dom-lazienka.pl

Opinie łącznie (72) Opinie (71) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość oferowanych produktów, które spełniają ich oczekiwania i są solidnie wykonane. Wielu klientów chwali szybkie tempo realizacji zamówień oraz błyskawiczną dostawę towaru. Opinie na temat obsługi klienta są w większości bardzo pozytywne, klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność pracowników. Dodatkowo, klienci wielokrotnie wspominają o bardzo dobrym zabezpieczeniu towaru na czas transportu, co buduje ich zaufanie do sklepu. Użytkownicy chwalą również zgodność otrzymanych produktów z opisem na stronie sklepu, co zwiększa ich zadowolenie z zakupów. Wielu klientów zwraca uwagę na atrakcyjność, rozsądność lub satysfakcjonujący stosunek ceny do jakości produktów. Choć opinie na temat obsługi klienta są w większości bardzo pozytywne, pojawiają się pojedyncze głosy krytyczne.

Opiniedom-lazienka.pl

Bardzo dobry sklep, zakupy przebiegły sprawnie od początku do końca. Produkt był zgodny z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona, a cały proces zamówienia prosty i bezproblemowy. Jestem zadowolony z zakupu i mogę spokojnie polecić.
Zakupilam szklo hartowane/szybe do prysznica balam sie, ze bedzie potluczona... Przyszla zabezpieczona bardzo dobrze. Polecam zakupy u tego dostawcy.
Fachowiec, który wykonuje remont powiedział iż nie spotkał się z tak wyposażonym przedmiotem. Było wszystko co jest potrzebne do montażu. Przesyłka dotarła w terminie, dobrze zabezpieczona.
Zamówienie zostało dostarczone zgodnie z planem. Kabina i brodzik super zgodne z zakupem.
Zakupy przebiegły pomyślnie mogłam zrezygnować z zakupów kiedy nie odpowiadał mi termin lub towar.
Towar zawsze zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany i dostarczony na czas.
Po zamówieniu kilku produktów jestem zadowolony. Pomoc przy zamówieniu sklepie przez obsługę była w pełni profesjonalna.
Bardzo polecam! Szybko i przesyłka dobrze zabezpieczona.
Bardzo dobry i elegancki produkt. Pięknie prezentuje się w łazience. Dziękuję!
Witam serdecznie,osobom niezdecydowanym i zastanawiającym się nad kupnem produktu z tej firmy polecam z czystym sumieniem szybka realizacja zamówienia bezpiecznie zapakowane materiał żadna lipa, Pozdrawiam
Bardzo szybko i sprawnie, polecam jak najbardziej.
Fajna jakość produktów w rozsądnych cenach.
Polecam brodzik z szyba bardzo dobrej jakości mega dobrze wykonane i świetnie zabezpieczone do transportu.
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Fachowa pomoc i szybka realizacja zamówienia.
zamówiłam drzwi do brodzika szklane, przesyłka doszła szybciej niż się spodziewałam, towar dobry już zamontowałam, polecam
Zamówiona wanna w pełni spełniła moje oczekiwania i świetnie wygląda w łazience – dokładnie tak, jak sobie wymarzyłam.
Towar zgodny z opisem, szybka, dobrze zabezpieczona dostawa.
Dobra obsługa posprzedażowa
Polecam. Wszystko zgodne z opisem. Dobrze wykonane
Firma godna polecenia i zaufania. Wysoka jakość produktów.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.