Opinie łącznie (882) Opinie (495) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 wrz 2022

spizarniarydzynska.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, podkreślając ich świeżość, smak i zgodność z opisem. Wielu klientów chwali profesjonalne i bezpieczne opakowanie produktów oraz ich utrzymanie w odpowiedniej temperaturze podczas transportu. Komunikacja i kontakt ze sklepem są oceniane jako profesjonalne, szybkie i przyjazne. Klienci doceniają łatwość i przejrzystość procesu zamawiania oraz rzetelność realizacji zamówień. Dodatkowym atutem jest szeroki wybór produktów i różnorodność oferty. Dostawa jest zazwyczaj szybka i terminowa, chociaż sporadycznie pojawiają się uwagi do sposobu doręczenia przez kuriera.

Opiniespizarniarydzynska.pl

Sposób dostawy należy zgłosić do sanepidu. Zakupy w porządku, obsługa z Państwa strony ok. Sposób dostawy : Kurier przyjeżdża pod dom kładzie paczkę pod bramą i odjeżdża, dziwne zero telefonu, domofon 1,5 metra obok nic. Owszem dostałem powiadomienie ale nie miałem telefonu przy sobie. Przez przypadek ktoś z rodziny zobaczył paczkę towar ok schłodzony mam nadzieję że tak dobry jak reklamowany. Ale załóżmy tak jak było u mnie towar dostarczony 11.00 jest plus 30 stopni paczkę zobaczę o 2200 to wtedy co miałbym odesłać? Wina kuriera tak Wina Państwa firmy niestety moim zdaniem tak brak oznaczenia świeża żywność a było nie rzucać. Warto przemyśleć a dziś klient jest roszczeniowy i gdyby dostał nieświeże mięso po co to Państwu. Delikatna uwaga i dzięki mimo wszystko. Pozdrawiam

W Spiżarni kupuję świeże mięso i jest ono rzeczywiście świeże i świetnie zapakowane. Bez problemu znosi transport na drugą stronę kraju. Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry - panie są przesympatyczne.
Jagnięcina REWELACJA!!! Towar przyszedł b.szybko, bezpiecznie opakowany i w czasie letnim obłożony torebkami z lodem!!! Super pomysł!!! B.dziękuję firmie i WSZYSTKIM POLECAM!

Super Spiżarnia!

Jestem zachwycona asortymentem, obsługą i polecam wszystkim zainteresowanym. Mięso świeżutkie, doskonałe, paszteciki też i cieszę się, że nie muszę być wegetarianką.
Bardzo rzetelna firma, zrealizowała wysyłkę pulardy w wyjątkowy sposób na moją prośbę w okresie przed majówką. sama przesyłka jest przygotowana profesjonalnie, opakowanie utrzymuje niską temperaturę przez cały czas transportu. Pularda po przyrządzeniu wyśmienita !!!
Towar otrzymałam zgodnie z ustalonym terminem.Przesylka dotarła w dobrym stanie.
Wszystko ok. Mięso dobrej jakości, odpowiednio zabezpieczone.Polecam.

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Jestem zady
Konkretny czas realizacji ,, dobre wyroby , duży wybór mięsa .
Cale zamówienie było świeże i bardzo dobrze przygotowane.
Ostrygi rewelacyjne. Małże myślałem, że będą trochę większe ale ok.
Bardzo dobry kontakt i realizacja zamówień.
Super świeże i bardzo smaczne polecam!!!

Mięso i ryba bio dla niemowlaka

Jestem bardzo zadowolona z zakupów mięsa hio i ryby bio dla niemowlaka na rozszerzanie diety :) najprzyjemniej porcjowało się polędwicę, ligawa i filet. Z udkami trzeba więcej czasu i wysiłku, ale da się :) Ja mam zamrożone kawałeczki każdego rodzaju po 15g - idealne do zupki. Paczka super spakowana, zabezpieczona, towar zimny jak z lodówki. Polecam.

Super towar i dostawca!

Jagnięcina świeżutka! Towar prima sort! Dostawa bardzo szybka i bezpiecznie zapakowana! POLECAM!!!
Dla mnie nic nie trzeba zmieniać. Zawsze wszystko jest dopieszczone. Proces zamówienia, dostawa a także informacja dzień wcześniej przed dostawą. Jest na wysokim poziomie. Same plusy
Dziękuję za szybką wysyłkę. Pierwszy raz spotkałam się z mięsem tak ładnym wizualnie,bez żyłek,przerostów...ile dostałam tyle zamroziła m. Zero wycinania. A smak....czuć różnicę💪
Śledzie przepyszne!
Produkty najwyższej jakości

Mule i ostrygi

Paczka bardzo dobrze zabezpieczona, wszystko w stanie idealnym.

spizarniarydzynska.pl

Spiżarnia Rydzyńska to starannie wyselekcjonowane ekologiczne mięsa, steki premium, ryby i produkty rzemieślnicze dla osób, które cenią autentyczny smak i najwyższą jakość. Współpracujemy z zaufanymi ...