polskielampy.pl

Opinie łącznie (668) Opinie (668) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci w większości chwalą szybką i sprawną dostawę. Recenzenci bardzo często podkreślają wysoką jakość i estetykę lamp oraz ich zgodność z opisem. Większość klientów docenia solidne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest jako uprzejma, pomocna i skuteczna, szczególnie w sytuacjach problemowych. Klienci doceniają bezproblemowy i szybki proces zwrotów oraz zwrot pieniędzy. Problemy zgłaszane przez klientów są szybko i skutecznie rozwiązywane przez obsługę. Pojawiają się pojedyncze uwagi o opóźnieniach w dostawie oraz sporadyczne zwracanie uwagi na drobne uchybienia w pakowaniu.

Opiniepolskielampy.pl

Lampa którą zakupiłem działa prawidłowo i daje piękny efekt wizualny i estetyczny w salonie. Przesyłka dotarła błyskawicznie ale nie daję 5 gwiazdek z uwagi na nieprawidłowe zapakowanie tak delikatnego przedmiotu. W transporcie doszło do uszkodzenia opakowania wraz z delikatnym styropianem wewnątrz pudełka. Cudem nie doszło do uszkodzenia lampy.

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa na temat lampy – bardzo się cieszymy, że spełnia Pana oczekiwania. Przykro nam z powodu stanu opakowania. Przesyłki są odpowiednio zabezpieczane przed wysyłką, natomiast sam transport realizowany jest przez firmę kurierską i niestety nie mamy pełnego wpływu na sposób traktowania paczek w trakcie dostawy. Najważniejsze, że lampa dotarła w całości i bez uszkodzeń. Jednocześnie dziękujemy za sygnał – będziemy dalej pracować nad jeszcze lepszym zabezpieczaniem przesyłek. W razie jakichkolwiek problemów pozostajemy do dyspozycji. Dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie!

Super obsługa klienta

Co prawda wybrałam inne lampy i większość zamówionych odesłałam, ale po1 przed wysyłką był kontakt ze strony sklepu wyjaśniający zamówienie bo zamówiłam więcej do wyboru. Po 2 - po odesłaniu zwrot zamówienia mimo świątecznego okresu został szybko przetworzony i w ciągu paru dni miałam pieniądze na koncie. Cenna sprawa. Polecam!

Lampa stołowa

Cały proces od zamówienia po dostarczenie lampy przebiegł bez problemów. Lampa (bardzo ładna) dotarła w doskonałym stanie, była właściwie opakowana i transportowana. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu i na pewno skorzystamy jeszcze w przyszłości z usług tego sprzedawcy.
Wszystko w jak najlepszym porządku.Szybka dostawa.Lampa zgodna z opisem. Polecam
Zamowienie bardzo szybko zrealizowane. Lampa pięknie się prezentuje. Polecam
Terminowość i jakość usługi bez zastrzeżeń! A lampy pięknie się prezentują 👍
Miła obsługa Miałam mały problem z żyrandolem ,po skontaktowaniu, wysłali szybko nową część. Polecam tą stronę.

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek ⭐ Bardzo się cieszymy, że mogliśmy szybko pomóc i sprawnie rozwiązać problem z żyrandolem 😊 Dziękujemy za miłe słowa oraz polecenie. Zapraszamy ponownie do PolskieLampy.pl
Polecam firme Polskie lampy. Wystąpił u mnie problem z oswietleniem od razu otrzymalam pomoc . Piękna lampa. Jestem zadowolona . Polecam w 100%

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Dziękujemy za 5/5, miłe słowa oraz dodanie zdjęcia ⭐ Bardzo się cieszymy, że mogliśmy szybko pomóc i że lampa spełniła oczekiwania 😊 Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszej firmy. Zapraszamy ponownie do zakupów w PolskieLampy.pl
Lampa którą zamówiłem dotarła na czas , jest bardzo solidna i łatwa w montażu . Polecam

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Dziękujemy za dodanie zdjęcia oraz 5 gwiazdek ⭐ Bardzo się cieszymy, że lampa spełniła oczekiwania, dotarła na czas i okazała się solidna oraz łatwa w montażu. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do zakupów w PolskieLampy.pl 😊
Lampa dostarczona na czas. Zgodnie z opisem.
Ekspresowa wysyłka, wszystko zgodnie z opisem. Duży wybór lamp, cały proces zakupu bardzo jasny. Polecam!!
Duże wsparcie, zwrot bez kłopotów. Bardzo miła obsługa. Nie wszystkie lampy zostaly sprawdzone, ale mam nadzieję, że wszystkie działają

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Dziękujemy za opinię ⭐ Bardzo się cieszymy, że docenili Państwo nasze wsparcie, sprawny zwrot oraz miłą obsługę 😊 Mamy nadzieję, że wszystkie lampy będą działały bez zarzutu i spełnią oczekiwania. W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji. Zapraszamy ponownie do PolskieLampy.pl
Szybka wysyłka. Towar dobrze zabezpieczony

Polecam, wszystko zgodnie z opisem i zdjęciami

Polecam, moje zamówienie gdzieś zagubiło się na magazynie, ale po rozmowie telefonicznej wszystko ruszyło i 2 dni później oświetlenie było u mnie.

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Cieszymy się, że mimo chwilowego problemu z magazynem udało się szybko wyjaśnić sytuację i dostarczyć zamówienie 😊 Dziękujemy za wyrozumiałość oraz polecenie. Zapraszamy ponownie do PolskieLampy.pl
Bardzo ładny i porządny produkt. Polecam
Lampa piękna ,wysyłka błyskawiczna i dobrze zapakowana .Polecam
Świetna obsługa klienta, bezproblemowa możliwość zwrotu!
Wszystko zgodnie z zamówieniami
Jestem bardzo zadowolona. Zakupiona lampa jest naprawdę piękna – od razu zachwyca swoim wyglądem i starannym wykonaniem. Jej design przyciąga wzrok, dodaje wnętrzu elegancji i tworzy wyjątkowy klimat. To zdecydowanie udany zakup, który cieszy za każdym razem, gdy tylko się na nią spojrzy!
szybka wysyła, dobrze i bezpiecznie zapakowana. Towar zgodny z opisem

Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek ⭐ Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie, a produkt spełnił oczekiwania 😊 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do PolskieLampy.pl