledzenie przesyłki słabo mi działało🤔 choć sam nie wiem czy to wina telefonu czy sieci ,może🤔
Poza tym wszystko sprawnie i profesjonalnie i na czas👍👍👍
Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia
Zamówienie przyszło szybko i sprawnie , chociaż 1 para rękawiczek miała przedarcie
Szybko i bezproblemowo. Polecza
Wszystko ok. Polecam
Szybka wysyłka!
Szybka wysyłka i solidnie zapakowana. Polecam!
świetne produkty
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam.
Kiedy koszula zamówiena czerwona- to muszę być czerwona
Wszystko dobrze nic nie poprawiajcie. Pozdrawiam.
wszystko ok.