adamell.pl

adamell.pl nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość wykonania produktów oraz użytych materiałów jest bardzo wysoko oceniana przez większość klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, szybka i profesjonalna w komunikacji. Produkty są opisywane jako piękne, estetyczne, starannie wykonane i idealne na prezent. Możliwość personalizacji produktów oraz elastyczność w realizacji indywidualnych potrzeb są często doceniane przez klientów. Bezpieczne, estetyczne i staranne pakowanie produktów jest zauważane i chwalone przez wielu klientów. Zamówienia są realizowane zgodnie z opisem i projektem, choć sporadycznie pojawiają się drobne niezgodności.

Opinieadamell.pl

Bardzo solidne wykonanie. Dbałość o każdy delal. Doskonały kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Szybka i dobrze zabezpieczona dostawa. Efekt końcowy naprawde niesamowity. Polecam!
Obraz w porządku chociaż są to przeróbki AI, zdjęcie nieco przerobione, ale bardzo ciekawy i ładny prezent. Niestety cena opakowania prezentowanego jest zbyt duża 25 zł, zwykły szary papier prezentowy ale bardzo ładna kokardą. Sądziłam że to pudełko prezentowe ale to moje niedopatrzenie. Bardzo sprawny kontakt email z obsługą.

Bardzo dobra jakość zdjęć na płótnie.

Bardzo dobra jakość zdjęć na płótnie, idealnie dopasowana rama. Należy poprawić czcionkę ( brak polskich znaków : ż, ś, ń, ę, itp.). Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą oraz expresowa realizacja zamówienia. Bardzo dziękuję.
Plakat urodzinowy super! Wszystko ładnie zapakowane, bardzo szybka realizacja zamówienia. Już będę zamawiał następny. POLECAM wszystkim którzy szukają nie tuzinkowych prezentów!
Ekspresowa wysyłka, zakupiony towar bardzo starannie i estetycznie zapakowany i bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Wszystko na najwyższym poziomie.
Zamówione personalizowane koszulki z nadrukiem bardzo ładne, takie, jak na stronie. Kolory wyraźne, tekst taki,jaki się utworzyło w projekcie. Towar dostarczony w terminie Polecam.

Błyskawiczna realizacja

Zamawiałam już wiele razy zdjęcia na szkle i zawsze jestem zadowolona. Tym razem jestem zachwycona tym jak szybko zamówienie zostało wykonane i dostarczone na następny dzień po zakupie.
Polecam, szybka realizacja, i bardzo dobry kontakt. Zmieniałam napis na zegarze już po złożeniu zamówienia, nie bardzo liczyłam, że w ogóle to się uda. Byłam miło zaskoczona, otrzymałam informację o zmianie i oczywiście bez opóźnienia w realizacji i wysyłce zamówienia.
Na żywo obraz prezentuje się przepięknie. To doskonały sposób na personalizację wnętrza i zachowanie wspomnień w stylowej formie. Idealny pomysł na prezent. Ekspresowa realizacja i bezpieczne zapakowanie przesyłki. Obraz dotarł w idealnym stanie, gotowy do powieszenia. Polecam.

Koszulka z nadrukiem

+ Czas realizacji - SUPER! + jakość wykonania i koszulki (dlatego ponownie Was wybieram!) - nietrzymanie się projektu w 100% (na szczęście było akceptowalnie, choć gdybym nie wysłał od razu jubilatowi to pewnie upierałbym się przy poprawkach [czarne tło to jednak nie białe jak w projekcie]
Ekspresowa realizacja zamówienia, bardzo dobrej jakości wydruk zdjęć na szkle, przesyłka dobrze zabezpieczona. Jedyne czego brakowało to podstawka z oświetleniem LED w rozmiarze A4 . Polecam serdecznie

metryczka dla wnusia

Polecam. Bardzo dobry kontakt. i szybka realizacja. Nie było problemu z uwzględnieniem moich indywidualnych preferencji w projekcie, otrzymałam go na własną prośbę do wglądu przed akceptacją. Jakość wykonania bardzo dobra, paczka bardzo porządnie zapakowana do wysyłki.
Szybka realizacja, informacje na bieżąco o przebiegu wykonania aż do momentu wysyłki. Wykonanie efektowne ...
Obraz robi wrażenie, dokładnie odzwierciedla to co wysłałam na fotografii 😉. Jedyne czego mogę się przyczepić to lekkie wgniecenie obrazu ale to najpewniej wina firmy kurierskiej. Może warto jeszcze bardziej zabezpieczac przesyłki .😉

Extra 🥰

Zamówiłam trzy obrazy ❤️ nie potrafię powiedzieć który jest najpiękniejszy bo wszystkie są cudowne super wykonane profesjonalne podejście do klienta Szybko sprawnie gorąco polecam ♥️
Zamówienie zgodnie z projektem, super zapakowane, szybka przesyłka. Jest to już drugie moje zamówienie. Polecam!!!!!
Gorąco Polecam. Obraz przepiękny. Napewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie.
Bardzo ciekawy prezent i super alternatywa dla zwykłej ramki. Jedynie co to polecam wybierać zdjęcie w ciemniejszych barwach wtedy zdjęcie byłoby wyraźniejsze.

Polecam! Wszystko bez zarzutu, szybka wysyłka

Bardzo dziękuję za pomoc w realizacji, bardzo szybki kontakt i wysyłka. Wykonanie super!
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wykonanie super identyczne jak na zdjęciu poglonowym. Jedynym minusem jest to że przy wymiarze A3 podstawka z ledem jest za mała i podświetlenie skupia się tylko na środku. Pewnie przy mniejszym wymiarze efekt jest fajniejszy.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.

• adamell.pl
  • Szczecin, POL

Adamell.pl to przestrzeń w, której zebrane zostały najlepsze pomysły na wyjątkowe prezenty od serca. Tutaj każdy znajdzie oryginalny i przemyślany podarunek dopasowany do okoliczności, potrzeb i oczek...