Opinie łącznie (4603) Opinie (1634) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 lip 2024

neba.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci wyrażają bardzo pozytywne opinie na temat wysokiej jakości produktów, ich skuteczności oraz naturalnego składu, który odpowiada potrzebom skóry z tatuażami. Wielu z nich docenia silne właściwości nawilżające kosmetyków, które poprawiają wygląd i kondycję skóry oraz tatuaży, a także skuteczność w gojeniu, regeneracji i poprawie wyglądu zarówno świeżych, jak i starszych tatuaży. Dodatkowo, klienci zachwycają się pięknym zapachem produktów, który często skłania ich do powrotu do marki. Ekspresowa, sprawna i bezproblemowa dostawa zamówień jest również często chwalona. Obsługa klienta jest opisywana jako wyjątkowo pomocna, uprzejma i sprawna, co przekracza oczekiwania kupujących. Dodatkowe gratisy i próbki dołączane do zamówień budują lojalność oraz poczucie wyjątkowości wśród klientów.

OpinieNeba.pl

Dostawa była szybka i zaszła bez problemów. Mozna zwrócić uwagę na pogodę i zaznaczyć, że niektóre produkty mogą się zwyczajnie rozpuścić (u mnie rozpuściło się masło, jednak po pewnym czasie nabrało swojej oryginalnej konsystencji i nie mam z nim problemu przy korzystaniu, raczej nie stracił swoich właściwości).

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Weroniko bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i pomysł! Wdrożyliśmy go! Faktycznie Masełka mają to do siebie, ale absolutnie nie wpływa to na ich właściwości. W podziękowaniu leci do Ciebie paczka z prezentem 🥰 Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚

Jestem zachwycony!!!

Podejście do klienta, szybkość dostawy i jakość produktów jest po prostu na najwyższym poziomie!!! To już nie pierwszy raz gdy zamawiam coś ze sklepu Neba, tym razem niestety zapach masła nieco mi nie odpowiadał (zamówiłem wejscie smoka który pachniał mi nieco gumą balonową za którą nie przepadam) ale po skontaktowaniu się z obsługą sklepu i wyjaśnieniem sprawy otrzymałem zapach który chciałem i to z podejściem do klienta jakiego nie doświadczyłem w żadnym innym sklepie. POLECAM KAŻDEMU I NA PEWNO SKORZYSTAM JESZCZE NIERAZ Z USŁUG NEBA ;)

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Marcinie bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość! Pozdrawiamy, Neba Team 💚

Masła do wygojonego tatuażu.

Zamówienie realizowane kolejny raz ekspresowo. Paczka jest wypełniona tym co się zamówiło oraz gratisami w postaci lizaków i naklejek. Dołączona jest także instrukcja pielęgnacji tatuażu, którą oprawiłam sobie w ramki i wisi w łazience ;) Same produkty są zgodne z opisem. Tym razem zamówiłam dwa masła. Składy są w porządku, magnolia jest zapachowo genialna ananas trochę mniej przekonywujący ;) Fajnie, że firma 🇵🇱, jeszcze fajniej, że produkty 🌱. Polecam i na pewno wrócę.

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Katarzyno bardzo dziękujemy 🤗 niezmiernie nas to cieszy, że nasze kosmetyki spełniają Twoje oczekiwania 😍 Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
Jestem mega zadowolona z zamówienia! 💙 Paczka została wysłana od razu jako prezent do bliskiej osoby, a w środku było mnóstwo dodatkowych gratisów i jeszcze pomadka ,co było totalnie miłym zaskoczeniem 🥹 Dziękuję za spełnienie wszystkich moich próśb i za tak hojny dodatek, naprawdę rzadko spotyka się taką obsługę! Super transakcja, zdecydowanie polecam!

Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość 🥰 Pozdrawiamy, Neba Team 💚
Idealne, więcej nie trzeba mówić. Zamówiłem w trakcie robienia pierwszego tatuażu, przyszło dwa dni później, od razu zakochałem się w zapachu masełka, chciałbym takie perfumy... Dwa tygodnie później zrobiłem kolejne zamówienie z każdym produktem ze sklepu... Kocham tą markę!

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Wow, Piotrze 🥹🙏 niezmiernie nam miło, cieszymy się, że dbasz o dziary i skórę z Nebą 💚 pozdrawiamy ciepło! 🤗
Produkty są świetne, więc nie wiem co byście mogli jeszcze zrobić 😁 Podobało mi się to, że dostawałem od Was gratisy typu pomadka czy nawet mydło w płynie. Teraz już tego niestety nie dostaje 😅 Ale mimo wszystko nadal będę kupował Wasze produkty, ponieważ są rewelacyjne i dobrze wpływają na moje tatuaże ☺️

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Pawle, bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie Stałego Klienta 🫶 będziemy o Tobie pamiętać 😎 Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚

Polecajka z czystym sumieniem!

Bardzo lubię otwierać paczki z zamówieniami z Neboa. Zawsze znajdę w niej coś co skusi mnie na następne zakupy powiększone o coś co było wśród odrzuconych próbek. Te zapachy kosmetyków i sposób w jaki nawilżają skórę. Po prostu bajka.

Produkty warte swojej ceny

+ Realizacja zamówienia ekspresowa. Produkty spełniają swoją rolę. Fajne składy. Ogromny plus za nieprzeperfumowanie kosmetyków do pielęgnacji tatuażu świeżego - w końcu skóra ma się goić nie pachnieć. Dobrze skomponowane zestawy. - Ogromny spam na mailu w postaci “oceń produkt “ w ilościach niekończących się jest zbędny, naprawdę. Nie da się produktu ocenić po otworzeniu go. Tatuaże goją się przynajmniej dwa tygodnie, dajcie ludziom przetestować Wasze kosmetyki, żeby ocena była merytoryczna.

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Katarzyno, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią, weźmiemy Twoje spostrzeżenia pod uwagę, bardzo to doceniamy! 🙂 Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania 🤗 Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
To już moje kolejne zamówienie z Neby, tym razem postawiłam na balsamy do ciała ponieważ są fantastyczne. Polecam Nebę każdemu, a nawet mój chłopak akceptuje formułę balsamu mimo, że nie lubi uczucia kremu na skórze.
Kapitalny client service! Uważam że wszystkie firmy powinny się od nich uczyć! Moja nietypowa sprawa została załatwiona szybko i sprawnie! Absolutnie ich polecam i będę wierny tej firmie. I nie, to nie jest kupiona opinia.

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Mateuszu, bardzo dziękujemy 🥹 miód na nasze serca 🫶 Polecamy się na przyszłość! Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
Ostatnio wykonałam swój pierwszy tatuaż i do jego pielęgnacji wybrałam produkty Neba. Jestem zachwycona, zarówno płyn do mycia tatuażu, jak i krem do pielęgnacji są bardzo delikatne. Krem pachnie obłędnie, szybko się wchłania i zapewnia super nawilżenie tatuowanej skóry. Juz wiem, że z Nebą zostanę na długo.

Marto, bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie 🫶 Pozdrawiamy, Neba Team 💚

Bardzo szybka dostawa. Niesamowite produkty

Bardzo szybka dostawa, i dużo gratisików. Produkty o cudownym zapachu, które dbają o moje ciało i tatuaże. Po żadnych innych produktach niż z Neba nie czułam tak zadbanej skóry. Z chęcią powrócę do zakupów

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Wow, Agnieszko... Dziękujemy! 🥹 To dla nas najwspanialszy feedback 🫶 pozdrawiamy serdecznie, Neba Team 💚💚💚
Jakość produktów po pierwszym okresie użytkowania oceniam super. Szybka wysyłka. Bardzo podoba mi sie sposób pakowania i darmowe próbki😊 i lizak 😊mała rzecz a cieszy. Bardzo ładne kolory opakowań ciesza oko.

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Bardzo dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość 🤗 Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
Najlepszy krem do świeżego tatuażu. Kremik jest lekki, szybko się wchłania i bardzo wydajny. Zawsze wracam do niego kiedy mam nową dziarę :)
Boze jesteście chyba najlepszą firmą z kremami do tatuaży. Wasze kremy są idealne w konsystencji oraz w działaniu a zapach to strzał w dziesiątkę. Gifciki w zamówieniu też były słodkie hahah

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Pawle bardzo dziękujemy 🥹🙏 uwielbiamy robić prezenty, polecamy się na przyszłość 🫶 Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
Polecam, nie klei się ani nie pozostawia śladów, a chroni na prawdę super. Świetnie się sprawdza na większych powierzchniach pokrytych dziarkami, np całe plecy lub rękaw.

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Bardzo dziękujemy, dobrze wiedzieć, że nasz Spray SPF spełnił swoje zadanie 😊 pozdrawiamy serdecznie! Neba Team 💚💚💚
Zamówienie i jego realizacja super. Same kosmetyki też bardzo pomocne i profesjonalne. Przyspieszają gojenie się tatuaży.
Moje ulubione produkty do pielęgnacji tatuażu. Kontakt ze sklepem na bieżąco, zawsze wszystko ładnie zapakowane. Do paczki mini opakowanie żelków w prezencie, a do większej przesyłki dostałam gratis pomadkę do ust! Nie wyobrażam sobie gojenia tatuażu bez ich produktów, a masło do pielęgnacji zagojonych tatuaży tak pięknie pachnie, że az inni domownicy pytają co tak pachnie.

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Patrycjo bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią 🤗 nic nie stoi na przeszkodzie, aby cała rodzina używała Maseł do codziennej pielęgnacji ciała 😊 Polecamy się na przyszłość i pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
Przesyłka dotarła w terminie z kilkoma ciekawymi próbkami innych produktów firmy które miałem okazję przetestować gorąco polecam firmę neba 👍

Odpowiedź ze sklepu Neba.pl

Marcinie, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią! Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Neba Team 💚💚💚
Najlepszy krem do Dziarek piękne zapachy super działa. To już mój nie wiem nawet który z kolei. Kremy są uzależniające swoim zapachem.w

• +48514137072
  • neba.pl
  • zamowienia@neba.pl
  • Łódź, POL

Neba.pl

Neba® to marka kosmetyków do pielęgnacji tatuaży i skóry. Wierzymy, że tatuaż wygląda najlepiej na zadbanej skórze, dlatego tworzymy produkty do pielęgnacji świeżych i wygojonych tatuaży, codziennego ...