samolocik.com

Opinie łącznie (1222) Opinie (818) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówień. Recenzje często podkreślają wysoką jakość, szczegółowość i estetykę produktów. Wielu klientów docenia staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Klienci pozytywnie wyrażają się także o profesjonalnej i sprawnej obsłudze oraz komunikacji ze sklepem. Część klientów odnosi się do cen jako atrakcyjnych. Sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne dotyczące jakości produktów oraz opakowania. Zdarzają się też pojedyncze głosy o wygórowanych kosztach.

Opiniesamolocik.com

Bardzo polecam ten sklep! Model samolotu dotarł szybko, był świetnie zapakowany i zgodny z opisem. Jakość wykonania modelu jest bardzo dobra, a cały proces zamówienia przebiegł bez żadnych problemów. Na pewno jeszcze tu wrócę po kolejne modele. Dziękuję!

Sugestie do pakowania

Kalendarz dotarł w dobrze zabezpieczonej, sztywnej kartonowej kopercie – to na plus. Proszę jednak zwrócić uwagę na sposób pakowania przy zamówieniach łączonych. W moim przypadku koperta z kalendarzem nie była zaklejona i została włożona luzem do foliowej koperty kurierskiej. Podczas wyjmowania kalendarza klapka koperty przykleiła się do okładki (bardzo mocny klej) i o mało nie doszło do uszkodzenia. Na szczęście była to tylna strona, ale i tak zostały drobne zagniecenia. Warto dopracować ten element, żeby uniknąć podobnych sytuacji. Poza tym realizacja sprawna zgodna z zamówieniem.
Brelok jest świetny! Wygląda super przy kluczach, jakość wykonania jest na najwyższym poziomie, a napis od razu rzuca się w oczy. Polecam każdemu miłośnikowi lotnictwa! ✈️🔥
Dostawa i obsługa super -10/10. Natomiast do Daronow albo mamy ostatnio pecha albo ich jakość gwałtownie spada. Kilka ostatnich modeli, każdy z dość wyraźnymi wadami, krzywo zmontowany, krzywo nałożony tampodruk z oknami, teraz nie domalowane gondole silników. Wcześniej nam się takie kwiatki nie zdarzały.
Solidny i piękny samolocik. choć tylne stery pionowe łatwo odpadają, więc klej super glue załatwił sprawę. Wnuczek nie tylko podziwiać ale i latać. Polecam
bardzo ładny model, duzo detali oraz bardzo dobre jakosciowo skrzydła samolotu

Genialnie szybką dostawa, a produkt - tak jak prosiłem - dodatkowo zabezpieczony!

Zachęcam każdego do zakupu z tej strony. Wszystko doszło niesamowicie szybko, a zostało zabezpieczone tak, że nawet kartonik się nie wgniótł. I do tego dosyć niskie ceny w porównaniu do konkurencji, i powyżej danego progu, tak jak to było u mnie, darmowa dostawa! Polecam serdecznie tę stronę każdemu!
Ze wszystkich dotąd kupowanych modeli u Was jestem bardzo zadowolony 💪🤗✈️
Polecam sklep samolocik. Transakcja bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia.
Jakość samolotów, chłopaki zachwyceni
Polecam , jakość i szybka wysyłka. Pięknie zapakowane
Wszystko super! Wybór. Szybka dostawa.

Polecam 👌

Bardzo dobre wykonanie