Klienci bardzo chwalą szybkie i sprawne dostarczenie zamówień oraz pozytywnie oceniają zabezpieczenie produktów na czas transportu. Jakość lamp i ich wykonania, solidność, estetyka oraz zgodność z opisem są wysoko oceniane. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem, łatwym kontaktem i skutecznym rozwiązywaniem problemów, a proces zwrotów i reklamacji jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się drobne zastrzeżenia dotyczące procesu dostawy oraz pojedyncze uwagi na temat niedostatecznego zapakowania niektórych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepolskielampy.pl
Zamawiałam już drugi raz, bo są najlepsze ceny w internecie. Wszystko w porządku. Lampy są świetnej jakości. Popracujcie tylko nad filtrami i wyszukiwaniem na stronie, bo większość lamp znalazłam przez reklamy na Instagramie lub z wyszukiwarki, a nie przez waszą stronę.
Produkt super
Wasz kurier nie kontaktował się i zostawił za ogrodzeniem w deszczu pudełko ( najszczęście dobrze pakujecie )
Pozdrawiam do zobaczenia
Wszystko ok, musiałem wnioskować o wymianę towaru z uwagi na uszkodzenie pierwszej lampy. |Wszystko przebiegło bez problemu.
Lampa którą zakupiłem działa prawidłowo i daje piękny efekt wizualny i estetyczny w salonie. Przesyłka dotarła błyskawicznie ale nie daję 5 gwiazdek z uwagi na nieprawidłowe zapakowanie tak delikatnego przedmiotu. W transporcie doszło do uszkodzenia opakowania wraz z delikatnym styropianem wewnątrz pudełka. Cudem nie doszło do uszkodzenia lampy.
Odpowiedź ze sklepu polskielampy.pl
Dziękujemy za opinię i miłe słowa na temat lampy – bardzo się cieszymy, że spełnia Pana oczekiwania.
Przykro nam z powodu stanu opakowania. Przesyłki są odpowiednio zabezpieczane przed wysyłką, natomiast sam transport realizowany jest przez firmę kurierską i niestety nie mamy pełnego wpływu na sposób traktowania paczek w trakcie dostawy.
Najważniejsze, że lampa dotarła w całości i bez uszkodzeń. Jednocześnie dziękujemy za sygnał – będziemy dalej pracować nad jeszcze lepszym zabezpieczaniem przesyłek.
W razie jakichkolwiek problemów pozostajemy do dyspozycji. Dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie!
Super obsługa klienta
Co prawda wybrałam inne lampy i większość zamówionych odesłałam, ale po1 przed wysyłką był kontakt ze strony sklepu wyjaśniający zamówienie bo zamówiłam więcej do wyboru.
Po 2 - po odesłaniu zwrot zamówienia mimo świątecznego okresu został szybko przetworzony i w ciągu paru dni miałam pieniądze na koncie. Cenna sprawa. Polecam!
Bardzo ładna lampa, spełnia z moje oczekiwania.
Polecam te firmę.
sklep internetowy dziala bardzo przyjaznie i wszystko jest przejrzyste
Bardzo dobra obsluga telefoniczna
TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SPRAWNIE I POMYŚLNIE.
Polecam!! Szynka realizacja, produkt zgodny z opisem
Jestem zachwycony , przeszła nasze oczekiwania
Zakup, dostawa ekspres, lampa piękna, solidna, przyciąga oko:)
Lampa stołowa
Cały proces od zamówienia po dostarczenie lampy przebiegł bez problemów. Lampa (bardzo ładna) dotarła w doskonałym stanie, była właściwie opakowana i transportowana. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zakupu i na pewno skorzystamy jeszcze w przyszłości z usług tego sprzedawcy.
Wszystko super, lampy eleganckie, łatwe do montażu, szybka wysyłka.
Wszystko bardzo ładne zgodnie z moimi oczekiwaniami
Lampa taka jak w opisie. Polecam
Szybka dostawa lampa piękna.
Wszystko w jak najlepszym porządku.Szybka dostawa.Lampa zgodna z opisem. Polecam
Zamowienie bardzo szybko zrealizowane. Lampa pięknie się prezentuje. Polecam
Niekompletny żyrandol
Dziś otworzyłem przesyłkę i brakuje jednej nakrętki podtrzymującej klosz... Poza tym ok.
Terminowość i jakość usługi bez zastrzeżeń! A lampy pięknie się prezentują 👍