Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieN-HYPE - Sneakersy i Streetwear Limitowane i Autentyczne
Szybka jasna informacja, profesjonalna obsługa, oryginalny produkt.
Gorąco polecam!
Odpowiedź ze sklepu N-HYPE - Sneakersy i Streetwear Limitowane i Autentyczne
Dzień dobry Pani Moniko! Dziękujemy za 5 gwiazdek.
Syn ewidentnie trzyma rękę na pulsie obecnych trendów – świetny wybór! Skoro wracacie po drugą taką samą parę, to dla nas najlepsza rekomendacja i dowód, że buty robią robotę.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie – online lub do naszego sklepu stacjonarnego na Wilczą 19 w Warszawie!
Bardzo miła obsługa i świetnie można się z nią dogadać
Towar otrzymany zgodnie z opisem
Cześć Marto!
Dzięki za 5 gwiazdek i konkretny feedback. Zgodność z opisem to u nas fundament, więc cieszymy się, że wszystko się zgadza i towar spełnił oczekiwania.
Niech dobrze służy! Zapraszamy ponownie online lub stacjonarnie na Wilczą 19 w Warszawie.
Cześć Dawid!
Wielkie dzięki za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że wszystko gra i zakupy u nas to czysta formalność.
Cześć Michał!
Zbijamy piątkę za 5 gwiazdek! Wielkie dzięki za wsparcie i najwyższą ocenę.
Cześć Adamie!
Dzięki za 5 gwiazdek! Bardzo to doceniamy. Cieszymy się, że jesteś zadowolony.
Wpadaj po kolejne dropy i nowości online lub zbij z nami piątkę stacjonarnie na Wilczej 19 w Warszawie.
Dzień dobry Pani Beato!
Dzięki za 5 gwiazdek! Krótko i na temat – doceniamy. Cieszymy się, że zakupy w N-Hype przebiegły wzorowo.
Zapraszamy po więcej nowości online lub stacjonarnie na Wilczą 19 w Warszawie!
Odpowiedź ze sklepu N-HYPE - Sneakersy i Streetwear Limitowane i Autentyczne
Panie Zbigniewie, najmocniej przepraszamy za Pański brak satysfakcji z zakupu. Produkt, który Pan u nas zakupił okazał się brakiem magazynowym. Jeżeli możemy jakoś zrekompensować Pańskie odczucia, prosilibyśmy o kontakt.