Klienci doceniają wysoką jakość produktów, zarówno pod względem materiałów, jak i wykonania. W opiniach często pojawiają się pochwały dotyczące estetyki, pięknego wyglądu produktów oraz ich zgodności z opisem i zdjęciami. Profesjonalizm, zaangażowanie i życzliwość obsługi, a także pomoc w wyborze produktów są szczególnie doceniane. Klienci bardzo pozytywnie oceniają także szybki i łatwy kontakt z firmą, otwartość na pytania, udzielane wsparcie, błyskawiczną realizację zamówień i dostawę oraz staranne pakowanie zapewniające bezpieczeństwo podczas transportu. W kilku przypadkach pojawiają się drobne zastrzeżenia dotyczące jakości produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieswiat-obrazow.pl
Fototapeta
Dzisiaj naklejam fototapetę i niestety jestem trochę rozczarowana...
Myślałam ze to bedzie efekt fotografii a to jest jak kreskówka taka wersja rysunkowa. Szkoda, ze w opisie w Państwa ofercie nie ma tego zaznaczego.
Realizacja zamówienia szybka, materiał , z ktorego wykonano fototapeta jest ok.
Tapeta bardzo ładna. Jakość materiału jak rownież druku bardzo dobra.
Jedyny minus za to, że obiecano mi dostarczyc klej wraz z tapetą. Niestety nie dotrzymano obietnicy. Nie chcąc być małostkowy. Ogónie jestem bardzo zadowolony. 5 gwiazdek.
B.
Pełen profesjonalizm
Jestem zachwycona fototapetą o nazwie ,,łąka w bieli,,
Przesyłam Wam zdjęcie.
Obsługa firmy ( Pan Rafał) wykazał się pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem.
Pomógł wybrać materiał i doradził w wielu kwestiach związanych z montażem.
Z serca polecam
Otrzymana fototapeta bardzo nam się podoba z uwagi na widoki jakie przedstawia oraz jakość wykonania.
Pozdrawiamy
Witam:) Dziękuję za dostarczenie mi do domu następnego pięknego parawanu do pokoju:) Jest super ładny:) Polecam wszystkim Wasze parawany:) Są piękne i praktyczne👍😃🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷
Pozdrawiam serdecznie:)
Świetny kontakt,szybka realizacja zamówienia,piękny obraz.Polecam serdecznie
Piękny!!!
Obraz na płótnie prezentuje się bardzo ładnie – kolory są żywe, a jakość wydruku naprawdę świetna. Całość wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Dobrze zapakowany, dotarł bez żadnych uszkodzeń. Zdecydowanie polecam!
Obraz piękny,szybka wysyłka. Polecam
Obraz piękny, jakbym był na szczycie Śnieżnych Kotłów. Miła obsługa, szybko i sprawnie.
Wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas.
Szybką realizacja o super jakość.
Obrazy spełniły moje oczekiwania.
Szybki kontakt i szybka reakcja,
Tapeta przepiękna, dziękuję za wsparcie w wyborze rodzaju tapety. Nie było najmniejszego problemu z położeniem.
Kolory
Serdecznie polecam firma godna polecenia szybko sprawnie towar bardzo dobrze wykonany i swietnej jakosci 5☆
Bardzo dobry kontakt. Nawet w sytuacji gdy pojawią się jakieś problemy, firma reaguje szybko i pozytywnie proponoujac alternatywne rozwiązanie..
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.