Opinie nt. sklepu zawekowani.pl
Pyszne jedzenie ;) flaczki pyszne, te meksykańskie danie zjadłam z tortillą, przepyszne ;) jeszcze będę jutro testowała 2 dania z Carry ;) narazie polecam ;)
Zamówiłem na próbę cztery słoiki i po dwóch mogę stwierdzić że jestem bardzo miło zaskoczony. Polecam 🤗
Działać
Rozwijać się trzymając jakość produktów,
Kłaść mnie dużo w słoiczki oraz udzielać rabatów
Polecam! Jedzenie bardzo dobre. Przesyłka dotarła szybko, zapakowane tak aby nic się nie zniszczyło.
Super szybka dostawa
Ekspresowa dostawa. Weków jeszcze nie jadam, zawiozłam rodzicom i czekam na ich opinię ;)
Bardzo dobrej jakości potrawy. Może trochę za dużo sosu w stosunku do elementów stałych takich jak mięso czy warzywa ale smak jak u mamy w domu!
To jest to co od dawna szukałam. Chciałam gotowe obiady do których będę mogła sobie ugotować tylko makaron, ryż, kaszę czy ziemniaki. Dania są smaczne, dobrze doprawione. Jakości jedzenia nie mogę się przyczepić. Zamówiłam próbną paczkę ale już wiem, że chętnie będę wracać.
Zawsze smaczne potrawy a pączka solidnie zabezpieczona. Korzystam już nie pierwszy raz i z całego serca mogę polecić.
poprzednie dwa zamówienia spełniły moje oczekiwania. Pyszne klopsy z indyka, najlepsze polędwiczki, wspaniałe gołąbki. Polecam
GOTOWE OBIADKI OSZCZĘDZAJĄ MÓJ CZAS, SĄ BARDZO SMACZNE I GOTOWANE Z WYCZUCIEM SMAKU POLECAM
rewelacyjne obiady!!!
Zawekowani udowadniają, że dania w słoikach mogą być prawdziwą ucztą – świetna jakość, smaczne, domowe i przygotowane z wysokiej jakości składników. Rewelacja!!!
Szybko dostarczone , dobrze zabezpieczone jedzonko , do tej pory spróbowałam bitek ze schabu w sosie własnym i jestem pod wrażeniem : bardzo smaczne , mięciutkie mięsko w pysznym sosie . Gorąco polecam
Dobre jedzonko. Szybko i sprawnie realizowane zamówienie. Polecam
Polecam , wszystkie wyroby wyśmienite . Kupuję już kolejny raz i jestem zadowolona
Polędwiczki w sosie- dwa kawałki za 30zl to trochę przesada. Były smaczne, ale sos trochę za słony.
Bitki w sosie smaczne, jak domowe.
Cieszę się, że są jakieś potrawy bezmięsne. Dla mnie lepiej by było, żeby potraw wegetariańskich było więcej.
Jestem zachwycona! Dania w słoikach świeże, aromatyczne i naprawdę pyszne – jak domowe. Do tego błyskawiczna dostawa. Wszystko starannie zapakowane. Na pewno wrócę po więcej!
Polecam, wyroby pierwsza klasa. Super, oby tak dalej 🙂
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko zgodne z oczekiwaniem. Polecam
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.