lovrin.pl

Opinie łącznie (601) Opinie (181) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie i sprawne dostarczenie zamówień. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość biżuterii i opakowań. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, zwłaszcza w sytuacjach problemowych. Wygląd biżuterii określany jest jako piękny, delikatny i zgodny z opisem, co często wpływa na satysfakcję z zakupu. Estetyczne i solidne pakowanie zamówień jest często chwalone i wpływa na pozytywne wrażenie z zakupów. Pozytywne opinie dotyczą także łatwej i szybkiej komunikacji z obsługą, zwłaszcza w sytuacjach wymagających wyjaśnień. Choć opinie są w większości pozytywne, zdarzają się sporadyczne problemy z opóźnieniami w dostawie. Nieliczni klienci zgłaszają również zastrzeżenia co do drobnych detali biżuterii lub jej ceny.

Opinielovrin.pl

U S
Urszula S.
Słupsk
Zamówiony wzór pierścionka -różańca spełnia oczekiwania, osoba obdarowana jest zachwycona. Dołożono wielu starań aby przesyłka dotarła na czas, ponadto miły kontakt telefoniczny i informacje dotyczące czasu realizacji zamówienia. Polecam!!!

Jestem MEGA ZADOWOLONA z zakupu. PEŁEN PROFESJONALIZM! POLECAM

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. POLECAM WSZYSTKIM tutaj zakupy. Cudowna bizuteria, szybka,super zapakowana przesylka. PROFESJONALIZM NA NAJWYZSZYM POZIOMIE. Ja napewno tu wrócę.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy serdecznie za tak wyjątkową opinię. To dla nas ogromna radość, że biżuteria, jakość obsługi oraz sposób pakowania spełniły Pani oczekiwania. Cieszymy się, że zakupy u nas były pozytywnym doświadczeniem i będzie nam miło ponownie Panią gościć Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin
Rzetelna firma,szybka obsługa. Mój zamówiony srebrny pierścionek naprawdę pięknie zrobiony. Byłam bardzo zadowolona z mojego zakupu. Polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię. Cieszy nas, że docenił Pan rzetelność naszej obsługi oraz jakość wykonanego srebrnego pierścionka. To dla nas ogromna satysfakcja, że zakup spełnił Pana oczekiwania. Dziękujemy za polecenie. Miłego dnia Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin
Bardzo ładne wyroby, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam Lovrin wszystkim zainteresowanym srebrną biżuterią ❤️

Naprawdę polecam

Przewszedewszystkim bardzo dobry kontakt. Przedzwoniono gdy pojawiły się problemy, pani z drugiej strony miała już kilka propozycji rozwiązania problemu, szybko i sprawnie. A łańcuszek bardzo ładny i solidnie wykonany.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Bardzo dziękujemy za tak wyjątkową opinię. Cieszy nas, że kontakt z naszym zespołem oraz sposób rozwiązania sytuacji spełniły oczekiwania — zawsze staramy się działać szybko, rzeczowo i z pełnym zaangażowaniem. To ogromna satysfakcja słyszeć, że łańcuszek również okazał się ładny i solidnie wykonany. Dziękujemy za zaufanie . Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin
Biżuteria godna polecenia I super możliwość kupna w ratach polecam 👌
Jestem bardzo zadowolona z zakupu branzoletki.Szybka dostawa.
Szybka realizacja. Produkt zgodby z opisem. Polecan
Szybkość dostawy, ładne opakowanie i atrakcyjny towar

Naszyjnik z kotkiem srebro

Naszyjnik piękny delikatny oraz łańcuszek 💙
Szybka dostawa. Niestety nie odebrałam produktu bo nie mogłam, ale napewno do was wrócę.
Produkt zgodny z zamówieniem, osoba obdarowana prezentem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię. Cieszy nas, że naszyjnik spełnił oczekiwania, a obdarowana osoba była zadowolona z prezentu. To dla nas największa satysfakcja. Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin
Podoba mi się wszystko
Łańcuszek wbrew zapewnieniom ma znikomą grubość 0,5 mm i jest krótszy niż na zdjęciu. Trzeci raz raczej nie wrócę do tego sklepu. Dostarczenie przesyłki wzorowe, doszła natychmiast pięknie zapakowana, tym większa szkoda, że zawartość tak bardzo odbiegała od obiecanej.
Bransoletka piękna, szybka wysyłka. Polecam
B K
BEATA k.
Sam produkt ładny, ale dla mnie za duży, mimo możliwości regulacji. Za to obsługa i kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie. Miałam problem z dostawą, wówczas przemiła Pani sama zadała sobie dużo trudu, by znaleźć przyczynę i skontaktować się z dostawcą. Za zwłokę jeszcze otrzymałam kupon rabatowy. Ogromnie za to dziękuję i na pewno jeszcze coś dla siebie znajdę.

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że mimo problemów z dostawą mogliśmy szybko pomóc i że obsługa spełniła Pani oczekiwania. Bardzo nam miło, że doceniła Pani nasze starania i kupon rabatowy. Mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach znajdzie Pani coś idealnego dla siebie Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin
Polecam, super jakość dostawa bardzo szybka
Kolczyki są piękne, lekkie o bardzo wygodne w noszeniu. Dostawa była bardzo szybka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu lovrin.pl

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Cieszy nas, że zakup przebiegł pomyślnie. Cieszymy się, że produkt i dostawa spełniły oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie Zespół Lovrin