spizarniarydzynska.pl

Opinie łącznie  (774)Opinie (457) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, ich świeżość oraz doskonały smak mięsa i innych artykułów. Wielokrotnie doceniane są także długie daty przydatności dostarczanych produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako rzetelna, profesjonalna i przyjazna, a kontakt ze sklepem przebiega sprawnie i z indywidualnym podejściem do klienta. Dodatkowym atutem jest staranne, solidne i bezpieczne zapakowanie produktów oraz szybkość, terminowość i zgodność dostawy z ustaleniami. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące potrzeby lepszego zabezpieczenia przesyłek oraz pojedyncza sugestia o skrócenie czasu oczekiwania na realizację zamówienia.

Opiniespizarniarydzynska.pl

Bardzo rzetelna firma, zrealizowała wysyłkę pulardy w wyjątkowy sposób na moją prośbę w okresie przed majówką. sama przesyłka jest przygotowana profesjonalnie, opakowanie utrzymuje niską temperaturę przez cały czas transportu. Pularda po przyrządzeniu wyśmienita !!!

Mięso i ryba bio dla niemowlaka

Jestem bardzo zadowolona z zakupów mięsa hio i ryby bio dla niemowlaka na rozszerzanie diety :) najprzyjemniej porcjowało się polędwicę, ligawa i filet. Z udkami trzeba więcej czasu i wysiłku, ale da się :) Ja mam zamrożone kawałeczki każdego rodzaju po 15g - idealne do zupki. Paczka super spakowana, zabezpieczona, towar zimny jak z lodówki. Polecam.
Dla mnie nic nie trzeba zmieniać. Zawsze wszystko jest dopieszczone. Proces zamówienia, dostawa a także informacja dzień wcześniej przed dostawą. Jest na wysokim poziomie. Same plusy
Dziękuję za szybką wysyłkę. Pierwszy raz spotkałam się z mięsem tak ładnym wizualnie,bez żyłek,przerostów...ile dostałam tyle zamroziła m. Zero wycinania. A smak....czuć różnicę💪

Uwaga

Wszystko bylo ok. Mieso swieze i dobre. Natomiast skrzydelka z kurczaka ze wzgledu na ostre kosci przebily foliowy worek i caly plyn z krwia wylal sie do pudla wiec moze warto byloby takie elementy zabezpieczac dodatkowo.
Wszystko świetnej jakości, doskonale zabezpieczone na podróż, dostarczone w idealnym stanie i zgodnie z zaplanowanym terminem. Brawo i wielkie dzięki 👍🙂
Jakość, opakowanie, terminowość dostawy. Szkoda,ze nei można zamówic pieczywa.Jestem osobą niepelnosprawna i przyjazd do sklepu stanowi duży probem Na pewno bedęn korzystała z dstaw do domu

Świeży dobry towar

Świeży dobry towar, estetycznie i profesjonalnie przygotowany do wysyłki. Ponadto dokładna informacja o towarze, co najbardziej docenia klient.
szybka realizacja zmówienia super towar nic lepiej
Bardzo dobrej jakości jagnięcina, super biała kiełbasa i pyszny serek. Wszystko świeże. Bardzo dobrze zabezpieczone. Zakupy udane. Dziękuję
Mięsko najwyższej klasy! To nie wodne mięso z marketu!
Dostawa sprawna , wszystko bardzo świeże i zgodne z zamówieniem, napewno będę zamawiać dalej w tym sklepie

Dostawa na czas i wszystko super!

Dostawa na czas, mięsko i wędliny pycha. Najlepsza jagnięcina jaką jedliśmy. Gotąco polecat!
Szybko, świeże produkty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak zawsze wszystko jak najlepszym porządku.
Znakomita kaczka, bardzo starannie zapakowana utrzymana w warunkach obniżonej temperatury.
Dobra jakość mięsa. Kontakt w sprawie realizacji w porządku. Sklep godny polecenia.

Kaczka

Realizacja zamówienia i dostawy zadowalająca i zachęcająca do dalszych zakupów
Super, przesyłka zgodnie z opisem świetnie spakowana
H H
Helena H.
Juz napisalam, ze wszystko i zasluguje na zloty medal.