Opinie łącznie (825) Opinie (585) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 sie 2022

magtoys.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo doceniają ekspresową wysyłkę i szybkie realizowanie zamówień. Pozytywne opinie dotyczą również starannego pakowania, bezpieczeństwa przesyłek oraz dbałości o detale przy przygotowaniu paczek. Produkty, zwłaszcza klocki, są określane jako wytrzymałe, trwałe i atrakcyjne dla dzieci w różnym wieku. Dodatkowo, klienci są mile zaskoczeni drobnymi gratisami i upominkami dołączanymi do zamówień, a także cenią sobie ręcznie pisane liściki i indywidualne podejście do każdego zamówienia. Profesjonalna i przyjazna obsługa, szybkie odpowiedzi oraz zaangażowanie pracowników sklepu budują zaufanie i lojalność klientów.

Opiniemagtoys.pl

Serdecznie polecam 🫰🏻

Przecudowna karteczka w środku pisaną OD RĘKI 🥹 Dziękujemy bardzo, pani Magdo 🫶🏻 Po raz pierwszy dostałam gratis od sklepu internetowego, jestem wielce zaskoczona! Ekspresowa wysyłka, świetnie zabezpieczony produkt. Paczka oklejona taśmą z nazwą firmy co też bardzo fajne, pewnie mało istotne dla większości ale dla mnie takie małe szczegóły są ważne.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Magtoys. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Produkty wysokiej jakości, doskonale zabezpieczone w transporcie, a sama wysyłka ekspresowa. Przemiłym dodatkiem były odręczne życzenia oraz upominek (gumka do zmazywania). Na pewno wrócę na zakupy klocków magnetycznych, bo w sklepie Magtoys mają konkurencyjne ceny, a dzieci bardzo pokochały zabawę nimi i z pewnością jeszcze dokupimy kolejne zestawy.
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Przesyłka dotarła błyskawicznie, a mały gratis w paczce sprawił nam ogromną radość. Klocki są rewelacyjnej jakości – idealnie sprawdzają się do rozbudowywania naszej dotychczasowej kolekcji. Dziecko i rodzice są zachwyceni :D

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękuję za komentarz i za gwiazdeczki! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej i zależy nam, aby każdy kto otrzyma czy duży czy mały kartonik z klockami był zadowolony z zakupu!:) Klocki są na prawdę super i będą służył długie lata do zabawy, nasze już zbieramy od 5 lat i nadal są ulubioną zabawką! Udanej zabawy!

Klocki connetix zestaw pastelowy

Klocki kupione na prezent, my również mamy w domu klocki z tej serii. Są niezawodne i nie ma co kupować tutaj tańszych zamienników. Mieliśmy już kiedyś z innych firm i klocki niebezpiecznie pękały, te polecam każdemu całym sercem! Piękne trwałe, bawią 2 latka jak i 9 latka! ♡ Jest to zabawka na lata, równie potrzebna w każdym domu jak i klocki lego!

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię o naszych klockach! Zgadzamy się, iż kupione klocki magnetyczne są trwałe, bezpieczne i zapewniają radość dzieciom w różnym wieku. Cieszymy się, że nasze klocki świetnie spełniają swoją rolę w Waszym domu i są prawdziwą zabawką na lata, dokładnie tak jak klocki Lego:) A do tego klocki Lego i klocki magnetyczne można ze sobą połączyć i to już daje nieskończone możliwości kreatywnej zabawy! Udanej zabawy!
Świetny sklep, bezproblemowe składanie zamówień, regularne aktualizacje, ekspresowa wysyłka. Klocki czekają na przetestowanie ale prezentują się pięknie!

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej i cały czas staramy się ulepszać stronę aby działała jak najlepiej no i oczywiście być na bieżąco ze wszystkimi magnetycznymi nowościami:) Udanej zabawy po otwarciu klocków!

Bardzo polecam!

Bardzo szybka dostawa, miły gratis w prezencie, odręcznie napisana karteczka z podziękowaniami (to naprawdę bardzo miłe :) ), a do tego przesyłka dobrze zabezpieczona i starannie zapakowana. Polecam z całego serca, synek będzie miał świetny prezent na Dzień Dziecka :)

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasza paczka dotarła szybko i w idealnym stanie, a także że drobne niespodzianki sprawiły Wam radość. Zawsze się staramy spakować jak najlepiej i aby przy otwarciu kartonika pojawił się uśmiech na twarzy:) Życzymy wspaniałej zabawy w Dzień Dziecka i oczywiście też po, bo klocki to wspaniały prezent na wiele lat!!
Szybka i sprawna dostawa. Super kontakt ze sklepem, który zawsze służy dobrą radą przy wyborze zestawu. Zestaw podróżny magna tiles w puszce to strzał w dziesiątkę do auta czy restauracji. Szkoda jedynie, że magnesy nie są tak mocne jak w większych klockach.

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękujemy za gwiazdeczki i za opinię:) Cieszymy się, że zestaw podróżny sprawdza się doskonale podczas Waszych wyjazdów i wizyt w restauracjach! Zgadzam się, że szkoda, że nie są aż tak mocne jak przy klasycznych klockach ale może już niedługo podczas letnich nowości producenci nas zaskoczą i magnesy będą mocniejsze również w tych wersjach podróżnych! My te zestawy też używamy podczas wyjazdów i są super:) Udanej zabawy!

Bardzo polecam

Klocki świetne, bardzo porządne :) Sklep godny polecenia, szybka wysyłka i wszystko na najwyższym poziomie :) dziękujemy za gratis!

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękuję za komentarz i za gwiazdeczki! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej i zależy nam, aby każdy kto otrzyma czy czy duży mały kartonik z klockami był zadowolony z zakupy!:) Udanej zabawy!
Wszystko polecam, przesylka dotarla szybciutko, dziekujemy i na pewno jeszcze bedziemy rozwijac kolekcje

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękuję za komentarz i za gwiazdeczki! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej:) Udanej zabawy!

Sklep TOP!

Szybka realizacja, towar super zapakowany, bardzo polecam!
Ulubiony sklep z klockami magnetycznymi 🤩 zawsze wszystko szybciutko przychodzi, w środku mały gratis. A same klocki c u d o

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo, bardzo dziękuję za tak cudną opinię! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej, a mały gratis jest takim od nas podziękowaniem za zakupy. A klocki to cudo, zgadzam się w 100%! Udanej zabawy!
Błyskawiczna przesyłka, wszystko w porządku. Dziękuję i polecam!

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękuję za ocenę i opinię:) Zawsze staramy się wysłać zamówienie jak najszybciej! Udanej zabawy!
Szybko, sprawnie i fajnie spakowane zamówienie razem z prezentami 😍

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękujemy za opinię, zawsze staramy się spakować naj najlepiej, wysłać jak najszybciej możemy i dać mi mini gratis do zamówienia:) Udanej zabawy!
wszystko super! fajnie byłoby gdyby promocje były częściej :)

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękuję za komentarz i za gwiazdeczki! Promocje często są, więc warto zaglądać na stronę:) Udanej zabawy!
Bardzo szybka realizacja zamówienia

Fantastyczna obsługa

Szybko, profesjonalnie i wyjątkowo miło. Gorąco polecam.

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękuję za tak miły komentarz i za gwiazdeczki! O klockach magnetycznych mogę opowiadać godzinami:) Zawsze zapraszam! Udanej zabawy!
Serdecznie każdemu polecam, szybka wysyłka. Bardzo miła karteczka w środku 😊 W czasie świąt Wielkanocnych czeka nas wiele zabawy mam nadzieję że to początek dobrej historii z klockami magnetycznymi i jeszcze tu po nie wrócę 🫶🏻

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej i osobiście podziękować za zakup karteczką i mini gratisem:) Mam nadzieję, że zabawa klockami trwa najlepsze, bo jest to jedna z lepszych zabawek jakie można kupić i dziecko się nią cieszy latami!

Polecamy

Ekspresowa, bezproblemowa wysyłka. Produkt rewelacja :)

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Dziękujemy za opinię i za gwiazdeczki! Zawsze się staramy się aby klocki dotarły jak najszybciej, a same klocki są rewelacyjnie, zgadzam się w 100%! Udanej zabawy!

Wszystko jak trzeba, ekspresowa wysyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Szybka wysyłka, darmowa wysyłka od 99 zł, dobre ceny !

Odpowiedź ze sklepu magtoys.pl

Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Zawsze staramy się wysłać jak najszybciej i mieć możliwie jak najlepsze ceny na klocki:: Udanej zabawy!

• magtoys.pl
  • sklep@magtoys.pl
  • Poznań, POL

magtoys.pl

Magtoys to oficjalny sklep z oryginalnymi klockami magnetycznymi marek Connetix, Magna-Tiles, Cleverclixx i Learn & Grow Toys. To miejsce powstało z bardzo prostej potrzeby - jako mama chciałam znaleź...