Opinie łącznie (27) Opinie (8) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Mierny

Opiniewww.pluszanki.pl

Pluszaki bardzo ładne, zamawiałam już nie pierwszy raz, ale tym razem coś nie pykło i czas oczekiwania w dniu dzisiejszym to 13 dni roboczych i brak informacji odnośnie realizacji.

Zdecydowanie nie polecam

Zamówienie oceniam negatywnie. Zamówienie zostało złożone prawie 1,5 miesiąca temu. Mimo informacji na stronie o terminie realizacji 7 dni, do dziś nie możemy się doprosić ani realizacji ani żadnych informacji. Pluszaka nie otrzymaliśmy, po upomnieniu status zmienił się na produkt wysłany, ale nie podano numeru przesyłki. Od czasu o prośbę o uzupełnienie numeru przesyłki zupełna cisza, co sugeruje że jednak zamówienie nie zostało wysłane. Brak kontaktu, brak realizacji zamówienia. Wystosowaliśmy już dwukrotnie prośbę o zwrot pieniędzy z uwagi na brak realizacji, jednak również do dziś żadnej odpowiedzi nie uzyskaliśmy.
Towar otrzymałam po 3 tygodniach
Długie oczekiwanie na paczkę,
Zamówienie nr 5151 z dnia 16.09. 2025. Do dnia 30.09. 2025 nie otrzymałam przesyłki z zamówieniem ani żadnych informacji o wysyłce. Wskazany numer telefonu nie odpowiada.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.