Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieaunavegan.com
Mimo opóźnienia w dostawie (pocztex) czułam się bardzo zaopiekowana. Nie zignorowano mojego pytania. Pani Anna jest przemiła,pomocna i cierpliwa. Kosmetyki świetne czególnie Ricinus do skórek i balsam kakaowy w kostce. Polecam i na pewno wrócę.
piekne zapachy…
juz kilka miesiecy temu zamawiamam zapachy, mam wrazenie, ze teraz pachna duzo mniej intensywnie (jednak wciaz bardzo ladnie). niestety miejsce na patyczki jest zabezpieczone w taki sposob, ze ciezko jest je otworzyc bez zrobienia sobie krzywdy:(
Przyjemny odświeżający zapach pasty. Piesek teraz chętnie poddaje się myciu ząbków z czym wcześniej był spory problem:)
Super! Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka porządnie i ekologicznie zapakowana. W paczce oprócz zamówionych produktów - drobne upominki :)
Doskonale kosmetyki. Szybką i sprawna dostawa.
Bardzo ładne i trwałe zapachy. Polecam 😁
Szybka wysyłka. Balsam to wspaniały produkt
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.